Lotito popustio pred pritiscima, Lacio ipak ne trenira, prkosi još samo Napoli

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.03.20. | 15:52

Posle kritika Masima Čelina i Urbana Kaira...

Lacio i Napoli su zapeli, ostatak Italije se čudio i pitao da li su Klaudio Lotito i Aurelio De Laurentis toliko svojeglavi da će u vreme kad na Apeninima svakog dana na stotine umiru narediti igračima da regularno treniraju. Lotito je na kraju popustio i Lacio je zvanično objavio da se treninzi ipak neće nastaviti u sredu kako je prvobitno najavio rimski klub.

Napoli još prkosi, De Laurentis je okupljanje zakazao već za sutra, iako su doktori u Italiji objavili da pre 3. aprila niko ne bi smeo nazad na teren. Međutim, jug Italije nije pogođen koliko i sever i valjda još neozbiljno shvataju situaciju.

Izabrane vesti

Oni iz ugroženih teritorija zato su besni, pa je prvi čovek Breše Masimo Čelino poručio Lotitu da uzme tu “prokletu titulu“ ako mu je toliko bitno, a nije ga štedeo ni predsednik Torina Urbano Kairo.
Zvuči mi glupo ideju (o nastavku treninga, prim.aut) braniti rečenicom: ’Moj region nema problema’. Šta ako virus eksplodira?“, zapitao se Kairo pre no što je pokušao da objasni Lotitovu nameru.
Verovatno iz sportskih interesa. Da iskoristi situaciju“.

Lotito jeste tvrdoglav. Ali nije lud. Da vidimo sad De Laurentisa.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara