Kosta Nedeljković (©Star Sport)
Kosta Nedeljković (©Star Sport)

Poklon za 18. rođendan: Kosti Nedeljkoviću novi ugovor, povišica i rampa za odlazak

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.12.23. | 13:19

Mladi desni bek dogovorio produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom

Slučaj Jovana Mijatovića, koji se nalazi negde između Crvene zvezde, Zenita i Fajenorda u poslu vrednom oko pet miliona evra, podigla je navijače na noge i uzburkala strasti, pošto je mladi napadač u polusezoni na izmaku pokazao da ima talenat, potencijal i određeni kvalitet, što bi u perspektivi moglo da donese još više novca u kasu.

Možda će u Ljutice Bogdana odlučiti da prodaju Jovana Mijatovića, ali to ove zime sigurno neće biti slučaj sa Kostom Nedeljkovićem. Kako saznaje Mozzart Sport, mladi desni bek je dogovorio produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom. Jedna od stavki je i da mu neće biti dozvoljen odlazak iz kluba ove zime, odnosno bar sledećih šest meseci ili godinu dana kako bi se dalje radilo na njegovom igračkom rastu i razvoju, što bi pozitivno trebalo da utiče ne samo na njega i ekipu, već i na njegovu cenu u budućnosti.

Izabrane vesti

Jasno je da Crvenoj zvezdi nedostaje kvalitetnih bekova, a momak koji ove subote slavi punoletstvo pokazao je da je dostojan opreme prvog tima prvaka Srbije. Takođe je i u Ligi šampiona imao nekoliko korektnih partija, što je upravu Crvene zvezde i podstaklo dodatno da uđe u pregovore sa Nedeljkovićevim zastupnicima oko nove saradnje.

Kako se može čuti, Nedeljković će umesto do januara 2026. imati ugovor do jula 2027. godine. Tako bi se Crvena zvezda dodatno osigurala, za slučaj da bogatiji evropski klubovi pokažu interesovanje za još jedan produkt klupske škole. Uz to, momak rodom iz Smedereva dobio je i značajnu povišicu na ime plate.

ZVEZDA U MLS-U PRONAŠLA LEVOG BEKA

Kosta Nedeljković je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde, prolećni deo prošle sezone proveo je na pozajmici u Grafičaru gde je počeo uzlet njegove forme i igara, a pošto je svojim trudom, zalaganjem i izdanjima na pripremama zadovoljio Baraka Bahara ostao je u prvom timu i sada se sve više probija ka statusu redovnog prvotimca.

Nedeljković je bio starter u poslednje dve utakmice grupne faze Lige šampiona protiv Jang Bojsa u Bernu i Mančester Sitija u Beogradu, a u domaćem prvenstvu igra redovno, najčešće od početka.



tagovi

Kosta NedeljkovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara