Komentari na vest

Poruka iz Partizana: Marković i Natho su sigurni! Povratnici su dobrodošli

z

zd

pre gotovo 3 godine

Uprava mora da ode ovo je katastrofa da u poslednje certri godine nismo osvoili titulu. I ja sam za povratnike ali nde bilo kakve zasto se na let
W

Walt

pre gotovo 3 godine

Što pre ugovori i šansa u prvom timu za Baždara, Serdara, Borisa Krstića, Čolića, Stanojlovića, Jevremovića.
M

Mr s

pre gotovo 3 godine

Najace sto Partizanu netrebaju pojacanja on ima igrace iz Arsenala ,Psg...sve sredili preko menadzera samo da se prodaju a oni zajedno pojedini nisu zabelezili nijedan nastup za te klubove nego su slati na pozajmice eno naprimer braca Ilic koliko imaju nastupa za ovogodisnjeg finalisu lige sampiona godinama su na pozajmicama i u mnogo slabijim klubovima se nisu naigrali onda Danilo Pantic igrac Celzija sada je u Cukarickom i oni sigurno imaju da ga plate par miliona ili igra za neuporedivo manje para.
S

Samo Bob

pre gotovo 3 godine

Kakvi povratnici, bre!? Kome trebaju "ispušene muštikle" poput Markovića, Jojića, Obradovića, da ne pominjem Miljkovića?! Većina od navedenih je odavno prošla svoj zenit, dok drugi, poput Miljkovića, isti nikad nisu ni dosegli. Kome vi, bre, mažete oči?! Dajte klince, pa makar bili u donjem delu tabele. Ne trebaju nam ovakva "deca kluba".
r

re:re:ofk

pre gotovo 3 godine

Ovaj lik što je odgovorio liku sa nikom OFK, nema dalje brate poklopio si ih za vek vekova. Ovo bi trebalo da pročita i Željko Pantić lično. Alal vera.
J

JF

pre gotovo 3 godine

Željko Pantić je poslednji mohikanac koga niste ućutkali i koji ima hrabrosti da istupi i kaže nešto u odbranu Partizana. Zato ga i citirate, komentarišete, pratite jer u vašoj nečistoj savesti negde znate da je veliki deo onoga što čovek kaže istina. Ako je Pantić nebitan, ako ispira svima mozak, ako je ovakav ili onakav, zašto mu poklanjate toliku pažnju.
E

Evo...

pre gotovo 3 godine

...odgovora, ali kroz pitanje. Zasto se vi bavite Covicem i Terzicem, zasto im poklanjate paznju? Da li vam je savest necista? A to da je Pantic poslednji Mohikanac, samo nastavite da verujete u bajke.
J

JF

pre gotovo 3 godine

Zato što se ja smejem dok on peni.
K

Kragujevac City

pre gotovo 3 godine

To sto je Gasprom zeleo da bude Zvezdi sponzor nije zasluga Tadica vec Skundrica koji je bio nesto u Gaspromu a ujedno i u upravi Zvezde.I taj Gasprom vode rusi a ne nasi.I taj Gasprom je u Srbiji jer mu je drzava Srbija prodala NIS kao sto sve prodaje i ova nakaradna vlast sada.Nije Gasprom dobio NIS zbog Zvezde. Kao sto je Piksi doveo Tojotu.Taj isti Gasprom vam nije smetao dok ste osvajali titule. To sto vama niko ne zeli da bude sponzor to je vas problem.Seti se da za vreme Tadica kada ste usli u ligu sampiona niko nije zeleo da vam bude generalni sponzor,verovatno jer ste bili posteni.A da bi ste igrali istu morate imati generalnog sponzora pa vam je Tadic mimo svakog zakona zakacio EPS na dresove. Toga se ne secas? Lepo je bilo igrati prvenstvo u kome je Zvezdu i u FK i u KK rascerupao Vesic,ostavio je bez sampona,struje,pecurke rasle,SMS broj stajao na dresovima.Vi se pobedama nad takvom Zvezdom hvalite.Mogli su i navijaci Zvezde da kazu da ih Tadic urusava jer je poslao Vesica koji je bio sa njim u vlasti. Lepo je bilo da predsednici/direktori superligaskih klubova istovremeno obavljaju funkciju u upravi Partizana a na terenu vam glume protivnike.Lepo je bilo da Tole kao predsednik FSS-a takodje ujedno obavlja funkciju u upravi ili skupstini Partizana.To vam je sve bilo regularno.Lepo je bilo da se dobije Teleoptik na poklon.A Vucic vas toliko urusava da ste uspeli da ukradete titulu 2016/17,placa vam licence,dva puta vas izbacise iz Evrope zbog para pa vam on resi problem i vrate vas.Zvezdu izbacise iz Evrope kada joj je novac bio najpotrebniji i pustise je niz vodu a vama dopustise da igrate kvalifikacije za ligu sampiona umesto nje.Cak vam je i stadion dat u vlasnistvo,vojsci oduzet.Pogledajte koliko vam se pojedine ekipe jadno sklanjaju i dan danas.Ma bravo bre Zeksovi maheri.Sta kaze Zeks,Zvezda bila prva sa Pizonom i smenila ga,sama je kriva.A kada Partizan smeni Milosevica onda je to Vucic naredio.Kada FSS vodi zvezdas Zvezda namesta a kada FSS vodi partizanovac onda takodje Zvezda namesta jer su se oni prodali Zvezdi.Stanojevic poslat od Terzica da urusi Partizan.Stanoja zovu iz Zvezde jutro pred derbi da mu izdiktiraju sastav po volji i zelji Terzica.Asanu su naredili Vucic i Terzic da pobegne. Nas niz je normalan (iako protivnici odmaraju igrace protiv nas,ne trce,dodaju nam lopte da ih punimo) a Zvezdin niz je lazan.Zvezda nam preko Lakovica namesta protivnike u Evropi.Zvezda sebi namesta sudjenje u Evropi. Odakle Zvezdi pare,daje im Vucic (Zvezda duzna preko 30m,Boaci oprasta 200k eura a Zvezda je za cetri sezone prihodovala minumum 150m od sponzora,tv prava,uefa-e,ulaznica,transfera). Zvezda nam salje sudije itd.itd. Koliko su to bolesni izgovori j.bote
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Čekaj brate koje to političke partije je član Škundrić?Pa jel vi nas uporno prozivate za tu partiju?Kako je moguće da član te partije dovede najjačeg sponzora ikada na Balkanu a da mu neko to iz vrha te partije ili iz vrha vlasti odobri?Da li ste vi svesni šta pričate?
K

Kragujevac City

pre gotovo 3 godine

Koja bre vlast? Gasprom je pristao da bude Zvezdi sponzor. Kakve veze ima vlast sa tim. NIS je prodat Rusima 2008-me a Zvezdi su postali sponzor 2010-te.To sto vama Zeks ispira mozgove da je dat NIS da bi bili Zvezdin sponzor to je vasa stvar.
C

CacanIN032

pre gotovo 3 godine

@Kragujevac City ahahaha a u koje ti bajke verujes kad pricas da je Gasprom hteo da bude sponzor vama? Alo druze, lekice popij odmah, pored toliko klubova u svetu gde mogu da obrnu pare, da im se vrati vise od zaradjenog, svake godine LS ili LE grupna faza i zavrsnica takmicenja oni bas tad u tom trenutku kad ni Evropu ne igrate dodju kod vas?! Ma je l da, slucajno, oni insistirali onako bas, ajde tesite se i pokrijte se po usima, hteli vi ili ne da priznate da vam je drzava to obezbedila!! Malo bolje se informisi, ko je stopirao izgradnju stadiona PARTIZANA sa ritejl parkom i soping molom, hostelima itd.. ko je stopirao jak klub , koji bi se odvojio od svih ovde po svim parametrima. Pozdrav
S

Senior

pre gotovo 3 godine

Ne mogu da citam ovolike nebuloze, ali mi upade u oci ukradena titula 2016. Daj druze, ne sramoti se. Aj druge sto lazete, al kako sebe slazete bre? Ko je ukrao titule vidis po tome gde je ciji trener danas. Omlatili vas u svakom derbiju, svaku utakmicu ste zatvorili, sakatili partizan crvenim kartonima za trenera i igrace svaku utakmicu i penalima protiv partizana, zvezdi svirali sve, krstio se boaci na terenu, i sad kao ukrao Partizan titulu. Cuti, ne sramoti se.
K

Kraljevic

pre gotovo 3 godine

Koliko trebas biti bezobrazan i lud da kazes ukradena titula 2017. kad se dobro zna sta je zvezda radila te sezone i da su se cak i njeni navijaci zgrazavali.Ukrao vam gazda Vozdovca jer ne voli Terzica i odigrao muski i posteno.Sta bi bilo da vas je pustio,jel bi bila postena titula?Sram vas bilo
K

Kragujevac City

pre gotovo 3 godine

To sto je Gasprom zeleo da bude Zvezdi sponzor nije zasluga Tadica vec Skundrica koji je bio nesto u Gaspromu a ujedno i u upravi Zvezde. Kao sto je Piksi doveo Tojotu. To sto vama niko ne zeli da bude sponzor to je vas problem.Seti se da za vreme Tadica kada ste usli u ligu sampiona niko nije zeleo da vam bude generalni sponzor,verovatno jer ste bili posteni.A da bi ste igrali istu morate imati generalnog sponzora pa vam je Tadic mimo svakog zakona zakacio EPS na dresove. Toga se ne secas? Lepo je bilo igrati prvenstvo u kome je Zvezdu i u FK i u KK rascerupao Vesic,ostavio je bez sampona,struje,pecurke rasle,SMS broj stajao na dresovima.Vi se pobedama nad takvom Zvezdom hvalite.Mogli su i navijaci Zvezde da kazu da ih Tadic urusava jer je poslao Vesica koji je bio sa njim u vlasti. Lepo je bilo da predsednici/direktori superligaskih klubova istovremeno obavljaju funkciju u upravi Partizana a na terenu vam glume protivnike.Lepo je bilo da Tole kao predsednik FSS-a takodje ujedno obavlja funkciju u upravi ili skupstini Partizana.To vam je sve bilo regularno.Lepo je bilo da se dobije Teleoptik na poklon.A Vucic vas toliko urusava da ste uspeli da ukradete titulu 2016/17,placa vam licence,dva puta vas izbacise iz Evrope zbog para pa vam on resi problem i vrate vas.Zvezdu izbacise iz Evrope kada joj je novac bio najpotrebniji i pustise je niz vodu a vama dopustise da igrate kvalifikacije za ligu sampiona umesto nje.Cak vam je i stadion dat u vlasnistvo,vojsci oduzet.Pogledajte koliko vam se pojedine ekipe jadno sklanjaju i dan danas.Ma bravo bre Zeksovi maheri.
O

OFK

pre gotovo 3 godine

Zvezda ustedela? Opet jedna poltronska izjava. Zasto niko u Partizanu ne sme istinu da kaze. Zvezda od 2010 dobija 4 mil evra od Gasproma, to je period kada je Tadic pomagao Partizanu po izjavama nazovi navijaca Zvezde, plus firme navijaca, drzavni javni i tajni sponzori, vise nego svi klubovi zajedno. To ipak nije izgovor za lose prodaje nasih igraca i dobijene pare od transfera, a dug tri puta uvecan. Kako uopste takve osobe kao Vazura i Vucelic mogu da godinama opstaju u Partizanu pored nikakvih rezultata. Zato sto to nekom odgovara da unistavaju Partizan godinama, izdajnici i poltroni .
D

Druze...

pre gotovo 3 godine

...Gasprom je ruska strateska firma kojom zvanicno upravlja upravni odbor, a nezvanicno Putin i Medvedev. Svako ko jedne sekunde pomisli da Tadic moze da ima bilo kakav uticaj na Putina i Medvedeva, ne znam sta bih rekao za tu osobu.
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

Naravno da mogu da imaju uticaja kad ti smanje rudnu rentu i daju NIS
r

re>OFK

pre gotovo 3 godine

Od 2010 godine, Partizan prvak 2010, 2011, 2012, 2013, 2015, 2017,osvajač kupa, 2011, 2016, 2017, 2018, 2019, verovatno će Vam Vučić dati i ove 2021, da bi imao kontrolisanu glasačku mašineriju. Znači osvojenih 11 ili 12 trofeja. Zvezda, prvak, 2014, 2016, 2018, 2019, 2020, 2021, osvajač kupa 2012. Znači 7 trofeja. Odnos u trofejima 11 ili 12 prema 7 u korist Partizana, Ovo se odnosi na kako ti kažeš eru Gasproma u Zvezdi. Vi ste od 2008 do 2015, znači OSAM !!!! puta uzastopno igrali kvalifikacije za LŠ, i pri tom zbog lakših protivnika, praktično imali bar Ligu Evrope u džepu. Mi smo 2014 kada nam je bilo najteže izbačeni iz Evrope, bez mogućnosti ikakve zarade bar u kv. za Ligu šampiona, ceo nam se tim rasprodao, i pri tom se već na startu sezone oprostili od titule za sezonu 2014/2015. I sada Vi grobari, našli da pričate o nekom moralu i poštenju. Šta bi bilo da smo u kvalifikacije za LŠ 2017, kada ste vi bili izbačeni, mi išli? Tada bi Željko Pantić izazvao građanski rat u Srbiji. Pričate o nekoj diskriminaciji, ljudi bre pa vi nama niste dozvoljavali ni da prismrdimo tituli od 2008 do 2013. Celu sezonu 2009-2010, sa Pižonom smo bili prvi na tabeli, e onda se posle poraza u G. Milanovcu gde je svega i svačega bilo Pižon tera iz kluba, iako smo i dalje bili prvi na tabeli. 2007/2008 smo završili bez poraza, vi ste bili šampioni. To nije bilo slučajno, onaj poništen Milijašev gol u kupu nam je pokazao kakve nas godine čekaju. Tako da kada Željko Pantić sada priča kako mi postavljamo naše ljude u Partizan da bi vas uništavali, to je zato što on zna da je Partizan istom matricom uništavao Zvezdu, pa je psiholočkim račnikom rečeno, izvršio PROJEKCIJU, odnosno plaši se, jer zna metod rada koji ste vi usavršili do tančina za uništavanje vaših sportskih rivala. Tako da mogu samo da iskoristim repliku iz filma "Lepa sela lepo gore". Svima vama poštenima, ...... se u vaše poštenje.
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

Nemoj da gledas od 2010. nije tada ovaj gore preuzeo apsolutističku vlast kakvu ima sada,tada se još nije rešio Tome i ekipe.Uporno vam naglašavam da od 2017. godine imate potpuno i jasno sredjenu ligu gde niko sem Partizana ne sme bod da vam uzme.
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

I jos nešto za najveću laž koju si izrekao.Od 2008-2013 imao si 3 puta šansu da u medjusobnom duelu pobediš Partizan i uzmeš titulu.Sva 3 puta si nadigran i pobedjen.Kraj priče.Dali smo vam da prismrdite itekako.
P

Pa...

pre gotovo 3 godine

...i Partizan je imao sansu da dobije derbi za ove 4 sezone, ali je dobio jedan od deset. Zvezda je dobila 3 za tih 6 godina, sa igracima iz druge i trece lige, iz Crne gore i nekim nesrecnicima, a sada Partizan nema pojma sa igracima iz Rome, Liverpula, Arsenala, Junajteda...
B

Bilo bi...

pre gotovo 3 godine

...glupo da klub koji igra egal sa Milanom gubi bodove u Srbiji, pa i taj Partizan je uzeo 9 bodova Zvezdi u poslednjih 10 derbija.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@re>OFK - sticajem okolnosti, upoznao sam sudiju koji je poništio Milijašev gol koji spominješ. Grobarčina, priznao mi je da ga je namerno poništio. I još pun sebe, kao "opet bih, pa neće valjda pored mene Zvezda da osvoji nešto".
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

Ovog Natka moze da kupi jedino neki rukometni klub pa da bude leteca izmena i ulazi samo da sutira penale jer snage za ozbiljan mec nema. On se na mecu sa Zvezdom i malo jacim mecom u Evropi ne vidi jer su to zahtevniji mecevi,nema snage za vise od 20minuta ozbiljnog fudbala. Lako je protiv Javora,Rada,Indjije i Proletera da deli asistencije jer nema potrebe da trci,ovi se brane na svojoj polovini. To je sve sto imate od njega.Zamislite ga u ligi sampiona.Pa vise bi Milijas istrcao u ovim godinama.
S

Senior

pre gotovo 3 godine

Slusaj ga ovaj Ivica "ruku na srce" Kralj. Kako si ti dosao tu smekeru? Ti znas da prepoznas igraca jel' da? Ili si prepoznao ko je trenutno na vlasti, pa posto obraza nemas, lako ti je da prodas cast cisto da uzmes koji dinar. Pa ces sad ti da odlucujes tu o sportskim pitanjima. Da se proda Bazdar verovatno, i oteraju stranci, dovedu igraci sa faLJinkom, a zvezdi cestitaj na svim uspesima, to se trazi od funkcionera Partizana.
F

FaliGlavniIgrac

pre gotovo 3 godine

Uz penaltik tatka Natha moraju partizani da osiguraju i sudiju koji bi svirao penaltike po želji tatka. Ipak tatko dobija lepu platu koju mora da opravda sa bar 20. penaltika po sezoni, a to ne ide bez bunkera i sudija:))
U

U Partizanu...

pre gotovo 3 godine

... igraju bivši igrači Arsenala, Liverpula, Junajteda, CSKA, PSG, Rome, Olimpijakosa, Celzija... Ne znam kako oni mogu biti jeftiniji od igrača Zvezde koji su došli iz Grafičara, Krila, Pogona, Radničkog, Rada, Napretka, Vojvodine i beloruske fabrike traktora?!? Valjda je igrač iz Liverpula skuplji nego onaj iz Grafičara?
J

Jagnjilo

pre gotovo 3 godine

Uvek,ali uvek ono lazno samosazaljevanje. Znate,mi nemamo kao Zvezda ali ce da probamo.Znate,mi ne mozemo da priustimo skupa pojacanja kao sto Zvezda planira. A u stvari njihovi Suma,Natko,Jojic,Zdjelar,Obradovic,Stojkovic,do skora Asano imaju istu platu kao u Zvezdi Katai,Kanga,Falcineli,Sanogo,Ivanic,Borjan itd. Vecito neko muljanje,laganje,verovanje u sopstvene lazi i gluposti onog Zeksa o nekakvom urusavanju. Gde su vam milioni od Pavlovica,Sadika i Stevanovica?Hvalite se da ste za njih trojicu uzeli vise od 20m,gde su? Pa onaj Zeks vam pricao da vam dug nece biti 30m jer je u klub uslo 10m od Pavlovica nakon izvestaja.I kaze to znaci 20m dug xaxa. Nista porez,nista igrac,nista menadzer nego komplet u vracanje duga. Nakon dva meseca promeni pricu pa pocne da prica a sta cemo sada,dug bio 30m a pare od Pavlovica i ovih nema,igramo konferencije,placamo zeku milionera xaxa. Pa odluci se bre Zeks. Ma ja im bre ne verujem da sa golim d.petom na zar sednu.Ne verujem ni da su prodali Pavlovica za te pare.Cuj to, 10m dati klubu kome gori pod nogama usred kurona propagandne krize,za igraca kome nisi dao ni prijateljske da igra,odigrao ukupno tri ipo minuta za Monako i to kada je startni stoper dobio crveni karton a rezervni bio povredjen.Meni sve vise lici da oni imaju kompleks da dokazu kako prodaju igrace za vece pare od Zvezde kao da je to nekome bitno.Neka ih,neka rade kako rade jer dok tako rade za Zvezdu nema zime.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ne zaboravi da su mesec dana pre prodaje prihvatili ponudu Lacija od 3,5 miliona. A onda dođe glupi Monako pa plati 3x više od Lacija, i još ubaci dodatne milionske bonuse i još silne procente od prodaje :D Kad bi se šalili.
M

Mrxx

pre gotovo 3 godine

Markovicu i Nathku istice ugovor dogodine, kako su oni najsigurniji???
V

Vazura

pre gotovo 3 godine

Neka moja šema
W

Whistleblower

pre gotovo 3 godine

Vratite Asana.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Iznesite javno plate Asana, Markovica, Jojica, Natka pa onda da razgovaramo.
М

Мињоле

pre gotovo 3 godine

Верујем и да је црногорски дрворед Шћекић-Вујачић такође сигуран, ипак имају јаке менаџере ко маркец.
S

Sacuvaj me boze

pre gotovo 3 godine

"Kad vidim kako planiraju, očigledno da finansijski dobro stoje. To su veliki i skupi igrači," Dolaze igraci besplatno docice umesto nekih, i to je skupo a kada partizan da milion ipo za obestecenje Takumi to je jeftino jel?
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

Milion u tri rate. Jedna godišnje. Jer bas uvek morate da povecate iznose bilo plata bilo transfera Partizana, iako znate da to nije tacno. Laganje nikako nije vrlina
d

dexiko

pre gotovo 3 godine

asano za milion plus dve godine plate 1.2 miliona(2×600 000€),odlazi za krompir,bez trofeja u dve godine i evrope
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

Zapitajte se vi koliko je vas Van La Para kostao kad ste raskinuli ugovore. Imao je ugovor na tri godine. Cisto sumnjam da vam je dve godine oprostio samo da vas ne gleda vise.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Alo ko kod da dodje u Partizan uvek isto.cujes, vracamo povratnike, nemamo para, a totoalno su bez ambicija, a najzanimljivije je sto ce Markovic onaj mali deb...il ostatati, prima.debelu platu sa za te pare mozes dovesti mnogo boljeg igraca
t

tegi debela striptizeta

pre gotovo 3 godine

taj isti lazar marković,kao i miloš jojić nemaju ništa manju platu nego što zvezda može dati dragoviću i prijoviću.E sad što vi dovodite olupine od igrača to je druga stvar
G

Gost888

pre gotovo 3 godine

Uprava napolje!!!
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

A neee, ne ne nikako!!! Ova uprava je napravila cuvene milionere iz Humske ulice, otela namestenu titulu Zvezdi, i nije lepo od vas sto ih terate. Ruzno je i sto je latinski stihoklepac, i konkvistador uefinih sudova, tako otisao)))
R

RealNo1

pre gotovo 3 godine

Zar mora svaki da se dohvati prvo Zvezdinih finansija, pa tek onda da prica o Partizanu? Pa Partizan papira Zvezdi sa platama. Samo sto Zvezda za Markovicevu platu dovede Katai-a, a vi dovedete Markovica koji je vec dugo bivsi fudbaler.
D

Dragan Z

pre gotovo 3 godine

Sa Markovicem smo svaki derbi igrali sa deset igraca. Potpuno neprimetan, bez jednog jedinog poteza na svakoji vaznoj utakmici... dobar protiv prosecnih timova iz LingLong lige... ali za to mu pripada mnogo manja plata.
r

rty

pre gotovo 3 godine

To mi reci Ivice, sad mozemo mirno da planiramo prelazni rok sledece leto jer smo opet sampioni. Ako su Markovic I Penalko glavni igraci bicete treci.