Luka Milivojević (©Reuters)
Luka Milivojević (©Reuters)

Posle Engleske - Turska: Luka Milivojević bi mogao kod Danijela Aleksića

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.07.23. | 13:45

Bašakšehir započeo zvanične pregovore sa srpskim vezistom

Više od dva meseca prošlo je otkako se Kristal Palas oprostio od Luke Milivojevića, a srpski fudbaler i dalje je bez kluba. Ipak, njegov status mogao bi da se promeni u narednim danima pošto je Bašakšehir rešen da dovede 32-godišnjeg srpskog vezistu.

Kako javlja Jagiz Sabunčuoglu, jedan od pouzdanijih turskih novinara, istanbulsku klub započeo je zvanične pregovore sa Milivojevićem, kojeg bi u slučaju dogovora u najvećem turskom gradu sačekao još jedan srpski fudbaler – Danijel Aleksić.

Izabrane vesti

Kada je krajem maja, posle šest povredenih godina na Selhurst parku, Kristal Palas ozvaničio kako neće produžiti saradnju sa Milivojevićem, kao jedna od opcija nametnuo se povratak u Crvenu zvezdu, ali je pre nekoliko dana generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić kratko i jasno poručio da dolazak doskorašnjeg kapitena Palasa na stadion Rajko Mitić “nije realan”.

Milivojević je na Selhurst Parku proveo šest godina i za londonski klub odigrao 198 utakmica. Ipak, u poslednje dve sezone igrao je znatno manje nego u prve četiri, pa se moglo naslutiti da će doći do rastanka.

Kragujevčanin je ponikao u klubu iz svog grada, Radničkom 1923, a kasnije je nosio dresove Rada, Crvene zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa pre nego što je 2017. godine stigao u Palas u transferu vrednom 15.000.000 evra.

----------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vikend za dvoje u hotelu Ramonda + 10.000 rsd

----------



tagovi

Letnji prelazni rok 2023BašakšehirLuka MilivojevićTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara