ŽREB ZA LŠ: Repriza finala, Bajern na PSŽ, udariće Real na Liverpul

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 12:15

Poznat je ishod žreba u Nionu

Neće biti Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, biće vrhunskog fudbala svakako. Sve kao posledica žreba četvrtfinalnih parova Lige šampiona.

Kuglice u Nionu odredile su da se već u ovoj fazi takmičenja sastanu finalisti iz prethodne sezone, Bajern i Pari Sen Žermen, uz podsećanje da su Bavarci osvojili titulu pobedivši u Lisabonu golom Kinglisja Komana. Kao što se pretpostavljalo, usled imena klubova, njihove snage i uticaja na evropski fudbal, gledaćemo još dva derbija. Najpre klasik između Real Madrida i Liverpula, a zatim i okršaj napadački orijentisanih timova kakvi su Mančester Siti i Borusija iz Dortmunda.

Izabrane vesti

Utisak je da je na žrebu četvrtfinalnih parova najbolje prošao Čelsi, koji je za protivnika izvukao Porto, koji se u ovom društvu smatra najmanje atraktivnim klubom, mada ne bi trebalo smetnuti s uma da je prvak Portugala prošao grupu sa Sitijem, Olimpijakosom i Marseljom, a zatim na opšte iznenađenje eliminisao Juventus.

U četvrtfinalu Lige šampiona sastaju se:

Mančetser Siti – Borusija Dortmund

Porto – Čelsi

Bajern - PSŽ

Real - Liverpul.

Odmah posle žreba četvrtfinala određeno je i ko na koga ide u polufinalu.

Pobednik dvomeča Bajern – Pari Sen Žermen će ukrstiti koplja sa boljim iz dvoboja Mančester Siti – Borusija Dortmund, dok će drugi polufinalni par činiti pobednici susreta Real - Liverpul/Porto – Čelsi.

Prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona igraju se 6. i 7. aprila, revanši su 13. i 14. narednog meseca, a danas će biti poznato i ko se s kim ukršta u polufinalu, koje je na programu 27. i 28. aprila, dok su revanši 4. i 5. maja. Borba za titulu prvaka Evrope zakazana je za 29. maj na stadionu Ataturk u Istanbulu.

---------------------------------------------------

 * Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

žreb za ligu šampionaLiga šampiona

Obaveštavaj me

Real Madrid
Bajern
Man. Siti
Čelsi
Liverpul
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara