Marko Nikolić (AFP)
Marko Nikolić (AFP)

Ponovo se kuva oko Marka Nikolića: Srpski stručnjak dobio poziv iz Spartaka

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.09.21. | 20:49

Ponudu mu poslala, navodno, supruga vlasnika kluba

Težak posao ima Marko Nikolić u Lokomotivi. Otkako je postao trener moskovskih Železničara gotovo da nije sastavio mesec dana na miru.

I u istom stilu se nastavlja i sada. Nekada se pričalo da će dobiti otkaz, pa posle toga da će otići sam iz kluba zbog nesaglasja sa rukovodstvom, a sada je novi nivo da je dobio ponudu da preuzme – Spartak!

Izabrane vesti

Kako su objavili pojedini ruski mediji, Marku Nikoliću je ponudu poslala Zarena Salihova, supruga Spartakovog gazde Leonida Feduna. Crveno-beli iz Moskve jesu danas pobedili Ufu i popeli se na osmo mesto tabele, ali u klubu nisu zadovoljni radom trenera Ruija Vitorije, daleko je taj rezultat od očekivanja koji je uprava imala pre početka prvenstva.

Nikolić iako je po dolasku dočekan na nož u ruskoj javnosti, stekao je vremenom sve više poštovalaca, pa i sama glasina da bi mogao da preuzme Spartak je u neku ruku potvrda njegovih kvaliteta i renomea do kojeg je došao u najvećoj zemlji sveta.

Portparol Spartaka Dmitrij Zelenov demantovao je za Sport Ekspres da je klub poslao ponudu srpskom treneru.

Nikolić? Još jedna glasina. Kao što sam rekao nekoliko puta do sada, Spartak ne traži novog trenera, klub veruje u Ruija Vitoruju”, rekao je Zelenov.

A, to, kao što znamo, u svetu fudbala baš ništa ne znači. Ono što je danas, ne mora da bude i sutra…


tagovi

Marko NikolićLokomotiva MoskvaSpartak Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara