Komentari na vest

Popović sačuvao Partizan, Rikardo mu otvorio vrata sledećeg kola

N

Nenad_1987

pre oko 1 godinu

Čestitke na pobedi komšije. I želim vam dalji prolaz u sledeću rundu.
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Sto se nas tice top… povecate nam malo koeficijent i upravo tek sad necete moci da sklonite! Bravo
G

Gost@SašaPfc

pre oko 1 godinu

čestitke braćo !!! malo samo statistike da se sokolimo... šutevi Šerif 16 / Partizan 6 šutevi u okvir g. Šerif 6 / Partizan 3 posed Šerif 74% / Partizan 27 dodavanja Šerif 635 / Partizan 252 preciznost dodavanja Šerif 87% / Partizan 61% faulovi Šerif 12 / Parizan 17 žuti k. Šerif 2 / Partizan 2 crveni k. Šerif 0 / Partizan 1 ofsajdi Šerif 0 / Partizan 0 korneri Šerif 2 / Partizan 1 ...hvale idu,a nivo fudbala ko hoće da bude objektivan ne da je nula,nego teško nama... Pobedi se u zube ne gleda svakako ali sramota je čitati ove tekstove posle onakve slike na terenu...
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

pa druže da se ona frljoka od noge štopera nije odbila i prevarila golmana bilo bi sramota sve u paketu veća nego od Mladosti GAT
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Kolike su plate svih igraca Serifa ima li neko informaciju?
i

i koliko je stranaca tamo

pre oko 1 godinu

i koliko domacih
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

Ne bih se prepucavao ovde i stvarno bih želeo dati svoje viđenje. Čestitam momcima i treneru Petriću na fokusu i borbi, smatram da su dali skoro maksimum. Dobiti u Evropi nije nikad lako. To zaslužuje pažnju, ipak, ne sviđa mi se način na koji smo došli do rezultata. Moram to reći. Partizan je napadački limitiran, sa slabom odbranom ako se izloži, tj. postavi visoko. Tada prolazi slično kao protiv Gata. Nemamo igrače sredine koji mogu nešto više kreirati, zadržati loptu ili pritisnuti protivnika. Na momente igrali su viktorije protiv našeg bunkera. Razumem ja to kada igraš protiv nekog iz liga petice, ali protiv Šerifa, tek izašlog iz priprema? Na mestu Petrića i ja bih isto tako postavio jer u niskom bloku, braneći se sa desetoricom, uglavnom i možemo do nekog rezultata. Na žalost videli smo da kada krenemo ofanzivno u našoj ligi dobijemo po ušima od Gata. Ne gledam samo rezultat, više me brine naša ofanzivna nemoć. Ako želimo u grupnu fazu LE, biće tu baš jakih timova i nećemo se tamo plasirati igrajući isključivo u bloku. Moraćemo imati igru i za napred i svakako mnogo bolju vezu. Gledam u sledeći prelazni rok i nadam se da će neko od postojećih igrača iskočiti.
a

ajde palite

pre oko 1 godinu

42.000 je koeficijent zvezde u narednoj sezoni, kada ga dostignete onda cete mozda moci da pričate o evropi...
n

nezvani gost

pre oko 1 godinu

Došao da komentariše na vest o Partizanu i još kaže grobari palite. Svašta li ću pročitati ovde.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Auuu mukice, kakve radosti. Opšte narodno veselje se pretvara u poselo i vašar. Ovaj Šerif nije ni 30 posto onog Šerifa koji je igrao LŠ. Budite mirni da ne pustim Mladost NS na vas. Bliži se derbi, kuku lele. Biće minus 14, hladno brrrrr brrrrr. Raduju se pobedi protiv raspalog Šerifa, Mladost NS je Real Madrid za ovaj Šerif. I to u takmičenju Zorice Brunslik i Kemiša. A Zvezda 3 puta u 5 godina igra LŠ. Igrala 3 proleća LE u 5 godina. 6 titula u nizu. Eeeeeee muke vaše niko ne zna. Uefa treba da donese novo pravilo, da Evro takmičenja mogu da igraju samo klubovi koji imaju neki Evro trofej.

Liga bez briga

pre oko 1 godinu

Kako bi voleo ali je nemoguće za Mladost ali da Real sa Nišave mogu nekako da izguraju u to trece takmicenje direktno kao Zvezdu u LS drugačije ne mogu .Pa da onda pokazu da su Real Madrid ne da ih neki konobari pociste kao letos toliko je jaka nasa liga ali cuda se dešavaju svuda i svima osim jednom klubu koji je u domacoj Kokezaniji bezbedan.
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Vito rođeni, koliko tebi nije dobro, a ni lako. Opusti se, nema razloga za nervozu, možda nas Šerif dobije i izbaci u BG, što se žestiš, pa ovo je tek prvo poluvreme.
D

Duh iz boce

pre oko 1 godinu

Kako god i koliko god ovo takmičenje bilo omalovažavano, FKP ipak igra proleće u Evropi, uz malo sreće proći će i u naredno kolo. Vi sad gledajte i udarajte hejtove i ironiju.
L

LukeCage

pre oko 1 godinu

Večeras je najteže navijačima stuba srpstva. Njih ova pobjeda najviše boli.
1

149

pre oko 1 godinu

Nemaju oni vremena za nas. Oni čekaju žreb za ligu šampiona.
R

Realno...

pre oko 1 godinu

Ipak je vama najteze na -11
e

esex

pre oko 1 godinu

Brate sta ti je.navijao sam za vas a nisam sigurno jedini..srbi smo pobogu

OSG

pre oko 1 godinu

Kako se omalovažava Partizan sto je ponovo pobedio tim koji je bio treceplasirani u grupi LE iste u kojoj Zvezda nije mogla u svojoj grupi da dobaci do te trece pozicije ,nego cetvrto mesto koje je zagarantovano samim plasmanom nema nista ispod a kako se plasira tako sto su samo prosli nikad jaci Pijunik sa budzetom i timom projektovanim za grupnu fazu LS.
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Ma najjaci ste
V

Vidim

pre oko 1 godinu

KALCO se oporavio. Posle Mladosti je bio u soku.
P

Pfk GoAT

pre oko 1 godinu

Terzicu ovaj vučicu, gledate li kako se igra protiv serifa?
P

Pa mi

pre oko 1 godinu

ne gledamo sto je ispod naseg nivoa.
Z

ZDj

pre oko 1 godinu

Ma poveli i oni da prate Mladost GAK.
A

Ajmoooo mladost fap

pre oko 1 godinu

Serif izbacio zvezdu iz ls, a mi ga tučemo u sred moldavije i to sa ovako losom igrom ccccc.. to je ta jaka zvezda, evropska… xaxaxaxaxa
D

Dex15

pre oko 1 godinu

Taj Serif od prije dvije godine da i malo pratis fudbal znao bi da je deset puta jaci od ovog ametrskog danas. Ni jedan, al ni jedan igrac iz te podstave nije igrao danas. Taj isti Serif je tada tukao Real u po Madrida dok ste vi igrali kup paje patka
E

Emperador

pre oko 1 godinu

Pa vi niste ni svesni da tek sada necete oterati upravu
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Pa razlika je ocigledna ali vama nema ko da otvori oci,vi lazete i verujete u to sto lazete. Ne znam cemu to,ali ako je vama u redu onda zasto ne bi i nama bilo. Onaj Serif sto je izbacio Zvezdu je deklasirao Dinamo iz Zagreba u dva meca,usao u ligu sampiona i jedini je pobedio Reala u Madridu,u dva meca sa Sahtjorom osvojio jos cetri boda u grupnoj fazi lige sampiona i na taj nacin je sa sedam bodova sa treceg mesta nastavio takmicenje u LE. A ovaj Serif je ispao iz kvalifikacija za LS i za ulazak u LE mu je pao raspali Pjunik koga je Zvezda oduvala sa skoro 10:0 u dvomecu. I taj raspali Pjunik Serif je jedva izbacio na penale jer je nakon 210 minuta fudbala bilo nereseno,tacnije oba meca su se zavrsila neresenim ishodom. Serif je zahvaljujuci Omoniji u svojoj grupi u LE zavrsio kao treci i dospeo u LK.I onda vi pitate,zasto Tesovic kaze da ovo nije onaj Serif. Ali kao sto rekoh,ako vam je lakse...najjaci ste,osvajaci ste svega,neka drhte prvi i drugi sesir lige sampiona od Svete,Natka i Vujacica.
m

mile mesožder

pre oko 1 godinu

Pa što vi niste barem 3-ći sa 11.000.000 pojačanja, nego ste popili zadnje mesto u grupi
K

Krstim se

pre oko 1 godinu

Pa oni su jedino zeleli pobedu da bi pricali kako je sve namesteno kako su oni ustvari najbolji da izgubiti od predzadnjeg u nasoj ligi 0:4 je ustvari normalno.... To se zove kompleks, I prosto mi ih dodje zao kada vidim koliko su prsli ....
N

Nicker

pre oko 1 godinu

Pa vi ste samo zato i gledali ovaj mec. Mislili ste da ce debakl u ligi povuci novi u Evropi pa da se dodatno nasladjujete,kad ono... Zato mi je posebno draga ova pobeda,iako jos uvek nista ne znaci,cisto zbog te vase zlobe.
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Kada se radujes pobedi a znas da to najgoroj upravi Partizana u istoriji kluba daje vetar u ledja da ostane.... i upropastava klub... strasno.
K

Komedija sa vama...

pre oko 1 godinu

Sta kazu evropa je merilo a zvezda ima veci koeficijent u Evropi od vaseg malog kluba...Pa vi ste cirkus
A

A kad igra

pre oko 1 godinu

Nikad jaci i najskuplji tim u istoriji Srbskog fudbala,i tim koji je najbolji posle Barija.
V

Veceras

pre oko 1 godinu

su nizerazredni igrali. A Zvezdu ces gledati jesenas u LŠ.
A

A kad igra

pre oko 1 godinu

Jedva cekam tu lš da vas pune, ko punjene crvene paprike😂😂😂😂😂😂
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

sta reci kome posluku poslati ...jedva dobijes napredak ,izgubis od GAt-a onda u evropi dobijes !!!
G

Gost997

pre oko 1 godinu

Jedina slicnost LK sa LE i LS je ta sto se sve troje zovi Evropsko takmicenje, inace je rang poredjenja, kao fiat punto sa audijem i mercedesom, i sad se oni zamlacuju da su jedini predstavnik u Evropi, ali to im je najveci uspeh zadnjih 6 godina, posto prolazak grupe LE je nemoguca misija a koji bod u LS naucna fantastika
i

iron

pre oko 1 godinu

Ali Partizan ipak igra evropsko takmicenje...za razliku od....
B

Bingocka

pre oko 1 godinu

Neka zive u iluziji. Samo im govori da su najjaci,da sve osvajaju,da ne rasprodaju tim i liga sampiona je na vidiku :)
b

borispfc

pre oko 1 godinu

Plači, kao i svi ovi vašu što čitaju Grobarske vesti i lupaju +, - Znači, plači...
T

This

pre oko 1 godinu

Donosi bodove
s

sigurna voznja

pre oko 1 godinu

druze u pravu si mi smo u fiat puntu a vi cekate na stanici za bus ili stopiranje da vas poveze neko
J

Jagnjilko

pre oko 1 godinu

Ma nije bre,LK je najjaca :)
M

Mitros

pre oko 1 godinu

Sve je to ok druže, možda i jeste tako ali samo mi reci po čemu je to ova Zvezda bolja? Ispali ste od Makabija koji je po svemu sudeći slabiji od Aeka iz Larnake za koji ste nam se smejali a evo dobiše večeras i biće prvaci Kipra verovatno. Izgubili ste od Ferencvaroša i Trabzona prilično lako, oćeš da mi kažeš da su ta dva gostovanja bila teža od gostovanja Kelnu gde je Partizan dobio? Ok ako ti misliš tako. Svaki navijač Partizana zna koji su limiti ove ekipe ali takođe smo svesni i koliko je ova liga smešna i nameštena kao i koliko je klub za koji ti navijaš takođe ispod proseka.
1

149

pre oko 1 godinu

Idi i češljaj se kao Kralj Petar drugi a nas ostavi na miru.
N

NARAVNO

pre oko 1 godinu

Nema sta da se mi zamlacujemo dok donosimo bodove Srbiji,a vi sta donosite osim sto prosipate milione i milione svake godine i dovodite i otpustate igrace na svakih 3 meseca.
N

Nezvani gost

pre oko 1 godinu

Pa ovaj sherif je dosa iz lige evrope gde je ostvsrio bolji plasman od zvezde. Sto se tice grupe koju je Partizan prosao, otprilike je istog kvsliteta ka zvezdina grupa u LE. Koliko se secam zvezda nije uspela da se kfalifikuje ni za Ligu Konferencije. Ne sporim da je LE kvalitetnije takmicenje, ali u LK ima dostata kvalitetnih klubova, kvalitetnijih od mnogih u LE.
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

Bravo za pobedu i ništa više osim toga. Da li je neko nekada video ili se seća da je Menig dao gol u situaciji 1 na 1 sa golmanom? Taj dečko ili se plaši ili nema pojma kako se to radi
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Niste tri pasa sastavili. Ne lazi narod
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

@Bane15 - Ko to mi? Napišem Partizanu bravo za pobedu i ti odmah izvedeš zaključak da sam navijač Partizana? Klinac, nemoj da mrziš nije zdravo za psihu. Voli svoje a tudje ispoštuj i sagledaj racionalno!
i

iron

pre oko 1 godinu

U evropi se pokazuje prava jacina Partizana u Srbiji moraju da gube...
h

hahahahahahhahahahaga

pre oko 1 godinu

Kad novinar koji je objektivno vas navijac napise da niste sastavili tri pasa i ti izjavis ovo 😂😂😂 tesko....
G

Gost97257

pre oko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
P

Pa to ti

pre oko 1 godinu

Prica bez obzira na to sto je veceras bolji izgubio
P

Partizan_igra_Evropu_i_kad_je_bio_Tole_a_i_sa

pre oko 1 godinu

Darko Tesovic: "nije to taj Serif, koji je eliminisao czv" A koji je to Serif? Koliko znamo postoji jedan Serif iz Tiraspolja.. Kad god igramo mi sa njima to je neki drugi Serif, samo je Serif 21/22 bio taj Serif. To je ta "crvena" logika.. Predrag Strajnic: "Partizan igra bolje u Evropi, nego u nasem prvenstvu" Strajnic je slucajno, izneo sustinu naseg prvenstva...sta mislite zbog cega? Dobija Keln 2 puta, nereseno sa Nicom, dok sa druge strane neko gubi od Ferencvarosa itd, poslednji u klub a dobija sve redom kod nas..
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

Crvena logika u crno-belog Darka Tešovića! Šta sve neću čuti ili pročitati u svome životu.
o

ono

pre oko 1 godinu

kada neko zaboravi Larnaku na -11.
G

Gostivojevic

pre oko 1 godinu

Pa i nije to ta ekipa Serifa od pre dve godine.Taj Serif je izbacio Zvezdu i Dinamo Zagreb.Taj Serif je pobedio Real i Sahjtor i igrao nereseno a namučio Inter.Taj Serif je bio treci u svojoj grupi pa jos i U Ligi UEFA i Bragu izbacio.Taj Serif je uzeo vise bodova u Ligi Sampiona u dve utakmice nego sto ste vi u dvanaest.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Pa razlika je ocigledna ali vama nema ko da otvori oci,vi lazete i verujete u to sto lazete. Ne znam cemu to,ali ako je vama u redu onda zasto ne bi i nama bilo. Onaj Serif sto je izbacio Zvezdu je deklasirao Dinamo iz Zagreba u dva meca,usao u ligu sampiona i jedini je pobedio Reala u Madridu,u dva meca sa Sahtjorom osvojio jos cetri boda u grupnoj fazi lige sampiona i na taj nacin je sa sedam bodova sa treceg mesta nastavio takmicenje u LE. A ovaj Serif je ispao iz kvalifikacija za LS i za ulazak u LE mu je pao raspali Pjunik koga je Zvezda oduvala sa skoro 10:0 u dvomecu. I taj raspali Pjunik Serif je jedva izbacio na penale jer je nakon 210 minuta fudbala bilo nereseno,tacnije oba meca su se zavrsila neresenim ishodom. Serif je zahvaljujuci Omoniji u svojoj grupi u LE zavrsio kao treci i dospeo u LK.I onda vi pitate,zasto Tesovic kaze da ovo nije onaj Serif. Ali kao sto rekoh,ako vam je lakse...najjaci ste,osvajaci ste svega,neka drhte prvi i drugi sesir lige sampiona od Svete,Natka i Vujacica.
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Ma da bre, namestili vas da izgubite 4:0 od Mladosti, od Spartaka itd…. Isto tako vas namestili da ne mozete Zvezdu da pobedite vec neku godinu… jadni vi
t

trn

pre oko 1 godinu

Ali ovaj Natko toliko arogantan igrac, covek se ponasao kao da je Ronaldo, svaku sudijsku odluku njemu nesto nije pravo
t

tocilo

pre oko 1 godinu

Sto si ljut? Zvezda letos ispala, beše?
G

Gostovich

pre oko 1 godinu

боле очи,не знам јел гори терен,екипа шерифа или екипа партизана... и моле се мозгови гробарски да се не ложе што су аутоголом победили екипу равну вождовцу по квалитету... а тек кад видим коментаре типа: а где је звезда? а на ком је програму? А НА КОМ СТЕ ВИ ПРОГРАМУ 5 ГОДИНА У НАЗАД? Само нешто серете намештено,није регуларно а дође младост гат омлати вас 0/4 а онда су вам криви терзић ,фсс и не знам ти ни ја ко све ,смешни сте увек били и бићете ...

Jedan je Mare

pre oko 1 godinu

Kako ekipe padaju vrtoglavo prosle sezone bila gigant kao sto je i Gent one tamo ili Keln u vreme kada je Miloje harao ligom da je tada samo VAR a bilo doziveo bi i on u ligi vise katastrofa svake sezone slicnih ovoj sa Mladosti. To je potvrdio i Grof Bozovic koji je pre njega pravio nizove zabeležio ogromnih +32 dok je jedna ekipa Borac pokazala zube a onda sledeće sezone mu Marko Nikolić ocigao lekciju.

Jedan je Mare

pre oko 1 godinu

Kako ekipe padaju vrtoglavo prosle sezone bila gigant kao sto je i Gent one tamo ili Keln u vreme kada je Miloje harao ligom da je tada samo VAR a bilo doziveo bi i on u ligi vise katastrofa svake sezone slicnih ovoj sa Mladosti. To je potvrdio i Grof Bozovic koji je pre njega pravio nizove zabeležio ogromnih +32 dok je jedna ekipa Borac pokazala zube a onda sledeće sezone mu Marko Nikolić ocigao lekciju.
H

Hermano7

pre oko 1 godinu

Sto Arena nije prenosila zvezdu danas?
Z

Zato

pre oko 1 godinu

sto su danas igrali ovi nizerazredni .
1

149

pre oko 1 godinu

Ovi što se češljaju kao Kralj Petar drugi da odu na spavanje.
M

Maruo Tasoti

pre oko 1 godinu

Odlican rezultat pogotovo sto smo igrali sa igracem manje pola utakmice.Treba biti oprezan u revansu jer su ovi Afrikanci vrlo nezgodni mada se vidi da su dosta neuigrani a i mi godinama unazad igramo losije kod kuce.Ipak Partizan bi ovo morao da prodje.
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Nebitno je sve, Partizan je krs ekipa u to nema sumnje.Partizan je vrv nikad gori u celoj svojoj istoriji ukljucujuci upravu kluba, trenutno stanje u klubu celokupno, odnos navijaca prema klubu.Sve je to istina, ali opet su tu navijaci komsinice da nam ospore pobedu...hahah...pa meni se place od muke i od srece zbog njihove frustracije zato sto je Partizan pobedio...Jos se nadju likovi koji napisu roman da nam objasne kako smo mi mali klub i kako smo nebitni...Znamo da smo nebitni i hvala sto nas pratite ovako nebitne...Pozzzz
m

metalika moj dobar dugar

pre oko 1 godinu

i ja se nadjem u dilemi ..ne bih navijao za partizan i isao na utakmice dok ova uprava ne ode a sa druge strane kad vidim kokodakanje zitelja Marinkove bare onda sam opet za Partizan
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

Kakav tim imamo, i ko nam je u upravi i ovo je dobro, ali najace mi je kako su ova gani ljubomorni sto nas ima u evropi, u njihovoj vladavini, a oni nisu su znali sta je Evropa kada smo mi bili prvi!!!
k

koga

pre oko 1 godinu

Lozis,svako ima svoj nivo. Bolje i ne igrati nego igrati LK.
N

Nema sta...

pre oko 1 godinu

Sta bi tek Mladost Gak uradila serifu, Mogu da zamislim....
A

A TEK

pre oko 1 godinu

Borac sta bi radio....
b

bojank81

pre oko 1 godinu

Ova utakmica ce se izucavati na akademijama od danas. Neverovatno da nijedan gol Serif nije postigao, Nesto kao Zvezda-Napoli samo je srpski tim jos bolji rezultat izvukao sad
P

Pitanje...

pre oko 1 godinu

Znaci posto ste najbolji , nema potrebe da terate upravu? Jel tako grobarcici ?
G

GostĐrk

pre oko 1 godinu

ŠTa je ovo majko moja za ovaj Šerif Mladost je Bajern. Gde im je ekipa od prošle godine kad je rasprodaše. Koji anti fudbal auuuu
T

This

pre oko 1 godinu

Liga je naša postala bolja
s

shtacia

pre oko 1 godinu

Jesmo truba ali veliko bravo za pobedu sa igračem menje 45+min
K

Kragujevac City

pre oko 1 godinu

Meni je pobednik veceri komentator,lik se uziveo kao da Partizan mlati Bajern Minhen u sred lige sampiona i to u osmini finala. Likovi igraju trecerazredno takmicenje i nesto se tripuju. Slast pobede ne bi ni osetli u grupi da Keln nije igrao sa rezervistima.Broje proleca u Evropi ovog takmicenja i porede ga sa prolecem u Evropi u LE ili LS. Serif barem 70% slabiji od onog Serifa koji je igrao ligu sampiona sto pokazuju tadasnji i sadasnji rezultati. Tada izbacio Zvezdu,pregazio Dinamo iz Zagreba,pregazio Sahtjora u ligi sampiona,jedini pobedili Real u sred Madrida,osvojili sedam bodova u ligi sampiona i sa treceg mesta prosli dalje u LE. Ove sezone kao sampioni svoje zemlje ispali u kvalifikacijama za LS i za ulazak u LE im pao raspali Pjunik koji je Zvezda lagano pregazila. I taj Pjunik Serif je jedva na penale izbacio jer je oba puta bilo bez golova. Zamislite tu klasu fudbala Serif-Pjunik i 210 minuta bez golova. I takav nesrecni Serif upadne u grupe,naravno izgubi od Sosijedada i mancestera bez da im sutne na gol a sa treceg mesta u grupi zavrsi u LK jer mu je u grupi bila jos raspadnutija Omonija pa je zato i osvojio trece mesto. I oni takvi veceras nadigrase ovaj muceni Partizan,jos pazite,prolece u Evropi mec Partizan-Serif.Nekada se sa Serifom igralo prvo drugo kolo kvalifikacija za LE i LS. Mada govorimo o LK,takmicenju ciju grupnu fazu su igrale ekipe poput Vaduza,Slovackog, Samroka,Pjunika,Zalgirisa,Rige,Linkoln Redsa,Hartsa itd. I ne,to nisu bile kvalifikacija nego timovi iz grupnih faza. Naravno,sada idu izjave idemo u osminu finala,jedini smo predstavnik bla bla bla. A i sami znaju da je njihova realnost ispadanje od Larnake i tri godine neigranja makar LE. Zamislite ih samo u ligi sampiona sa Bajernom,Man.Siti-em...Zamislite Vujacica i Svetu Markovica kako zaustavljaju Nejmara,Mesija i Mbapea xaxaxa. Ja bih kucu smeo da stavim da bi primili dvocifren broj golova.
@

@Kragujevac City

pre oko 1 godinu

A tvoja miljenica ni to “kućo”… Ko te šta pitao brate? Sportski pozdrav

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Dusmanine pati!
s

smesan si sebi

pre oko 1 godinu

Trećerazredno takmičenje kaže neko ko je iz Srbije, kakav paradoks, kakva tuga. To takmičenje igraju Fiorentina, Lacio, Braga, Keln, igrala Roma, a kao nama Srbima je poniženje jer smo mi bogovi fudbala.
O

Okečuke

pre oko 1 godinu

Plači sine i samo prati i dalje Partizan u evropi
K

Kragujevac City

pre oko 1 godinu

To takmicenje igraju ekipe iz tih liga ali ekipe koje zavrse na 6-7 mestu svojih liga. I te sto su sa 6-7 mesta pitanje je kakvu motivaciju imaju za to takmicenje. Ocigledno velilku motivaciju ima Keln cim je igrao sa rezervistima. A ostale tu upadnu jer zavrse na trecem mestu u LE. Tada i zalici na nesto kada se preostalim timovima pridruze ekipe iz LE. Inace da toga nema,to takmicenje bi Prva Petoletka i prosla grupu. Inace bas cu da patim,evo sav se nasekirah.Samo vi cepajte to vase takmicenje gde i pripadate. Zelim vam takve uspehe dozivotno.
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 godinu

Upravu si da ga igraju Fiorentina,Lacio,Roma,Keln zato sto ga moraju igrati kako ne bi bili suspendirani samo to tvoja prazna glava ne moze da shvati a sem toga takve ekipe grupnu fazu igraju sa trecim postavom.
@

@smesan si sebi

pre oko 1 godinu

Evo Lacio i Braga veceras toliko odusevljeni sto igraju da su jedni pukli 4 0 samo da se ratosiljaju, a Lacio protiv Kluza igrao samo da mu prodje vreme i sve im je jedno da li ce proci ili ispasti, stadion poluprazan i vise, da nije izmisljeno ovo takmicenje za trecerazredne ne bi znali sta je Evropa godinama, kad prodjete grupu u Ligi Evrope ili nakupite 3 4 boda u LS onda se javite, do tad se zamlacujte da ste jedini predstavnik, ja san presrecan sto Zvdzda ovo ne igra, jer ovo moze da interesuje samo one koji u pravim takmicenjima ne znaju ni sta je ucesce
G

G

pre oko 1 godinu

Idi bolje na kosarkaske vesti.
m

ma petorazredno

pre oko 1 godinu

zato se Roma i nije trudila da ga osvoji i nisu ni slavili.
G

Gost6969

pre oko 1 godinu

Jesi se utesio ?Jer ti lakse ? Ako jeste mirno spavaj ako nisi osvesti se Partizan igra Evropu a Vi ...
S

Smesan si sebi

pre oko 1 godinu

Ni ti ga igrala Braga a ni Lacio jer su oni prebaceni u ligu Mitra Mirica iz Liga UEFA.Sto se tice Fiorentine,Kelna i takvih ekipa oni igraju jer su primorani kako ih ne bi kaznili a sem toga oni grupnu fazu Lige Mitra Mirica igraju u trećem sastavu.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Kragujevac City. Pusti ih brate neka se mukice malo raduju posle onog poniženja 0:4. Posle derbija ponovo ide kuknjava. Nego šta nego je trećerazredno takmičenje. Pusti su, prepusti njihovi snovi, dok Zvezda igra 3 LŠ u 5 godina i 3 proleća u LE, 6 titula u nizu. Treba uvesti novo pravilo u Uefi, da Evropu mogu da igraju samo klubovi koji imaju neki Evro trofej.
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Čoveče da li je moguće da tolika mržnja izbija iz svake tvoje napisane reči? Kako te samo nije mrzelo da kucaš roman i šta si na kraju zaključio? Kao da mi ne znamo da smo krš i kao klub i da imamo limitiran tim, ali igramo takmičenje po našoj meri i beležimo solidne rezultate u istom. Momci su se večeras borili, igrali celo poluvreme sa igračem manje, dali gol i pobedili, doneli bodove za klupski i nacionalni koeficijent i u čemu je problem? Ali ti ne možeš da prežališ što vi niste dobacili ni do proleća u toj LK, a trebalo je samo da ne budete poslednji u grupi i sad ovde prosipaš neke nebulozne teorije. Što, vaši stoperi bi bolje prolazili protiv PSŽ, Sitija, Reala, pa imali smo prilike to da gledamo a imaćemo uskoro ponovo. Mani se ti nas, gledaj svoje galaktikose i uživaj, a mi ćemo u revanšu pokušati da eliminišemo Šerif i da se osvetimo u vaše ime.
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Ajde decacicu na spavanje.Koje te brige more da na nasu pobedu i vest napises roman?
G

Gost1981

pre oko 1 godinu

@Kragujevac C Iz vaseg komentara se jasno vidi da vam istina nije jaca strana. Prvo cu poceti od vase tvrdnje kako je Keln igrao protiv Partizana sa rezervistima. 24.01.2023 god, u nastavku proletnjeg prvenstva Nemacke Bayern je u Minhenu ugostio Keln i utakmica se zavrsila 1 : 1 a Keln je nastupio u 95% sastavu u kome je poceo utakmicu u Beogradu protiv Partizana. ( proguglaj i pogledaj sastave. Samo je u prvoj utakmici protiv Partizana u Nemackoj Keln izmesao sastav i to samo u prvom poluvremenu. U drugom su ubacili sve staretere kapitena i reprezentativca Njemacke Hektora, te Olsena i Tigesa, koji su standardni a bili su prvo poluvreme na klupi. Svabe su umislile da ce kao tada 7. na tabeli pred 50 000 gledalaca lako doci do pobede gde su se bolno prevarili. Dakle ta vasa teorija o rezervistima ne pije vodu. A zasto ne kazete nista o utakmicama CZ u LE protiv Kelna koji je tu sezonu2017/18 bio u rasulu i ubedljivo zadnji u prvenstvu Njemacke i ispao u 2. ligu.? Zasto ne kazete u kom je sastavu igrao tada Keln, a pogotovo sa koliko je ukupno igraca amatera dosao u Beograd i bez rezervnog golmana.? Koliko ih je bilo na klupi za rezerve? O tome jelda ne zelite da pricate mislite da su to ljubitelji fudbala u Srbiji i regionu zaboravili. Uzaludni su vam pokusaji omalovazavanja UEFINOG takmicenja LK.To je isto da GROBARI omalovazavaju Zvezdino osvajanje KS 1991 jer bi mogli reci da je titula KRNJA posto nisu igrali sampioni Engleskei Holandije,zemalja koje su i u reprezentativnom i u klupskom fudbalu u samom svetskom vrhu. Naravno da ovo sve pisete iz ljubomore jer vi ne mozete da oprostite sami sebi sto Partizan ima 15 osvojenih bodova u odnosu na 6 koje je do sada osvojila CZ u najtezem delu UEFA takmiceja a to je NOKAUT FAZA,kada posle grupne faze ostaju najbolji klubovi. Zato vi pokusavate da umanjite vrednost Serifa koji je prvak svoje Moldavije,pa pominjete nekakve Petoletke kako bi toboze i one mogle igrati ovo UEFINO takmicenje a Terzic, se javno oglasio pred utakmicu sa Monakom rekavsi da CZ mora da obezbedi 3. mesto i LK jer i tamo su premije visoke za par procenata manje nego u LE ali na njegovu zalost Monako je dobio CZ ukupnim rezultatom 1:5. Dakle da je mogao Tezic bi u LK igrao i sa Luznicom iz Babusnice. Vi da ste imalo realni zapitali bi se pre nego iz zlobe napisete nesto o LK kako da je u tom takmicenju prosle godine igrao i jedan Totenhem koji je pre samo 3 godine bio VICESAMPION EVROPE, a Zvezdu je te 2019 ponizio sa 0:9 za sva vremena. I da vas podsetim znate vi to dobro Partizan je u LE pre 5 godina igrao sa tim istim Totenhemom koji su predvodili kapiten Kejn,Son,Eriksen itd. 80% isti sastav kao protiv Zvezde i Partizan odigra u Beogradu 0:0 a u Engleskoj izgubi iz penala 0:1 koji je u gol pretvorio upravo kapiten Totenhema i reprezentacije Engleske Kejn.I sta da je ovo bilo obrnuto da je Partizan primio 9 komada i da za 180 minuta kao CZ nije sutnuo u gol engleza sta bi vi tek ovdje pisali. Ali brzo ce sve doci na svoje mjesto. Zelim vam sve najbolje.
l

lozenje

pre oko 1 godinu

Sad ce krenuti klasika, gde je Crvena Zvezda u LS, LE. Kao da Partizai igra neko jako takmicenje. Mora se reci da je veceras odbrana odigrala dobro. Ko bi rekao da su umalo primilili par dana ranije petardu na svom stadionu😂
B

Buraz

pre oko 1 godinu

Burazeru, vec si zaboravio da ovi vas izbacili prosle godine...
B

Bolje

pre oko 1 godinu

Je pitanje gde je onaj mali od 2,5 miliona, al i dalje igra u omladinskoj ligi?
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

@Lozenje - narocito se Vujacic istakao u odbrani. Ovo je dokaz da ove male kirvajske ekipe kao sto je Serif ponekad ubodu sastav i uzlete visoko, secam se kada su razvaljivali igrajuci protiv Reala, a sad imaju ekipu za zonsku ligu, ove bi Mladost pukla petardom. Zalosno je gledati Partizan kako se mucio, pa oni su drugi u nasoj ligi, a igrali su protiv ovih kao da igraju protiv Barse ili Bajerna. Otuzno za gledati, jedva uvaljase gol, i brane se 90 minuta.
G

G

pre oko 1 godinu

Mora klasika da krene gde ste vi,posto smo ocekivali bar polufinale LE odnajjaceg tima jos od Barija.

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Kako ce da vas resetuje neka ozbiljnija ekipa, zaboravicete i Fejnord. Vidim da se divite vasoj pobedi, osim onih realnih grobara. Vama je bitnije sto Zvezda ne igra Evropu nego sto vam je ekipa realno ocajna. Svaka cast na pobedi, cestitam, ali grobari verujte mi na rec, UBICE vas kao zeca iole ozbiljnija ekipa. Sve najbolje od cigana...
D

Daarko94

pre oko 1 godinu

Nešto najkraće što bi moglo da se svede u opis ove utakmice — održan je čas antifudbala od strane obe ekipe, ne zna se ko je gora!!! Mučno je bilo gledati, a mučno je odobravanje navijača Partizana ej pa ta naša liga je prodata i zna se ko je unapred šampion, nemaju oni volje bla bla bla. U redu, i nek je, koliko vas/nas bi ste stavilo u njihovu kožu da se kaže fudbaler si Partizana, imaćeš platu kakav prosečan čovek može da sanja, i kakav izgovor ove bebe imaju?! Jao duše medene, sve mi vas je žao. Slažem se da je titula unapred rešena, ali prijatelju ta plata što ti imaš kakva god da je za nas sve prosečne je bauk i taj sveti dres PARTIZANA je dovoljno za tvoju motivaciju! KRAJ PRIČE.
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Druže pogledaj teren u kakvom je stanju, imao si igrača manje celo drugo poluvreme, Menig maši zicer, Andrade isto dobru priliku na kraju imao. Oni jednu pravu šansu nisu imali celo drugo poluvreme. I u prvom su obe šanse došle iz naših grešaka. Budi malo realan.
K

Kragujevac City

pre oko 1 godinu

Cuj ovog ,slazem se da je titula unapred resena.Pa naravno da je resena kada je Zvezda najkvalitetnija. Koji ste vi maheri,da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Ovi polu indijanci vam odrzase cas fudbala a vi pricate nesto. Istina je da ste ispali od Larnake i da tri godine ne mozete da dobacite do LE a sve ostalo su price za malu decu i umno zaostale ljude.
@

@KragujevacCity

pre oko 1 godinu

Ti ili si klinac,ili si slep ili si bezobrazan. Ja bih rekao sve po malo. Zašto ovo kažem?! Zato što si navijač jednog režimskog kluba koji će osvajati titule sve dok je AV oblak nad srpskom ligom. Zar treba komentarisati apsolutne rekorde u izvođenju penala u Evropi ko je bez premca prvi, zar treba komentarisati presmešnu ligu gde su penali van šesnaest, gde se daju golovi iz auta na derbiju itd itd. Već i ove sezone su se smejali i normalni navijači Zvezde na suđenje u banana ligi i daću ti jedan primer. Sećaš se kad je Milunović pao sam od sebe u Surdulici, tu je sudija, vidi sve (nema VARa naravno). E kroz tu situaciju je tad odgovor ko će biti šampion makar igrali petlići. Da se razumemo, da je AV navijač Partizana, sve bi se to dešavalo na našu vodenicu. Odrasti malo, šalješ ovde neke poezije, a liga nam je smešna kakva je nema u Evropi, bila je i nažalost i biće, budi malo realan, nemoj da te vodi mržnja.
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

#Kragujevac City Kakav nam to "čas fudbala drže" Moldavci kada celo drugo poluvreme sa igračem manje nisu šutnuli na gol. Kada imaš igrača manje i ne juriš rezultat onda se igra onako kako je Partizan večeras odigrao drugo poluvreme. Napraviš blok na 25-30 metara od svog gola i čekaš njihovu greške, pa u polukontru, kontru. Da je Menig iole ozbiljniji igrač moglo je biti 0:2. Da je Andrade malo tehnički potkovaniji moglo je biti i 0:3. Malo si pobrkao lončiće. Taj "čas fudbala" su održali vama pre dva leta.....
1

149

pre oko 1 godinu

Mora neko i da osvaja bodove za Srbiju.
M

Mangulica

pre oko 1 godinu

Zvezda bi se do polufinala prosetala u ovom takmicenju. Da ljubite Ceferina u zadnjicu sto je izmislio ovo takmicenje koje vam donosi bodove isto kao da pobedjujete u ligi sampiona. Pobeda nad Florom vam donela isti broj bodova kao Zvezdina pobeda nad Liverpulom. Da ne izmislise ovo takmicenje,bili bi ste ispod 200-og mesta pa bi vam svake kvalifikacije bile preteske od prvog kola. Ovako,imate ovu LK da se lozite da ste najjaci,da sve osvajate dok ne naidje prva ozbiljnija ekipa pa kao Fejenord da vam da petardu a da je mogao jos tri pored toga. Ostavljam vam da se lozite,najjaci ste,jedini ste sakupljaci bodova,cela Evropa bruji o vama,vec strepe u ligi sampiona od vas jer znaju da cete vi kroz te kvalifikacija glatko proci.
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Mangulica Alo, rodjace, Zvezdu je izbacio Makabi iz Izraela. Ne u kosraci, u fudbalu rodjace. Dal si svestan toga? Gde bi se to prosetao klub koga izbaci klub iz Izraela???????

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Osvetili smo galaktikose, a Boga mi i penzionere!
L

Luja

pre oko 1 godinu

Ma osvetili ste vi i Real. Dakle, trenutno je JSDP najbolji fudbalski klub u Evropi
S

Skakadak

pre oko 1 godinu

Jos da osvetite Mladost GAT
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 godinu

Danas si se nesto raskokodakao a od subote te nesto nije bilo.Idi radi nesto posteno da te starost ne pita gde ti bila MLADOST
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Evropa je jedino merilo, tu nema Ping pong sudija i poziva na poluvremenu. Bravo Partizane jedina svetla tačka Srpskog fudbala.
G

Grobari braco

pre oko 1 godinu

....slavite pobedu i pustite cigane da se jedu i nerviraju sto nas gledaju u Evropi a ne njihov tim...samo vi gazite u namestenim utakmicama, veliki ste tim ;-)
D

Da znas...

pre oko 1 godinu

I vas cemo da gazimo ne brini
D

Dis is faking

pre oko 1 godinu

E,zivote limunova koro,sta uprava uradi od kluba,kad nam dodje Vest Hem veselije ce da bude nego sa Fejnordom..Bolje je da Vosa ili TSC budu drugi,da se ne blamiramo proriv lupam nekog Njukasla ili Milana u kvalifikacijama za LS sledece godine..
H

Haxer

pre oko 1 godinu

Koliko su samo ogorceni navijaci komsinice sto mi nikad gori igramo Evropu i pobedjujemo, dok njihov nikad skuplji tim ni grupu nije prosao..
D

Dzoe

pre oko 1 godinu

Ovo nije evropa, ovo je Mitropa kup
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

На ком каналу је био пренос Звезде?
E

Emisija

pre oko 1 godinu

Sećanja.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Evo još jedan dokaz od mnogobrojnih da je naša liga nameštena na kvadrat i da je sve predodređeno jednom klubu. Partizan sa igračem manje dobija šerif a u ligi izgubi od mladosti sa 0 4..
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Pobedite derbi
I

Ijaooooo

pre oko 1 godinu

Ahahahaha samo tako nastavite da lazete sebe. Samo nastavite... Jedva cekam da se probudite iz tog sna da vas vidimo sta cete pricati posle...
P

Pa naravno

pre oko 1 godinu

Kad je GAT 5 puta bolja ekipa od ovog Serifa
D

Darth Vader89

pre oko 1 godinu

Pa Partizan je izgubio na svom terenu od Mladosti 0 : 4, kazes da je namestena liga, po nekoj logici Partizan je prodao utakmicu, uzeo pare i pustio Mladost da pobedi da bi izborila opstanak. Partzizan je bio na minus osam, imao je sanse za titulu ima jos dosta da se igra i Zvezda je stigla Partizan prosle godine. Znaci uzeli Vazura i ekipa milione i prodali utakmicu. Naravoučenije Partizan najvise namesta, uzeli milione od prebogate Mladosti Gat, zatim od Zvezde da joj prepuste titulu. Isto tako i Zvezda uzela milione da izgubi od Vozdovca i prepusti Partizanu titulu. I onda igraju i jedni i drugi u Evropi pokazuju pravu moc i snagu, Partizan pobedjuje Moldavce i prolazi dalje u trecem po rangu takmicanju a Zvezda gubi od sampiona Izraela mocnog Makabija i onda u Ligi Evrope osvaja sest bodova protiv mocnog Trabzonspora i Ferencfarosa. E zaboravih da ti kazem Zemlja je ravna, nije okrugla.
m

milittao

pre oko 1 godinu

gore od ovoga mislim da ne možemo i pored toga uspeli smo da pobedimo, kako, boga pitaj! fizički smo veoma loši, spori, inteligencija na nivou seoskih ekipa ( dokaz crveni karton) čoveče praviš onakav faul na centru nad igračem koji je okrenut ledjima ka tvojoj polovini pa to stvarno može samo de*Il. Šta reći za Belića i Fejsu, zajedno su imali 1 osvojenu loptu, svaka ničija lopta je išla njima u posed i mogu ovako do sutra al ajde, nadamo se da će se skupiti u narednih 7 dana i popraviti utisak u revanšu. i nekim ukazom treba zabraniti odlazak na pripreme našim ekipama jer ne znam šta suobi trenirali kad niko nema snage
V

Vuk Beli

pre oko 1 godinu

Uf dobro je ostade Vazurica...

Gost55

pre oko 1 godinu

JEDVA CEKAM NA DERBI, JEDVA CEKAM NA DERBI OLE!
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Au covece, bukvalno kao da su igrali Javor-Vozdovac
I

Iskren

pre oko 1 godinu

Ova utakmica ulazi u anale! Ostaće misterija kako smo mi večeras pobedili Šerif i to bez primljenog gola, sa igračem manje.
s

samo upravu

pre oko 1 godinu

proterati i idemo dalje...
e

evropa

pre oko 1 godinu

je merilo...
l

lol12

pre oko 1 godinu

Pa i jeste.Tri puta ste presli i veceras pola kao i protiv Mladosti
п

пфк

pre oko 1 godinu

Не може да се намешта у Европи као у Пинг понг лиги као комшије...
@

@Plovimo u svet

pre oko 1 godinu

Samo nastavite tako da lazete sebe, To ce doneti zvezdi titula jo mnogo mnogo...
b

brest

pre oko 1 godinu

Ide zvezda kao i ova napredna zemlja u nezaustavljivi progres sa svetlom buducnoscu. Blago buducnosti koja kuca na vrata
e

er

pre oko 1 godinu

Umjesto da napunite stadion sledeci cetvrtak i bodrite klub za vaznu pobedu koja povećava koeficijent srpskog fudbala vi pljujete po klubu.to nije normalno...
B

Bora Juha

pre oko 1 godinu

Neću da budem član mafije.
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Uprava koja dva zimska prelazna roka ne dovede ni jedne pojacanje, uprava znog koje niko vise ne dolazi na stadion MORA DA ODE.
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Pa nismo im mi crvena zvezda pa da mogu nas pune sa svih strana

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

khm....Fejnord
m

mačva šabac 1919

pre oko 1 godinu

Spori,bez ideje mogo loše...MUKA MI JE OD OVAKVOG FUDBALA...UPRAVA NAPOLJE
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Meni je fascinantno koliko srece ima ovaj Partizan. Prvo imaju srece da dodju u grupe i u grupama kamion srece na svakoj utakmici. Pa onda izvuku ovu raspalu ekipu Serifa, gde nema jedan polukasvetan igrac. Onda, i pored toga, ta ekipa ih izdominira, sto pokazuje koliko je Partizan "dobar". Onda, Popovic ima utakmicu sezone protiv njih. Na sve to, Partizan 3 puta predje centar, iz prve sanse da talican gol gde njihov odbrambeni igrac odbija loptu u gol. I naravno, sad ce opet da krene lozana do neke nove Mladosti i povratka u realnost. Ne znam da li im je ovaj Petric talija ili sta je, ali neverovatno koliko srece cele sezone. Sto se utakmice tice, ne zna se koja od ove dve ekipe je gora bila, kvalitet fudbala u minusu. Zali Boze izgubljenog vremena.
M

Mitros

pre oko 1 godinu

Druže vi ste dve lige šampiona izborili na penale i gol i gostima. Da ne pominjem dalju prošlost i onaj gol Augentalera koji se desio jednom i nikad više. Bukvalno ste poslednji koji treba da pričate o sreći.
G

Gost1029381gah

pre oko 1 godinu

Šta je uradila zvezda ? A da...
R

RM

pre oko 1 godinu

Ajde, Zvezda ima da pokaze kako se igra u Evropi, ili cek oni ni svoju grupu ne prodjose mislim..steta tako dominantan klub u ping-pong ligi da nije imao "srece" da prodje dalje kao Partizan..steta velika
G

Gost11111

pre oko 1 godinu

Meni je fascinantno da ste vi projektovani ove godine za 1/4 lige evrope po recima tvorzinja a na kraju svi brisali patos sa vama a taj serif vas oprao lagano kad ste se busali da ste za ls
G

Gost6969

pre oko 1 godinu

Verovatno se ne secas ili pamtis samo ono sto tebi odgovara.Taj Serif je prosle sezone izbacio drzavni projekat i igrao vise puta LS.A sto se tice Mladosti svi u Srbiji znaju da smo to morali po sluzbenoj duznosti da izgubimo.
G

Goran 65

pre oko 1 godinu

Crkniiiii od muke!
@

@

pre oko 1 godinu

Pa ti nemoj da gledas, imas farmu ili tako nesto
J

Ja Terzan, a ti Džejn

pre oko 1 godinu

U pravu si, Partizan 3 puta prešao centar. Isto kao i Zvezda u finalu KEŠ-a protiv Marseja.
O

Okečuke

pre oko 1 godinu

Samo ti plači i prati Partizan i dalje u evropi.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Polako, igracete i vi sledece sezone LE, pitacu vas kako cete tamo sa ovom "vrlo kvalutetnom" ekipom. I opet, mozete da se busate koliko hocete, svesni ste i vi sami da ste kamion srece imali na svakom koraku u Evropi, pa i veceras.
G

Gost1978

pre oko 1 godinu

the bots night starts now
G

GrobarKosmet

pre oko 1 godinu

Pa nismo im mi Real Madrid!

07.08.16

pre oko 1 godinu

Kao da su igrali Levadija i B36 Torsavn,to je taj kvalitet.Teren uzasan,pa sva sreca sto nije ni bilo publike.Verujem da ako je uospte neko iz Uefe i gledao ovaj duel.da je zazalio zasto ovakvo nakaradno takmicenje uopste postoji.Doduse,tu je "gromadi" i mesto,bas ovde,u LK,bas sa ovakvim rivalima.Ja se zaista nadam da Zvezda nikada nece igrati ovu Ligu Konferencija,ali bas nikada.Gledam koji sve timovi ucestvuju,ko je sve igrao grupu,nijedan ozbiljan tim koji drzi do sebe ne bi zeleo da igra ovo.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Levadija dobila zvezdu b 36 lalatovica, cao djaci
p

preda

pre oko 1 godinu

Haha bukvalno lik naveo ekipe koje su držale čas fudbala Zvezdi. Ma nakaradno takmičenje kako da ne, eno Lacio, Braga, Fiorentina, Trabzon, svi su oni nakaradni. A gde je igrala Zvezda večeras?
M

Miile

pre oko 1 godinu

Ovima bi Mladost Gat dala 6 komada. Šalim se malo, svaka čast Partizanovci, izbacite ovu bagru Moldavsku.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Pa nismo im mi Real Madrid da mogu da nas pobede.
G

GostHilti

pre oko 1 godinu

Ovaj Šerif veze nama ali prva im je tekma posle pauze. Partizan isto loš ali barem je doneo bodove našem fudbalu

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Kako je ovaj Šerif uopste prosao ikog? Pokupili neke crnce i ajde kao da igrate fudbal, pa ovo je kataklizma od ekipe, frajeri bi u nasoj ligi ispali. A grobari....au...kukala im majka, realno su za taj gol bolji, tuga od fudbala.
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

Још једном смо показали да смо јачи од Реал Мадрида.
A

Avenger

pre oko 1 godinu

Kao da sam gledao utakmicu zonske lige. Sve je išlo u prilog tome, od terena do fudbala.
s

samo placi

pre oko 1 godinu

Prebaci kanal pa gledaj svoju karleusu...
p

plovimo u svet

pre oko 1 godinu

Dokaz ko treba da bude šampion Srbije! Ali ne daju nam, ali Bog sve vidi! A vi koji kažete da smo pukli od Mladosti GAT, pa jesmo, jer kome je do toga da juri rezultat u ligi u kome znaš da je prvo mesto rezervisano za nekog još pre početka sezone! Hvala ti crno bela ljubavi!
C

Cirkus sa vama

pre oko 1 godinu

Ahahahahaha ijaoooooooo koliko je vama tesko ja to tek sad vidim...
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

To sto ti radis se zove racionalizacija
G

GostHilti

pre oko 1 godinu

Pa jesi li ti ćorava ili se praviš blesav. I jedni ni drugi veze nemaju. Ali je pobeda ostvarena što je za pohvalu. A ovakav Šerif može i Novi Pazar da dobije
G

Gosty2y2

pre oko 1 godinu

Vi se drogirate,majke mi,Šerif očajan tim,prodao celu ekipu iz Lš,kad budete dobili derbi onda se javite 👋
s

sone 2

pre oko 1 godinu

Brat moj,ako vam je bitnije da prodjete mrtvi Serif nego da se ne osramotite na svom stadionu protiv Mladosti,onda ok..Onda ste trebali da izvedete omladince protiv Mladosti
M

Mille

pre oko 1 godinu

Al si izgoreo buraz, kako te samo naučiše da koristiš društvene mreže svaka im čast!
B

Bingocka

pre oko 1 godinu

Ako ti je lakse da u te budalastine verujes,evo ja ti pruzam podrsku...

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

hahahahaha....pa sa ovakvim komentarima vi i ne zasluzujete bolje od Vazure i Vucele. Nasmeja me covek od srca....hvala ti brate
G

Gost1kj8

pre oko 1 godinu

Bogu hvala pa smo odabrali pravu stranu.
p

plovimo u svet

pre oko 1 godinu

Isti bilde mi odgovorio sa 6 razlicitih imena. Mislim da vise boli sto je u vas tim ulozeno kao u kraljevski dvor a nema vas u Evropi od letos dok Partizan jos kolo vodi u nokaut fazi! Hvala ti crno bela ljubavi!
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pa lako nam je u Evropi kad imamo jaku ligu.U domacem prvenstvu gubimo kuci 0:4 a u Evropi dobijamo u gostima sa igracem manje pola utakmice!
A

Auu

pre oko 1 godinu

Teren kao nasa Zona Istok,a partizan ni sam ne zna kako je uspeo da izvuce pobedu.
s

sb

pre oko 1 godinu

Ja jos ne mogu da dodjem sebi, ocima rodjenim ne verujem sta sam gledao.
M

Mozz

pre oko 1 godinu

Gledaj tvoje crvene galaktikose i zavaravaj se da ste mnogo bolji. Sprcali ste milione i milione, treba za ovakav partizan da budete Real Madrid a ni po jada
s

sb

pre oko 1 godinu

@mozz au druze sto je najcrnje nisam crveni galaktikos....
N

No.1

pre oko 1 godinu

Ali pobednik meča je Strajnić! Ovi galame Šerif, Šerif a mučeni Pekica: Evo navijača viču beli beli!!!
L

Lacio1900

pre oko 1 godinu

On je toliko pogubljen da je simpatičan. Naročito kad izgovara prezimena stranih igrača :)
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

ahahaha i ja sam pomislio da viču beli beli ahahahh
Ć

Ćopa

pre oko 1 godinu

Ajde to bi mu i progledao kroz prste al pola igrača kao da nije ni igralo da sam ga slušao na radiju pomislio bi da Fejsa nije ni igrao a celu utakmicu je vrtio imena 4-5 igrača Šerifa.🤣🤣🤣🤣