Ponuda karijere na stolu Igora Tudora: Pirlo ga zove u Juventus

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.08.20. | 11:40

Trener Hajduka danas donosi odluku

Nije se proslavio Igor Tudor na klupi splitskog Hajduka prošle sezone. Gigant iz Dalmacije, suočen sa brojnim organizacionim problemima, je jedna uspeo da se domogne evropskih kvalifikacija, mada je u jednom trenutku imao otvoren put ka Ligi Šampiona. Ipak, nekada sjajni defanzivac i standardni reprezentativac Hrvatske dobio je ponudu karijere.

Portal Indeks piše da je novi trener Juventusa Andrea Pirlo već kontaktirao Igora Tudora i ponudio mu mesto prvog pomoćnika u stručnom štabu.

Izabrane vesti

Tudor je sa ponudom fudbalskog Mocarta upoznao čelnike Hajduka, kao i najbliže saradnike predvođene Marijom Stanićem. Konačnu odluku bi trebalo da donese u toku današnjeg dana.

Tudor i Pirlo su znanci iz igračkih dana. Hrvat je za Juventus igrao devet godina i osvojio dve titule šampiona Italije. Iako je reč o mladom treneru, Tudor ima ozbiljno iskustvo. Posebno, kada je reč o italijnanskom fudbalu. U dva navrata je trenirao Udineze. Samostalno je radio i u Galatasaraju, gda ga je posle loših rezultata zamenio Fatih Terim.

Bio je i šef stručnog štaba Karabuka i solunskog PAOK-a. 


tagovi

Igor TudorAndrea Pirlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara