Murinjo i Mhitarjan (©Reuters)
Murinjo i Mhitarjan (©Reuters)

Pomirili se Murinjo i Mhitarjan, Jermen dobija novi ugovor

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 13:25

Milan ostaje kratkih rukava

Kada je čuo da je Žoze Murinjo trener Rome od naredne sezone, Henrik Mhitarjan je odmah počeo da pakuje kofere.

Njih dvojica su imala konflikt kada su bili u Mančester junajtedu, zbog čega je Jermen rešio da napusti Old Traford. I taman kada je mislio da se trajno skućio u Rimu, stiže mu Murinjo.

Izabrane vesti

Međutim, kako pišu italijanski mediji danas, Murinjo i Mhitarjan su se sreli, razgovarali i rešili sve nesuglasice, na radost navijača Rome. Dogovorili su se da nastave zajedno, pa će jermenski as dobiti novi ugovor od Vučice i biće lider tima u narednoj sezoni.

To je vest kojoj se nisu obradovali u Milanu, jer su bili spremni da reaguju u slučaju da Mhitarjan definitivno napusti Olimpiko. Jermen ima ugovor koji je potpisan do 30. juna ove godine, ali je imao klauzulu da se automatski produžava na još godinu u slučaju da Jermen odigra 20 utakmica u sezoni, što se i dogodilo. Ali, dobiće ponudu da ga produži i duže od leta 2022.

Inače iako je zbog njega otišao iz Mančestera, Mhitarjan je i tada govorio o Murinju kao o vrhuskom treneru, rođenom pobedniku.

Teško je raditi sa Murinjom. On je rođeni pobednik i od vas traži amo pobede i da radite ono što vam kaže. Teško je to za svakoga. Uvek je bilo konflikata i razlika sa njim, ali nisu uticali na rad i na osvajanje trofeja“, pričao je Mhitarjan.


tagovi

Žoze MurinjoHenrik MhitarijanRomaSerija A

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara