Komentari na vest

Poruka sa Kipra: Idemo u Beograd po evropsko proleće

G

Gost Pik

pre preko 2 godine

Svim srcem smo uz vas Kiprani.

Ivica Gasic

pre preko 2 godine

Kako bre sad mogu da ispadnu skroz? Pre neki dan, ovde baš, na ovom portalu pišete celi dan - uspeh dva srpska kluba, Evropa na proleće se igra u Beogradu, da li možemo do direktnog predstavnika u LŠ od 2023-će... A sad ovi mogu još i da ispadnu, aloo...ko lud ..juhuuu

rty

pre preko 2 godine

Ovi sa kipra da uzmu Covica iz Vojvodine da im bude kapiten. 9 ekipa sa kipra ide da pobedi nepobedive i to hoce glasno pricaju da hoce. Jbt da l su normalni ovde treca ekipa kad ide gromadi skida gace pre a ne navlaci ih posle utakmice...
O

Ogorceni navijac

pre preko 2 godine

Kiprani iskoristite dok je ova amaterska uprava na celu ! Dok oni vode klub svako trlja ruke .
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Jedini problem je sto su zebraci mnogo alergicni na zelenu boju dresova. Ostalo je na njihovoj strani.
b

bojank991

pre preko 2 godine

Mislim da Partizan na krilima 2400 navijača neće imati problema
G

Gost#

pre preko 2 godine

Može lako da se desi. Partizan nikad lošiji
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Oni se nisu mogli sastaviti u prvom meču u Kipru. Pitam se kako su pobijedili Genta. Gledali su igrače Partizana kao Bogove, kao da im je bila čast da igraju protiv njih. Ide sada Florojevic na agresivnu igru kao protiv Zvezde. Dobija to Partizan. Zapece oni kao ludi. Još su Grobari tu. Ovi će se prepasti.

Mr 007

pre preko 2 godine

Nece Partizan izgubiti u Beogradu od 9.tima sa Kipra,ali je smesno sto sad mediji prave od misa slona. Ispasce da je Florijan Samroje izbacio Bajern,na putu do nokaut faze cipiripi kupa,a prikriva se jedna od vecih sramota u istoriji vaseg kluba. Desava se nekad da slabiji izbaci jaceg,uz dosta srece,ali ne i da dominira celu utakmicu i to sa kombinovanim timom. Secam se da smo svi zezali Radnicki zbog Flore godinama na ovom portalu,ali sam isto procitao pre neki dan ovde u komentarima,da je tad Radnicki rasprodao najbolje igrace,a Partizanu su igrali svi najbolji izuzev Natha.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Nije uredu da se svi oštre protiv Partizana u Evropi pa majka mu stara možel se tu ko malo skloniti?Stanoje reci nešto brate zaplači povedi nas pred skupštinu.
G

Gostq111

pre preko 2 godine

Slobodno,koliko god da smo losi ove cemo dobiti
A

Ajmo Kiprani

pre preko 2 godine

E moja gromado, preti ti 9. tim kiparske lige? Dajte gromadi titulu ,zasluzila je. A l malo je cudno zasto Mrkela ili Terzic ne prokomentarisu igre Partizana u nasoj ligi i Evropi? Ili su pre(o)dali titulu?
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Ahahah,malo je cudno sto ne daju izjave.???Za sta,za nas poraz u Estoniji? Sta je vama???
A

Ajmo Kiprani

pre preko 2 godine

Za gosta . Očigledno nemaš kapaciteta da shvatiš poentu komentara, pa se kao nešto čudiš. Ili imaš 12 godina , pa ajde i ti nešto da napišeš.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Idemo braco pravoslavna!!! Navijace za vas krstena Srbija)))))
9

951357

pre preko 2 godine

Igrač Anortozisa, devetog (a ima ukupno 12) tima Kipra: Imamo šansu, poslednje kolo, ići ćemo u Beograd po pobedu, po prolaz dalje. "Kapiten" Vojvodine, trenutno četvrte, a samoproklamovane treće ekipe Srbije: Nismo ni očekivali da možemo da dobijemo crno-bele. Trener Voždovca, trenutno osme ekipe u prvenstvu Srbije: "Želimo da se predstavimo u dobrom svetlu, da se ne stidimo bez obzira na rezultat". Šta ovde ne štima? Ima li nekoga kome nije jasno šta se dešava?
S

Standardno

pre preko 2 godine

Kako navijaca ekipe sa najvise dosudjenih penala u zadnjih 10 godina u celom sge
S

Standardno

pre preko 2 godine

Svetu nije sramota da pise o bilo cemu
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo, nije deset, već su uzete 3 godine. Čak nisu ni poslednje 3. Dakle, već dve laži. Treće, mi smo imali cela 4 penala po godini više od vas. Jedina razlika je što smo mi napadali a vi se bunkerisali. Drugo, ako ćeš o penalima, onda ajde malo i o njima. Naši su u 99% bili. Imamo skoro 10 nedosuđenih čistih penala u poslednjih godinu dana. Poslednjih 10/15 penala vam je izmišljeno, dakle, 66% izmišljenih penala. U one koji nisu izmišljeni računam i namerno napravljene penale od strane igrača Metalca i Napretka, samo da znaš. Da ih računam u neregularne, što i jesu, to bi bilo 12/15 neregularnih, dakle 80% neregularnih penala za tvoju gromadu. I sve to na stranu. Kako navijača ekipe koja igra sklanjalice po Srbiji već 2 godine bez prestanka nije sramota da priča o poštenju? Jer ono, mnogo je lakše da pobediš bez penala kad tvoj protivnik statira. Zato vas po Evropi i pleve supersile kao što je Flora, Šamrok, Petah Tikva i ostali. Pokrij se ušima i tišina.
D

Delija57

pre preko 2 godine

Mi smo nasu dominaciju pokrili uspehom u Evropi ;)
s

svasta

pre preko 2 godine

Smesan si ali zaista . Sa kim se svadjas,dokazujes? Placaju li te za to lozenje i paljevinu????
G

Gost za standardno

pre preko 2 godine

Penal,jel to nesto nedozvoljeno u fudbalu?
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Девети тим Кипра: Идемо да победимо партизан у гостима! Горњи део Линглонга (Осим Цзв наравно) : Они мељу, пробаћемо да се не осрамотимо, бодове тражимо у следећим мечевима..
P

PFC

pre preko 2 godine

I izgubiće od kiprana u poslednjem kolu. Ne zato što ja to želim, već zbog ovakve partije u Estoniji.