Milojević protiv Tavambe sprema utakmicu sezone

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.03.20. | 14:24

Al Ahli protiv Al Tavona

Pobednički je počela misija Vladana Milojevića u Saudijskoj Arabiji. Al Ahli iz Džede je na debiju srpskog stručnjaka savladao Al Feihu, i stigao do mesta koje vodi u Ligu šampiona. Nema mnogo vremena stručnjak iz Aranđelovca da „našteluje“ ekipu po sopstvenim željama, jer već danas gostuje Al Tavonu (16.50 časova).

Imaće imperativ dobrog rezultata Al Ahli, ali pre svega odlične pripreme za ono što tim iz Džede čeka za četiri dana. A to je četvrtfinalni meč Kupa Kralja protiv velikog rivala Al Nasera. Od kada je dobio signale da bi mogao da preuzme Al Ahli, Vladan Milojević je zajedno sa najbližim saradnicima skautirao kvalitete i snagu Al Nasera. Rečeno im je da je to utakmica malo drugačijeg značaja, posebno što je Kup Kralja izuzetno cenjeno takmičenje na arabijskom poluostrvu.

Izabrane vesti

Biće to prvi veliki test za Vladana Milojevića i koloniju srpskih trenera u njegovom stručnom štabu.

Danas ih čeka gostovanje Al Tavonu. Reč je o timu koji je u velikoj krizi igre i reztultata. Al Tavon ima samo jedan trijumf u prethodnih pet kola. Jedan od najboljih igrača Milojevićevog današnjeg rivala je bivši napadač Partizana Leandre Tavamba.

Pored njega ističe se bivši centarfor Sportinga, Kordobe i Vitorije Gimareš Heldon.

Al Vahdu sa klupe predvodi portugalski stručnjak Viktor Kampelos i trenutno zauzima osmu poziciju u prvenstvu Saudijske Arabije.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara