Komentari na vest

Posebno mesto u galeriji Partizanovih stranaca: Suma odmah iza Dijare i Moreire

g

gost123

pre oko 3 godine

niko kao dr moo i ubica cigana dijara,ja sam lamina voleo vise od roditelja dok je igrao,apelujem na partizan da ga vrate da zavrsi karijeru kod nas
M

Mislim da

pre oko 3 godine

je zavrsio karijeru vec. Uostalom, ma koliko ja njega volio, to je sad djed da se ne lazemo jer oni laziraju datum rodjenja svi redom.
T

Tole Spuz

pre oko 3 godine

Posebno mesto u partizanskoj galeriji imaju sudije :-)
G

Gost 1979

pre oko 3 godine

Za razliku od komšija koji su svetski šampioni sa 11m...
M

Miladin Surla

pre oko 3 godine

Šef Stanoje dislike this.
G

Gost200

pre oko 3 godine

Suma se ne moze porediti sa Moreirom koji je najbolji stranac u istoriji Partizana, covek koji je 90. min. trcao, otvarao, zatvarao, asistirao, i imao velikog udela u 2 duple uzastopne krune i jos jedne titule (na polusezoni oteran). Mislim da je aistirao jedno 40 golova Dijari. Suma je nekonstantan, voli da igra velike utakmice Evropu i derbije, ostale otaljava, najbolje je igrao prosle jeseni pod Savom Milosevicem, pod Djukicem nista, na pozajmici u Izraelu nista i sada pod Stanojem opet nista. A opet, protiv zvezde nemam sumnje da ce odigrati dobro.
1

108

pre oko 3 godine

Tad je Partizan napravio veliki posao: Zuka, Dijara i Moreira. Oni su bili najznacajniji za titule Partizana, ostali su bili nevazni. Partizan se prema njima lose poneo, posebno prema Moreiri. Porediti Sumu pigmeja sa takvim igracima je smesno. Slovan je napravio posao veka prodavsi za velike pare tako bezveznog igraca.
G

GrobarKosmet

pre oko 3 godine

Kako mozete da poredite ovog cirkuzanta sa Dr.Mo-a i ubicu? Natho mu pokazao kako trreba da igra plejmejker!!!!!!!!!!

Vlada

pre oko 3 godine

"Suma je jednako atraktivan, možda i atraktivniji, od Dijare i Moreire, ali za kompletan utisak nedostaje mu ono što su prethodnici imali. Titule.' Znači, piši propalo...hahhaha
R

RedStar91

pre oko 3 godine

"Veliki" igrac, igrajuci za "gromadu" osvojio je tačo 0 (NULA) titula! Legenda kaze da je to jace od njega, covek prosto obozava druga mesta. Zato je VICEtizan idealna sredina za njega..
9

951357

pre oko 3 godine

I nastavice da mu nedostaju...
A

A c a

pre oko 3 godine

Više se ne broje titule, to je nekad bilo važno. Ne gleda se ni Evropa. Sad se gleda ko je prodao više igrača. I slavi se poraz od Olimpijakosa pre 10 godina u košarci.
y

yo-Dorro

pre oko 3 godine

Sada se broje penali, sudijske kradje, filijale i otpisani milione na konto rezimske mezimice. Dok god se ovo broji, nema oporavka srpskog fudbala.
S

Sinak idi uči istoriju

pre oko 3 godine

Fajnal for za vas misaona imenica, slavi se pobeda protiv huventuta za titulu prvaka starog kontinenta, Kk Partizan najveći klub na ovim prostorima
O

Onyx

pre oko 3 godine

Promeni plocu u glavi. Ova se pokvarila. Ponavljas se
z

zasu

pre oko 3 godine

Nego izgubi od olimpijakosa u F4 evrolige. Dok neko ne moze ni da pomisli o F4. A isto tako pobedi milan 2 2 i 1 1 i ispadne.