Ponte Preta ponovo pobeđuje, Konfijansa preokrenula Vitoriju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.12.20. | 05:23

Uzbudljivi okršaji u brazilskoj Seriji B

Dve utakmice i osam golova u drugoj brazilskoj ligi. Ponte Preta se vratila na pobednički kolosek zahvaljujući pobedi nad Paranom (2:1), dok je Konfijansa posle preokreta srušila Vitoriju i prekinula niz domaćina od dveuzastopne pobede (3:2).

Ponte Preta je u meč sa Paranom ušla pod pritiskom, s obzirom da nije ostvarila pobedu na dve uzastopne utakmice, ali je srećom po domaći tim Rodrigo do Nasimento već u 11 minutu "ubio pauka" na golu na kojem je stajao Filipe. Ipak, da ozbiljno oteža domaćinu posao pobrinuo se Džoni, koji je u 44. minutu doneo izjednačenje Parani i vratio neizvesnost utakmici.

Izabrane vesti

Ponte Preta je bila daleko bolji protivnik u drugom poluvremenu. Žestoko je napadala i konačno stigla do pobedonosnog pogotka u 63. minutu preko Kamila. Domaćin je do kraja meča mogao do još nekog gola, ali je i ovako morao da bude zadovoljan osvajanjem sva tri boda.

Vitorija je napadala i dva puta vodila u okršaju sa Konfijansom, ali je doživela stravičan pad u poslednjem kvartalu utakmice. Konfijansa je iskoristila dva velikapropustadomaće odbrane i golovima Vile i Gornea Silve u samo dva minuta stigla do preokreta i tri velika boda.

Konfijansa je serijom dobrih rezultata stigla nadomak mesta koje vode u viši rang, dok je Vitorija ostala na 14. mestu.

BRAZIL 2 – 26. KOLO

Petak

Vitorija - Konfijansa 2:3 (1:1)

Subota

Ponte Preta - Parana 2:1 (1:1)



tagovi

Ponte PretaVitorija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara