Komentari na vest

Popović: Partizan u teškom položaju, igrači se ne bave samo fudbalom! Zvezdin budžet veći, može da priušti bolje fudbalere

d

dre

pre 9 meseci

Sa autokomande i iz kornera!
a

adaddad

pre 9 meseci

Popović je bio sasvim solidan, spašavao nas je u evropi dosta puta, po meni bolji od Stevanovića.Jovanović još ništa nije pokazao sačekajmo.
O

O čemu se radi

pre 9 meseci

U intervjuu nisam kogao naići na napisano u naslovu "da se ne bave samo fudbalom".
I

Immobile

pre 9 meseci

Toliko su ambiciozni i jaki da ih je Dila Gori,5. tim šampionata Gruzije lagano izbacio. Toliko o ambicioznosti. Što se tiče Popovića obećavao je,odlično građen,delovao je dobro na početku. Kako je vreme prolazilo sve više i više kikseva. Da li je to do odbrane koja nije bila na visokom nivou ruku na srce ili do njega samog vreme će pokazati,ali može se videti dosta utakmice gde su golovi njegovi 100 postotno. Po meni ovaj transfer je za njega narodski rečeno sa konja na magarca,ali čini mi se da više nije imao garancije kao nekada i da ga nisu videli kao prvu opciju na golu pogotovo nakon dolaska Aleksandra Jovanovića.
F

Fudbalski Grof

pre 9 meseci

Sve mogu da razumem ali kada kaze Stojkovic je dobar covek, po faci mu se vidi kakav je, bez obzira na njegov prelazak u Partizan, zavrno bi te cim mu okrenes ledja, mutan lik
G

Goxxx902

pre 9 meseci

Los golman, jos gori filozof.
b

batabane

pre 9 meseci

Dečko!Sad, kad si ti otišao,Partizan je mnogo jak!
P

Pobeda je resenje

pre 9 meseci

Partizan zeli da pojaca vezni red pominju se dva fudbalera iz Turske a to su Ganjanin Ajzak Kofi i Francuz Valentan Eserik.
M

Mile led

pre 9 meseci

Kako da se bave fudbalom kada svakodnevno stižu pretnje
M

Mjv

pre 9 meseci

Prete im zene sto se kupaju kuci jer na stadionu nema tople vode
b

babajaga

pre 9 meseci

Najgori golman u istoriji Partizana posle Darka Ljubanovića, a bilo je u toj istoriji svakakvih Kljajića i Asprogenisa.
P

PP

pre 9 meseci

Ja što pamtim, najgori je Nikola Damjanac! Bio je dobar sa familijom Bjeković pa je kao takav bio golman Partizana, inače rupa neviđena. A danas je zet Zvezdana Terzića, partner Faljija Ramadanija, kum Aleksandra Stanojevića...
P

Pedja108

pre 9 meseci

Zaboravili ste Djukanovica.
M

Mile led

pre 9 meseci

Pametan decko,otisao je sa zadovoljstvom iz kluba koji titule video nije cak 6-7.god a LS igrao nije preko 20.god i koji je sad u totalnom Bankrotu zbog duga od 87.mil zbog cega mu je i izgasena struja!
c

cobanne

pre 9 meseci

2003 i 2010 LS
z

zolidamu

pre 9 meseci

@mile przenica
D

Danac

pre 9 meseci

@Mile Postovani, Znam da dobro znate da je CZ klub koji LS nije igrala preko20 god. sve do 2017 a Partizan ju je igrao pre 12 godina i jos 2 X nezasluzeno izgubio u Playoffu LS jednom od Bate-Borisova a 2. X od Artmedije Boja, promasio odlucujuci penal. Kazete Partizan nije bio prvak u zadnji 6-7 godina? Da tacno.Partizan nije bio prvak u poslednjih 6 godina ali je srpskom fudbalu u tom periodu doneo odlucujuce UEFA bodove i zahvaljujuci tome CZ ove godine igra direktno LS i Srbija je imala 5 klubova u Uefa takmicenju. Naravno da je CZ u poslednjih 6 godina donela najvise bodova za srpski koeficijenat, ali bez Partizanovih bili bi daleko od mogucnosti direktnog plasmana prvaka u LS i jednog kluba sa 2. pozicije tabele koji ce igrati kvalifikacije od 3. kola u LS, uz jos 3 u LU i LK. Ja Vas molim da mi odgovorite na par pitanja a to su: Koliko je to puta CZ bila prvak u periodu 2003-17? koliko CZ ima grupnih faza UEFA takmicenja od kako je na snazi ovaj posleratni sistem takmicenja a koliko grupnih faza Uefa takmicenja ima Partizan? koliko CZ ima pobeda u najtezem delu Uefa takmicenja a to je NOKAUT FAZA a koliko Partizan? PS. A kada pricate o dugu klubova CZ, je vise nego duplo zaduzenija od Partizana, pa ako je kako kazete dug Partizana, 86 mil. evra, onda je dug CZ, 172 miliona, sto i sami znate da nije istina i da su dugovi oba kluba tacno u cent objavljeni u "Agenciji za privredne registre- APR", sto je poznato vecini gradjana Srbije i regiona.
g

glavati

pre 9 meseci

Kad ces na utakmicu?
d

dobrila22

pre 9 meseci

@ Danac Nemoj se nervirati zbog mileta przenice To je isti lik koji ne zna sta znaci decenija. Pise da KK Partizan nije video titule preko deceniju, a zadnja bijase 2014. Ne izlazi na sunce zarad sendvica i sokica
V

V. Bulatovic

pre 9 meseci

Valjalo bi da je ostao da napreduje malo uz iskusnijeg Jovanovica. Ili bar da ode na pozajmicu u neki pristojan klub i skupi iskustvo za Partizan. Nije za prvi tim ali nije bez talenta za razliku od ovog smijesnog N. Stevanovica koji ima preko 30g a plafon karijere mu je rotacija u nekadasnjem (slabijem) Cukarickom. Pop ga je vec nadmasio, ne znam zasto uopste Stevanovica drzimo tu? Bolja varijanta bila Lukac plus neki klinac da uci od Lukaca. Od Nemanje nema sta da nauci svakako.

Vladan Ocokoljić

pre 9 meseci

Decko nema mesta ni u Partizanu sa Bumbarevog brda
G

GOST 510

pre 9 meseci

U prvom kolu nije branio za Dunajsku i ne primiše gol. U drugom aj da vide šta zna i odmah popiše 2 komada. Uskoro će da vide da je bolje da im greje klupu.
p

perperoglou

pre 9 meseci

Da li on to pokušava da kaže da FKP ne može da osvoji titulu pored Zvezde zato što nema dovoljno kvaliteta da parira Zvezdi koja pobeđuje Liverpool, Bragu, parira Milanu i Napoliju?? Treba ga ućutkati, kvari koncepciju!
b

babajaga

pre 9 meseci

Ne, rekao je da je teško takmičiti se sa jedinim timom na svetu koji ne gubi bodove u domaćem prvenstvu jer na svojo strani ima svu "logistiku".
@

@babajaga

pre 9 meseci

A ti samo veruj u tu pricu i nama, sa crveno bele strane brda, nema brige!
N

Nele 007

pre 9 meseci

@babajaga...da si malo upucen znao bi da se taj termim prvi put upotrebio u vojsci...toliko o tome
D

Danac

pre 9 meseci

@perper Decko sa ponosom prica da je branio preko 100 puta u jednom velikom Partizanu,koji je 2010 pobedio dvostrukog SUPERSAMPIONA EVROPE ANDERLEHT i plasirao se u LS, pa pobedjivao bivseg prvaka Evrope Steauu, stalnog ucesnika zavrsnih takmicenja LS SAHTAR, pa cuveni Njukastl sa Sirerom itr. a kao poslsatica je Partizanovo 1. ucesce u LS 2003/4 kada je fudbalski bio egal protiv najveceg kluba na planeti Real Madrid, koji je u Beograd dosao sa najvecim zvezdama svetskog fudbala koji je ikada imao jedan klub sa 3 igraca koji su od FIFA dobili zlatne lopte kao najbolji svetski fudbaleri i 2 igraca koji su od UEFE dobili zlatne lopte kao najbolji evropski fudbaleri. I naravno protiv takvog REALA,koji ima vise evropskih i svetskih titula nego svih 6 klubova koji su do sada igrali u LS sa CZ ukljucujuci Bayern i Liverpul Partizan je igrao EGAL i nije propustio tu cast koju vise nikada nece doziveti jedan srpski i balkanski klub da jednom takvom Realu sa 11 vanzemaljaca na terenui i 7 na klupi uzme bod i na kraju same utakmice Sale Ilic promasi zicer za pobedu. I druga 2 klub aiz Partizanove grupe koja je bila najteza ikada koju je dobio jedan srpski i balkanski klub sve sami svetski i evropski fudbalski sampioni PORTO te godine osvojio LS a provukao se protiv Partizana u obe utakmice o cemu je i njihov trener Murinjo govorio, pa Olympik Marsej, takodje bivsi prvak Evrope ali je Partizan i njima pokazao kako igra bivsi VICESAMPION EVROPE i svima im je uzeo po bod a mogao je vise. Naravno i jedan Totenhem samo 2 godine pre nego sto je sa 0:9 nakautirao CZ osetio je snagu Partizana pa je sa kapitenom Kejnom i Sonom, uz veliku srecu izbegao poraz u Beogradu 0:0 da bi u revansu uz pomoc sudije dosao do minimalca 0:1 a Partizan propustio par kolosalnih sansi. Postovani kolega perper, drugom prilikom cu pisati o Partizanovim pobedama protiv Viljarela--- ( pre 2 godine pobednika LU --- ) u kvalifikacijama za LU pa pobedama protiv Jang Bojsa, Sparte,Augsburga,Kelna,Lacia,Moldea,Alkmara itd.itr.
е

е

pre 9 meseci

За Данац. Мрзи ме да одговарам на све небулозе које си написао, али запамти за сва времена, Звезда је побеђивала тај највећи клуб на свету Реал и то више пута и избацивали га из Европе. Поредити Звезду и Партизан у фудбалу је као поредити, Карлеушу и Тину Тарнер. Иначе тај Реал је те године освојио исто што и Партизан, ништа.
D

Dario1104

pre 9 meseci

Au brate gde ti ode, znaš kad je sve to bilo !? Pre isusa. Ali interesantno je da ti vidiš samo ono sto želiš da vidiš! Jeste partizan je odigrao sa realom nereseno, a real izgubio pre 2 godine od serifa u grupi. Sad oni tamo 25 godine ima o tome sa pričaju kako su dobili evropskog šampiona, pa zvezda dobila Liverpul koji je te godine odigrao i trebao da uzme ligu šampiona itd… kad već gledaš istoriju gledaj celu istoriju a ne samo onaj deo koj tebi odgovara. I istih tih zadnjih 20 godina ispadali ste od samroka, zagleblja i još nekih smešnih ekipa. Ispadali smo i mi od cernomoreca, kajrata, omonije, serifa itd. Ali to je fudbal, ali to je prošlost… svejedno gde si bio i šta si radio u životu. Glavno je gde si danas .. od prošlosti se ne živi. Hvata sve nas nostalgija, ali čovek koji živi u prošlosti živi u depresiji i neće da pogleda realnosti u oči !
s

shommy

pre 9 meseci

Pusti ti Partizan,jel si naucio da se pravilno postavljas???
P

Predsednik dozvolio

pre 9 meseci

Pope kod njih malo zvezda, malo terza, i svi zadovolji.
B

Baxter88

pre 9 meseci

Ovo zna svaki njihov igrac al ne sme da kaze dok ne ode iz kluba! Lakse je lupetati kako svi namestaju Zvezdi a ne priznati da je ta Zvezda sama sebe podigla na ovaj danasnji nivo igranjem Evrope 6 god zaredom i da je Bajern za ovu ligu, kao i to da ima duplo vise navijaca.
y

yui

pre 9 meseci

Bajerne zasto svaku utakmicu penal za protivnika i crveni ? To ti meni kazi bajerne
G

GeOs

pre 9 meseci

@yui Zato sto protivnici biju zvezdine igrace . Mozda ti nije jasno kakava su pravila fudbala. Faul u sesnaestercu je penal. Mnogo grub faul je direktan crveni karton. Grub faul je zuti karton. Dva takva, crveni. Jos ti treba odgovor ?
@

@yui

pre 9 meseci

Mozda zato sto jeste penal? Sta treba, sudija da ne svira jer je Bajern protivnik?
@

@Yui

pre 9 meseci

Zato sto ti protivnici ne umeju da oduzmu loptu bez prekrsaja... odgovor je vrlo jednostavan.
@

@

pre 9 meseci

Ne mozete da skupite 10k navijaca na utakmici , a napravili "dream team" a pricate kako imate duplo vise navijaca, bruke jedne. Mozda imate vise simpatizera koji stadion ni ma tv nisu videli a sto se tice pravih navijaca, tu smo negde. Pa vi non stop neke mobilizacije organizujete, lazete sami sebe, kao npr onaj tenk sto ste postavili, umesto marice
P

Pedja108

pre 9 meseci

Protiv Napretka je vidjen penal za koga nema sumnje da li je bio. Igrac odbrane udara protivnika po nogama, da li sudija nije trebao da svira penal, zato sto je Bajern? Niko u Napretku inace nije dobio crveni. Protiv Vojvodine, covek dobio crveni, zato sto je bio drugi zuti i oba i jesu bila za zuti. Takodje penal, da li je ista bilo sporno? Evo u Backoj Topoli bilo tri penala i ono sto znamo je da je Partizanu poklonjen penal. Ali, generalno moze biti i 10 penala na utakmici, ako ima prekrsaja. Bolje se se vi spremajte za derbi, kad se vec toliko hvalite i mislite da ste ne znam kakav tim. Eto prilike da se pokazete. Godinama ne mozete da pobedite Zvezdu i nesto pricate. Sa druge strane, Zvezda pobedjuje Partizan. Bas kad ste bili prvi na tabeli, Zvezdi su trebale obe pobede i uspela je. Kad je dosao treci derbi i kad je vama trebala pobeda, uplasili ste se i igrali bunker da izvucete nereseno, ocekujuci da neko drugi uzme bodove za vas.
Р

Реално

pre 9 meseci

"Подигла сама себе на овај ниво..." Ал' све након отписа дуга Агробанци и поноћне посете вашег највећег навијача.
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Meni nije simpatican od trenutka kada je pogresio par puta u nizu i zbog njega smo izgubili bodove i Petric ga zastiti i skine krivicu sa njega iako je ocigledno on bio kriv i onda on uzme da pljune po njemu...
D

Dzo Black

pre 9 meseci

@Nekitutamo Meni uopste nije simpatican, da je ne znam sta branio, nije za Partizan ni kao licnost ni kao golman cim tako prica..

Bojank91

pre 9 meseci

Zvezda 6 godina igra evropska takmičenja koja je sama izborila. poyy
G

Gost999

pre 9 meseci

Crvena zvezda je imala mnogo veći budžet, mogla je sebi da priušti bolje igrače i da im da veće plate. - apsolutna laž. Imao je i Partizan para, ali ih je bacao na smešne igrače. Ilijev zna zašto.
Z

ZZ Crew

pre 9 meseci

Ovaj je sve rekao samo sto nije nacrtao da navija za Zvezdu...
B

Bolna istina

pre 9 meseci

Grobari ne mogu da podnesu istinu da Zvezda nema konkurenkciju i zato izmisljaju da njih kradu sudije a guraju Zvezdu. Zvezda ima mnogo jacu ekipu, partizan nema kvalitet da parira Zvezdi
G

Goss

pre 9 meseci

Pa imate jaču ekipu zato što se sve pare guraju u miljenicu troši se nemilice a partizan uništava od strane osvedočenog huligana sa severa
a

a jel Ti

pre 9 meseci

primećuješ da zvezda na utakmica domaćeg prvenstva ima sve manje publike???Shvatili i vi da je ovo sme namepteno i kupljeno....
K

KkP95

pre 9 meseci

Ipak ste vi mala zvezda skidam kapu za osvojenu ligu šampiona ali to vam je sve dok mi 8 evropskih titula
д

да, да...

pre 9 meseci

...ово је врх, кад гробари причају о посети 😂😂😂 Јавите се кад стигнете Мераклије, о Пазарцима да не говоримо, пустите ви Звезду. И да, ја памтим недавну Звездину евротитулу у ватерполу, а Партизанове сам већ и заборавио, једино да питам неког пензионера 😂😂😂
C

Crno beli svet

pre 9 meseci

Ti izdajniče jedan pobeguljski bolje ti je da ćutiš! Čim si otišao ekipa je živnula, pa propali golman u pokušaju bi sada da kupi slavu pod velom EKSKLUZIVNO
C

Crno belo zlo

pre 9 meseci

Covek reko istinu.. Zvezda ima bolje igrace, uspesniji je tim i ima veci budzet jer Uefa nagradjuje... partizan je mali klub koji trazi pomoc sudija
b

baš tako

pre 9 meseci

najgori naš golman otkad Ja pratim Partizan,a to je malo više od 40 godina.Nema ni jedan kvalitetan za gomana velikog kluba,čist prosek....
t

tre

pre 9 meseci

😂
b

bas vala tako...

pre 9 meseci

Zato i igrao u Partizanu
N

Nele 007

pre 9 meseci

Naravno da je Zvezda mnogo kvalitetnija od ostatka lige i da ce lagano do titule
G

Goss

pre 9 meseci

Pa naravno kad odlučuje diktator
T

Tsc 3.kom...

pre 9 meseci

IGRACI SE NE BAVE SAMO FUDBALOM...NAPADJU SUDIJU A POKLONIO IM PENAL PROTIV TSC.