Ponuda Vujadinu Saviću: Smanji platu sa 40.000 na 17.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.21. | 15:29

Srbin pred teškom odlukom

Nastavlja se transfer saga oko prelaska Vujadina Savića iz APOEL-a u slovenačku Olimpiju. 

Srpski štoper je želja kluba iz Ljubljane, APOEL bi ga rado pustio, ali su problem finansije. Čak i ako kiparski klub pristane da pusti Savića bez obeštećenja što je Olimpijin prvi uslov, dolazi se do problema plate.

Izabrane vesti

Slovenački mediji su pisali da je Olimpija uvela mere štednje i da kreše troškove zbog finansijske krize uzrokovane pandemijom korona virusa i da ne bi bili ekonomično dovoditi igrače za ugovore jače od 10.000 evra mesečeno.

Olimpija gostuje Kopru, kvota na dvojku je 2,25

Međutim, kiparski mediji danas tvrde da Olimpija jeste poslala zvaničnu ponudu Saviću koja je iznad tih limita jer u njemu vidi kapitalno pojačanje za odbranu koja je ove zime ostala bez čak četvorice štopera. Prema navodima kiparskih medija, Olimpijina ponuda Saviću iznosi 17.000 evra mesečno ali to je i dalje daleko ispod onoga što je srpskom defanzivcu garantovano još godinu i po dana na Kipru, jer prema njihovim saznanjima Savić u klubu iz Nikozije zarađuje 40.000 evra mesečno.

Tek ako pristane na više nego duplo smanjenje plate, nekadašnji Zvezdin štoper bi mogao da potpiše za Olimpiju.

Nalazi se na raskrsnici da pristane na visoku finansijsku žrtvu ili da ostane na marginama na Kipru s obzirom da ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za APOEL.


tagovi

Vujadin SavićOlimpija LjubljanaAPOEL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara