Anortozis (©Reuters)
Anortozis (©Reuters)

Poruka sa Kipra: Idemo u Beograd po evropsko proleće

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.11.21. | 16:59

Igračima Anortozisa poraslo samopouzdanje

Sve što je moglo da se desi naopako po Partizan u četvrtak veče – desilo se. Isprovocirali su crno-beli sudbinu svojom indolentnom igrom, izgubili su od Flore (0:1), dok je koji sat kasnije Anortozis kod kuće savladao Gent (1:0).

I od gotove stvari, Partizan je došao u situaciju da može u poslednjem kolu, ako kod kuće izgubi od Kiprana, da ispadne iz Lige konferencije.

Izabrane vesti

A, iz tabora Anortozisa, iako su u prvom kolu na svom terenu izgubili od Partizana (0:2), poručuju da će učiniti sve da iskoriste ukazanu šansu i pobedom u Beogradu izbore proleće u Evropi.

Pokazali smo protiv Genta da smo dobar tim, odigrali smo dobru utakmicu i moramo ovako da nastavimo i u domaćem prvenstvu. Imamo šansu, poslednje kolo, ići ćemo u Beograd po pobedu, po prolaz dalje. Pokazali smo da možemo da pobedimo velike timove i siguran sam da možemo do trijumfa za evropsko proleće“, poručio je Mihalis Joanu, vezista Anortozisa.

Veru u uspeh ima i trener kiparskog tima Timur Kecbaja.

Sve vreme smo verovali da možemo, da ima nade za nas. Izborili smo se da odluka padne u poslednjem kolu“, rekao je čuveni Gruzijac.

Kiprani su već počeli pripreme i za dolazak navijača koji će ih bodriti na utakmici u Beogradu.

Uradili smo sve potrebne pripreme za put, dobili smo sve garancije od Srba. Samo apelujem na malo strpljenja. Prvo da se fokusiramo na utakmicu sa Apolonom“, rekao je klupski zvaničnik Dimitris Kristiforu. 


tagovi

Liga konferencijeAnortozisFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara