Portugalski derbi za Olsena

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.07.19. | 16:49

Jako interesovanje za reprezentativca Švedske

U treću uzastopnu sezonu Roma ulazi s novom "jedinicom". Pre dve godine je to bio Alison Beker, prošle Robin Olsen, ove Pau Lopez.

Upravo iz razloga dolaska španskog čuvara mreže na Olimpiko, te činjenice da u ovom trenutku ima tri golmana na raspolaganju koji zahtevaju minutažu, Roma je vrlo blizu odluke da proda Olsena, koji se nije pokazao kao najbolje rešenje za trenutno najboljeg golmana planete. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - utorak, 30. jul

Portugalski O Žogo tvrdi da je u toku fudbalski dvoboj Benfike i Porta za švedskog reprezentativca. Oba kluba su u ovom prelaznom roku u potrazi za golmanom, ali dosad nisu imala sreće.

Benfika je bila nadomak potpisivanja Matije Perina, ali je na kraju posao propao zbog toga što je Italijan opterećen raznim povredama tokom karijere. Zbog toga je, između ostalog, i pao na lekarskim pregledima.

Porto uporno traži čoveka koji bi mogao da nasledi Ikera Kasiljasa na gol crti pošto je legendarni Španac prošle sezone doživeo srčani udar zbog čega je morao ranije da završi karijeru.

Olsen je u Romu stigao prošlog leta za 9.000.000 evra. Imao je slabu sezonu, zbog čega ga je odmenio nešto bolji Antonio Mirante, a pre dve sedmice stigao je Pau Lopez iz Betisa za 30.000.000 evra.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara