Foto: Starsport
Foto: Starsport

Poletanović pred potpisom za četvrti poljski klub u četiri godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.06.22. | 09:45

Srpski fudbaler na izlaznim vratima Visle posle ispadanja iz elite

Tokom dosadašnjeg staža u Poljskoj, od jeseni 2019. godine, Marko Poletanović promenio je tri kluba, a kako stvari stoje, predstojeći prelazni rok gotovo izvesno će mu doneti novu selidbu. Igrač koji je već stekao status starosedeoca u šampionatu Poljke, posle šest meseci u Visli Krakov je na korak od transfera u Lehiju iz Gdanjska.

Prema navodima poljskih medija Poletanovićev prelazak u Lehiju praktično je gotova stvar i za očekivati je da bude ozvaničen narednih dana. Pomenutim transferom Srbin bi razrešio pitanje budućnosti nakon što je njegov aktuelni klub ispao iz lige, a u novoj sredini imao bi zadatak da zameni Jaroslava Kubickog fudbalera kojeg klub iz Gdanjska planira da proda u letnjem prelaznom roku.

Izabrane vesti

Podsetimo, nekadašnji igrač Vojvodine i Crvene zvezde u Poljsku je stigao iz Rusije gde je nosio dres Tosna, a posle dve i po godine u Jagjeloniji dve godine je branio boje Rakova koji je napustio pre šest meseci. Zimus je Poletanović stigao u Vislu sa kojom je potpisao ugovor do leta 2024, ali će do kraja saradnje stići pre nego što je planirano usled ispadanja kluba u niži rang.

Poletanović je od dolaska u Vislu upisao minute na 11 zvaničih utakmica, međutim nije uspeo sa saigračima da izbori opstanak.


tagovi

Poljska 1Marko PoletanovićLehija GdanjskVisla Krakov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara