Dejan Savićević, Zoran Laković i Zvezdan Terzić (©Starsport)
Dejan Savićević, Zoran Laković i Zvezdan Terzić (©Starsport)

Pomirenje? Terzić zove Savićevića na Milan: Zbog njegove magije se dolazilo na stadion

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.12.20. | 11:50

Lep gest generalnog direktora crveno-belih

Bilo je povišenih tonova, ružnih reči. Sve posle odluke Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića da odbiju da u dresu reprezentacije Crne Gore igraju protiv reprezentacije tzv. Kosova. Od tada je prošlo godinu dana, pa generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pokušava da zakopa ratne sekire time sa Dejanom Savićevićem, legendom crveno-belog kluba.

I legendom Milana, Zvezdinog protivnika u šesnaestini finala Lige Evrope. Upravo bi taj okršaj mogao da bude meč u kome će se Savićević izmiriti ne samo sa Terzićem, već i delom navijača koji su mu zamerili na tome kako se poneo tom prilikom. Iako svi znaju da je Savićević svojevremeno jedini na sastanku Uefe bio protiv primanja tzv. Kosova u organe evropske kuće fudbala.

Izabrane vesti

Kako bilo, Terzić sada nudi ruku pomirenja i zove Savićevića da bude počasni gost Zvezde na meču sa Rosonerima. Sasvim logično s obzirom na to da je legendarni “Genije” bio prvak i sa Zvezdom i sa Milanom.

Očekuje nas još jedan evropski spektakl, još jedan istorijski duel sa gigantom evropskog fudbala – Milanom. Dva velika kluba, dva evropska šampiona, imaju dugo prijateljstvo i istoriju, ali i jedno veliko zajedničko ime - Dejana Savićevića. Dejo je obeležio epohu i u Zvezdi i u Milanu. Bio je ljubimac navijača na Marakani i na San Siru. Zbog njegove magije se dolazilo na stadione. On je istinska legenda i čovek koji je postao asocijacija i za Zvezdu i za Milan. Zato ćemo ga pozvati da bude specijalni gost na našem meču u februaru, a nadamo se da će i naši navijači imati prilike da ga pozdrave. Biće to spektakl za uživanje”, rekao je Terzić za agenciju Tanjug.

Videćemo kakav će biti Savićevićev odgovor. Jasno je samo da sa takvom legendom ne bi smelo da bude razmirica. Uostalom, u intervjuu za Nedeljnik iz 2019. godine Savićević je na pitanje da li će i posle svega ostati Zvezdin navijač mangupski odgovorio: “Najbolje da neću”.



tagovi

Zvezdan TerzićDejan Savićević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara