Komentari na vest

Politički rečnik Marka Nikolića: Pobeda u derbiju šampionu daje legitimitet!

Ш

Шпе

pre oko 2 godine

Лоботомија север, брзо сте заборавили да вам је главни мото те сезоне био "кради отимај", непостојећи гол у дербију, изјаве челника Воше да ће вам се склонити, прелаз у НС против те исте Воше као и чувени Боаћијев осмех од милион долара такође против Воше, то су само неке од ваших радњи па вам ни то није помогло да на крају узмете титулу
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Pa mi smo vec jedan derbi dobili, i to kad smo bili u jako nezavidnoj situaciji i imali pritisak i moranje da dobijemo. Da ne kazem dominanto, dobili smo ga rutinski. Time smo dobili taj legitimitet zar ne? S druge strane Partizan evo opet ima po treci put tu sansu.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Koga vodi sad ovaj lepuskasti veseljak?
У

Уо

pre oko 2 godine

Ове форе "још увек их боли" су ми смешне. Као Звездаш, пресрећан сам због те Партизанове титуле, да могу да вратим време, не бих дирао, па макар 5-0 био дерби за Партизан. После тога је отеран Гроф, дошао Милоје и догодило се много тога лепог. Ништа од тога не би било да је Гроф узео ту титулу и остао тренер. Не да ме та титула Партизана не боли, него је то са ове тачке гледишта најбоља ствар која се Звезди десила.
M

MopovTatko

pre oko 2 godine

Pa Zveda je pobedila vec 2 0. Ako pobedi ponovo jel ce morati to usmeno da potvrdi Samrok Stanojka ili ce da siri lazi i spinove i da se trese jer je igrao nereseno sa Cukarickim
R

Realni Arth

pre oko 2 godine

Prvo, dosta vise strucnjaci, da covek ne zna posao ne bi radio godinama van zemlje. Meni je ineresantan, nije da je nesto "high class"ali za Partizan jedan od dobrih. Znaci, Marko javno priznaje da je Zvezda bolja, ali da ne mora da znaci da uvek bolji dobije. Znaci, navijaci Partizana, kada svi budete prihvatili cinjenicu da je Zvezda trenutno najbolji tim u Srbiji, bice manje mesta konspiracijama, teorijama zavera itd. Nesto mi izgleda da Stankovic kao trener raste i sa malo savremenije teorije nego Stanoje, ali otom potom! Srecno ma derbiju i jednim i drugima, naravno Zevzdi zelim pobedu!

Kontraudar

pre oko 2 godine

Trenutno je u boljoj formi, koliko je bolja možemo pričati posle utakmice. Za prethodni derbi zaslužena pobeda Zvezde, šta je to teško reći. Samo ne verujem da Partizan može dva puta da odigra tako lošu utakmicu. Ko je bolji pobediće u 90 min, pustite me tih priča za tri klase smo bolji al nikad se ne zna.
P

PFC011

pre oko 2 godine

KRADI tituluuu!!!
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Trenercina i gospodin! Po*rao se mandovima u klub, u navijace, u igrace te sezone...
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

A ti si od onih sto pisu SH. Ne cudi onda ni tvoj rjecnik, samo ne znam kako se ovakav komentar objavljuje.
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Nisi mogao nista drugo, nego to sh, pa to pisem jer ovde ima hiljadu botova koji se predstavljaju kao neki zvezdasi, i ono kako sam se potpisivao su registrovali kao svoje korisnicko...
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Koliko su ovi ljudi iz Partizana kao neki paradoks.Govore kako pobeda u derbiju daje legimitet tituli a osam titula su osvojili a da nisu pobedili u tom istom derbiju.I ako je tako,zbog cega se uopste igra prvenstvo.Daj dva derbija pa ko je bolji neka uzme titulu.Koja budalastina od izgovora mati draga.Hajde onda dajte Surdulici da bude prva jer je Zvezda uzela bod na dva meca sa njima. Derbi je samo jedan mec u kojem kvalitet ekipe ne garantuje pobedu.Partizan da nadigra Zvezdu ne moze jer je Zvezda za tri klase iznad ali nije nemoguce da Partizan pobedi jer se vrlo lako moze dogoditi los dan ili da te jednostavno nece kao protiv Rendzersa itd.I u proslom derbiju je Zvezda pregazila Partizan ali recimo pri rezultatu 0:0 Menig je izasao sam na Borjana.Da je dao gol pitanje je da li bi Zvezda probila njihovu defanzivu sa 10 igraca ispred golmana.Iako je to jedina sansa koju je Partizan stvorio.Ovde je pitanje kako je Partizan dosao u situaciju da se sedam kola pred kraj uopste bori za titulu ako svi znamo da on nema kvalitet.Pitanje je koliko ekipa ima Sasu Ilica na klupi koji trazi od igraca da izgube,koji drhte kada daju izjavu.Ukoliko titulu uzme ovakva kanta od Partizana bice to najjadnija titula koju je neki tim osvojio. Njima Fejenord daje pet a mogao je osam u Beogradu. Fejenord je ekipa kvaliteta ekipe koje padaju u play off-u za LE ili LS. Da ne nabrajam Flore,Anortozise,Santa Klare itd.Zamislite sada da kazu ovi iz Totenhema da Man.City namesta jer je prvi a Totenhem ga pobedio i kod kuce i na strani.Ili uzmite bas taj Fejenord kao primer.Pre 2-3 sezone Fejenord je dobio Ajaks 6:1 cini mi se pa je Ajaks bio sampion sa 20 bodova viska od Fejenorda.Hofenhajm je pregazio Bajerna dva puta pre par sezona a na kraju Bajern imao 35 bodova vise.Ma namestaju po logici iz Humske. A i ovo sa ovim izjavama bivsih igraca Partizana je smesno.O Zvezdi maltene nista.Kao da se zna ishod. Opet guraju Partizan na silu kao 2017-te sto su ukrali titulu
P

PFC

pre oko 2 godine

@Gostanko Koliki tekst, a mnoge stvari si omašio. Prvo kažeš Partizan je osvojio nekih 8 titula, kojih 8, valjda si mislio 6 a da nije pobedio zvezdu u derbiju. Kako je nije pobedio? Bio bolji u 134., 136.,137.,138.,139.,140., i 141. Drugo kažeš ukrali titulu 2017. Kako? Bila 3 prvenstvena derbija 2 dobio Partizan i jednom bilo nerešeno. Plus finale kupa. A i Zvezda se samouništila na krovu tržnog centra Voždovac. Ajde budi realan bar mrvu, majku mu. Evo ja sad kao Partizanovac mislim da zvezda ima bolji tim i da je bliža tituli a naravno da se nadam nekoj izvanerednoj utakmici Partizana.

Vuco

pre oko 2 godine

PFC@ Kako kojih titula? Pa od vasih 27 titula 8 titula ste osvojili a da niste pobedili derbi. Zvezda od svoje 32 titule samo 4 je osvojila a da nije dobila derbi.
S

Stavi prst na čelo

pre oko 2 godine

Legitimitet šampionu daje broj bodova i na osnovu toga mjesto na tabeli.Sezona traje mjesecima,zar se može na osnovu dva meča proglasiti šampion?Onda bi bilo najbolje ostale ugasiti a srpski ligaški fudbal svesti na "večiti derbi".Kako se misli,dobro se i radi!Zato klinac ode za milion a drugi ga proda za 80.
r

ranGo

pre oko 2 godine

uzeo si ti titulu i kup zahvaljujuci mazucu(ne dosudjeni penali nad trujicem kod 1:0 za par. u 80i nekom min i nad boaciem kod 0:0) i zahvaljujuci sirokom u Nisu (ne iskljucenje Djurdjevica za udaranje glavom igraca radnickog na pocetku utakmice kod 0:0) o ne iskljucenju leonarda za penicenje kod 1:1 u derbiju da i ne govorimo... toliko o tvojim zaslugama
S

Smislov

pre oko 2 godine

Kakva detaljna analiza. Pa ti to izgleda sanjaš, koliko te opteretilo. Taj Leonardo je najbolji igrač koji se pojavio u Srbiji u zadnjih 20 godina, a kojeg Partizan danas nema i zato je u odnosu na vas u inferiornom položaju i sutra je autsajder, jer vi ofanzivnih veznih imate i viška i to je pošteno. Drugo je to što vi dalje mislite da je T. Karadžić buo bolji igrač od Leonarda i da je sve vaše pošteno, a naše ukradeno.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Smislov@ Niko nije govorio o tome kaka. je ivrac Leonardo bio vec kakav je faul napravio a faul je bio za crveni... Mesi je naj bolji igrac na svetu bio pa je dobijao crvene kad zasluzi... i sta nije tacno od navedenih "gresaka" u vasu korist???
д

д.г.

pre oko 2 godine

Волео би да објасни зашто је отишао из клуба после освојене титуле и то у Мађарску у клуб који нит је бољи нит богатији од Партизана. Он заправо није отишао него побегао.
@

@dg

pre oko 2 godine

Isto zasto su oterani Leonardo i Djurdjevic, koji su se "posvadjali" pa je jedan morao da ide pa posle nedelju dana i drugi. Spremalo se ovo sto je sledilo posle te titule, Partizan nikako da se sastavi, i sve sto valja ili se otera ili proda posto zasto. Ja sam ubedjen da ce Stanoje da igra derbi na nereseno, jel tako mora da bude. Jeste zvezda bolja ali Stanoje nece ni pokusati da uradi nesto
G

Gostivojka

pre oko 2 godine

Teorije zavere. Koliko je vama Pantic isprao mozak. Kada god neko ode,oterao ga Vucic.Tako je moralo bla bla bla.A kada Zvezdu tuzi igrac e onda je to neznanje uprave itd.Vi ne da ste smesni,vi ste presmesni.Na silu ste ugurani u borbu za titulu koju zelite da ukradete ako vas uk*nja da slucajno pobedite u derbiju.
@

@gostivojka

pre oko 2 godine

Kome da ukrademo? Titula vec dodeljena nekom? ti pricas o kompleksima, ajde cuti tamo ...
@

@@gostivojka

pre oko 2 godine

Nije titula obećana Zvezdi, za Partizan još nisam siguran. Ali ono u šta jesam siguran, a to je i poenta prethodnog komentara, je da ne biste ni bili kandidati za titulu da ste igrali pošteno, jer biste zaostajali lagano 15+ bodova. I da ako zapravo uzmete titulu na neki volšeban način, da će to biti krađa samo takva, jer bi se u tom slučaju nikad gora krš ekipa koju ponižavaju u Evropi zvala šampionom.
@

@@@gost

pre oko 2 godine

A vama nije pomagano do sad, pogotovo u prvom delu sezone? Prijatelju, lopovi su i jedni i drugi. Da se ja pitam ne bi mi ni jedan igrac od ovih u Partizanu igrao. Kad je Partizan "krao"titule vi ste 4 uprave promenili, a ovi sto su u Partizanu i dalje su tu i niko nista ne menja, svima potaman. valjda i to govori nesto. A za borba za titulu? jbg i Atletiko ponekad otrese Real , pa sto ne Partizan zvezdu
M

Marko je gospodin

pre oko 2 godine

njemu nesto lose spocitavati je suludo.Blizi sam partizanu ali ne postoji 1,% sanse da partizan pobedi zvezdu,na bilo kojem terenu.to lopta je okrugla itd.ovde ne pije vodu.Zvezda je za toliko bolji tim jednostavno.titula je liga,ko skupi najvise osvaja .svaki bod je vredan ali protiv direktnog konkurenta vrednije jer ga vratis nazad,nazalost liga nam je kriminal i samo 2 kluba osvajaju titulu ,oba vode kriminalci koji bi trebali biti u zatvoru.
b

bones!!!

pre oko 2 godine

Ruznal je otvoreno grobarsko glasilo
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Uvek je i bio, od samog osnivanja!
L

Laufer

pre oko 2 godine

Hvala Mare za duplu krunu! Najbolji si.
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Čuj ne zna dal je jača ova ili Zvezda iz 2017. Ne druže jača je ona iz 2017.koja u Evropi nije mogla da priđe grupnoj fazi od ove koja igra 1/8 finala Lige Evrope 🤣🤣🤣🤣
G

Gost7877

pre oko 2 godine

Sportski zurnal je grobarsko glasilo...
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

"Pobeda u derbiju šampionu daje legitimitet!" - kakvo iskustvo govori iz ove rečenice Marka Nikolića. Dakle, ako namestiš 95% utakmica a onda pobediš derbi (naročito onaj koji rešava titulu, i naročito na način na koji je on pobedio), onda su sve nameštene utakmice pre toga legitimne. Vidi se da je Mare naučio sve te magične 2017. godine kada je pobedio sistem, čuj mene - namestili mu prvenstvo, dakle pobedio sistem. Apsolutno radite sve isto kao i 2017. Nadam se samo da naši nisu opet pristali na to...

Vuco

pre oko 2 godine

Bas on "strucnjak" zna kako se osvaja titula za razliku od velikog Fergusona. Ferguson kaze da male utakmice donose titulu a derbi je nevazan ili vazan koliko i mala utakmica. E sad ovaj "strucnjak" ce nama da objasni kako Ferguson nije u pravu. Oprem dobro.

Vuco

pre oko 2 godine

Vec smo vas pobedili. Sada je dovoljan i remi. 1-2-0 taman dovoljno. Zvezda nije partizan koji ima cak 8 osvojenih titula a da nije dobio derbi tih sezona.
A

AR

pre oko 2 godine

Hahahahahha nismo dobili derbi tih sezona??? Samo vas nismk tukli po ušima tih godina. Na marakani dvojka bila sigurnija nego da ce da svane.
a

abc

pre oko 2 godine

Više puta završava misao rečima "do derbija", bili su tim do derbija, Zdjelar je bio dobar do derbija, ovo do derbija ono do derbija...Ne treba imati finese u glav da se vidi da je partizan igrao u prijateljskom modu do derbija, na to su ukazivali Anartozis, Gent, Flora posebno ali se to spoticanje četvrtkom zamagljivalo "sjajnim nastupima za vikend". Kad su uplašena deca iz Sparte sama sebi davala golove, sami pravili šanse ispred svog gola, pomislilo se to je to, kliknulo je u Evropi :) I onda je "kliknulo" najjadnijim nastupom na terenu u evropskim utakmica ikad, ono kako je partizan izgledao na zelenom pravougaonuku protiv Fejenorda je bruka ne viđena, pre toga je naravno bio derbi gde su ošašavljeni.
b

balonac

pre oko 2 godine

Sve najbolje Ćelavi! I da znaš, još uvek ih boli.

Vuco

pre oko 2 godine

Ne boli jer mi nismo mali klub kao vi. Nas vise boli ispadanje od Rendzersa jer smo veliki evropski klub i samo Evropa nam je merilo.
@

@vuco

pre oko 2 godine

ne boli vas? procitaj malo komentare na tekstove o Marku
@

@@vuco

pre oko 2 godine

A šta da pročita? To što ljudi govore istinu? Pa svi znamo zašto i kako je uzeo tu titulu. Naravno da te boli kad ti neko nepoštenim i kriminalnim radnjama otme nešto šta si zaslužio radom i trudom. Ali da sad padamo u nesvest oko toga, baš i ne. Što kaže Vučo, mene više boli što smo ispali sad od Rendžersa, i to samo zbog njihove ludačke sreće, jer bismo danas pričali o Zvezdinom polufinalu protiv Lajpciga, i vagali gde su tu naše šanse, upisali još jedno (bar) polufinale evropskih takmičenja u klupsku istoriju a umesto toga "samo" osmina finala. A ta titula, znamo i vi i mi kako ste je osvojili, pa smo nekako i prihvatili to.
@

@@@vuco

pre oko 2 godine

znate kako smo osvojili? kao i vi prve 3 vezane? a ok onda
p

pa da...

pre oko 2 godine

setimo se ne sviranog crvenog kartona na tom derbiju leonardu i sve će vam biti jasno...
l

lepo kaze

pre oko 2 godine

Znaci partizanova titula iz 2008 nije imala legitimitet