Komentari na vest

Poređenja: Vlahović vs Kežman, Kovačević, Milošević, Mitrović, Jović, Đorđević...

r

roni

pre oko 3 godine

mesanje baba i zaba.ljajic nije bio spic,pantela je skroz drugaciji tip igraca.jeste smrad i oportunista ali po talentu i vestini niko od navedenih igraca ne moze da mu pridje.
G

Ginola 14

pre oko 3 godine

Kako vas nije stid da se prepucavate kad se govori o našim reprezentativcima? Ne igra za Partizan, ni Zvezdu već Fiorentinu, koga zaboli gdje je ponikao ako je orao? Mali je top talenat i mogao bi biti jedan od najvećih. Ponos Srbije! Sram vas bilo!!!
B

Bagra

pre oko 3 godine

Vecina ga vole i zele da uspe ali nisam siguran da to isto vazi za drvo koje je gurano na silu godinama i niko sem njega nesme da igra, covek kome se karijera nonstop ozivljava u reprezentaciji.Evo nakon zadnjeg ozivljavanja odigra los igrac dve utakmice u klubu i opet sve po staro bez golova,susa.Dajte vise da igraju pravi golgeteri koji ginu za reprezentaciju a ne oni koji jure nebitne rekorde i opet zavrsili u trecu ligu.Dosta vise manedzerskih igraca.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Najbolji Srpski špicevi po redu (odnosno, po uspehu): 1) Vlahović 2) Jović 3) Despotović 4) Prijović 5) Šćepan Bobik 2.0
V

Visente Del Boske

pre oko 3 godine

Jovic je kompletniji napadac za ima brzinu,dribling,sut razliku od ovog panja koji ima samo snagu i visinu i na tu kartu igra
Š

Šumrti

pre oko 3 godine

Darko Kovačević u Sosijedadu nije šitirao penale...
N

Nonsens

pre oko 3 godine

Tada se gurao Milosevic u reprezentaciji a danas Mitrovic .
@

@Nonsens

pre oko 3 godine

Ko će ikad zaboraviti SP2006 kada je uigrani tandem Žigić/Kežman desetkovan da bi klopao Sava Krava po švapskim pašnjacima.
G

Gotti

pre oko 3 godine

Neznam zasto se tu ubraja statistika iz druge lige ili liga van jake petorke, mislim da je logicno uzeti samo statistike iz liga petice nasih igraca jer je to jedino merilo.Vlahovic me stvarno odusevljava samo neka nastavi ovako i bice dobar.
A

Aleks Miami

pre oko 3 godine

Jel igro juce Falcao u remiju 1:1 protiv nikad jaceg Majnca?
Z

Zaboravili ste

pre oko 3 godine

A brat Pantela, rasni strelac?
G

GostNoV

pre oko 3 godine

Sta mu vredi, opet ce u reprezentaciji da prepusta minute Mitrovicu... Decko je fantastican igrac i u sjajnoj je formi, ali sta vredi kad se Mitrovic gura u prvi tim i kad nije zasluzio minute.
P

PetarIlic

pre oko 3 godine

Mislim da je Jovic imao bolju sezonu, dao je 27 golova(26) iz igre, imao je 9 asistencija, davao je golove Dortmundu, Laciju, Marseju, Benfiki, Interu, Celsiju itd.Pritom je mnogo utakmica u Bundesligi odmarao jer su napadali Ligu Evrope. Mali Vlahovic je dao 15 iz igre +6 iz penala, ali je to svakako fantasticna sezona!! Samo nastavi tako!!
n

nešto onako

pre oko 3 godine

Jović iskreno je imao daleko bolju ekipu uz sebe, pogotovo kada je i Rebić bio tu (uz Kostića)... Slični su tipovi igrača, ali rano je donositi zaključke... Mi srbi brzo dižemo u nebesa, a još brže zatrpavamo G.... Neka napreduju što više i dobro je da trenutno imamo trojicu vrhunskih (dugo je bio samo jedan), ali šteta što su sva trojica slični tipovi cf...
Z

Zole

pre oko 3 godine

Ali zaboravljas 2 bitne cinjenice. 1. Jovic igra u Bundesligi koja je otvorena i napadacki orijentisana, dok Vlahovic igra u Kalču koji je najtezi za napadace, svi igraju tvrdo i zatvoreno 2. Jovic je igrao u odlicnom timu koji je igrao polufinale LE, dok Vlahovic igra u raspaloj Fiorentini koja se bori za opstanak i menja trenera na svakih 6 meseci
z

zole brate

pre oko 3 godine

i ti zaboravljas nesto a to je cinjenica da je ove godine serija a sve samo ne zatvorena liga,golovi pljuste na sve strane i od top 5 liga ubedljivo najvise golova po mecu pada u seriji a to sto ti pricas to je bilo do pre par godina i u doba starog kalca a sada ti je serija a najofanzivnija liga
D

Dsuan

pre oko 3 godine

Mitrovic je u sezoni 2014/15 postigao 20 golova i bio najbolji strelac belgijske lige
E

Eh

pre oko 3 godine

Ključna reč "Belgijske"
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Ako cemo biti fer, Jovic je imao bolju sezonu pre dve godine u Ajntrahtu sa 27 golova u bundesligi i ligi evrope. Kada se gleda samo prvenstvo, Vlahovicev ucinak se svakako izdvaja, pritom nije jos zavrseno prvenstvo.
a

as

pre oko 3 godine

Jović je te godine imao duplo više minuta od Vlahovića ove.
9

951357

pre oko 3 godine

@as - duplo više minuta od igrača koji igra svaku po 90 minuta? Kako?
M

Mica e

pre oko 3 godine

Vlahovic da igra u bundes ligi dao bi preko 30+ to je sigurno
R

Ron Džeremi

pre oko 3 godine

Vlahović od polusezone igra konstantno do tada je dobivao prilike na kašičicu... Zato kaže...
W

Welcome to AC

pre oko 3 godine

Dodji u Milan