(Star sport)
(Star sport)

Posle samo 169 minuta... Zvezda traži klub da udomi Kabića

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.24. | 12:45

Bivši ofanzivac Vojvodine mora na pozajmicu

Jedan veliki posao je završila, drugi je na pomolu, a kad posle Koste Nedeljkovića (Aston Vila ga vratila na pozajmicu do kraja sezone) bude prodala i Jovana Mijatovića (najverovatnije Siti grupi), fokusiraće se Crvena zvezda na odlaske igrača koji joj nisu u prvom planu ili su pružili skromnije partije od očekivanih tokom prvog dela sezone.

Tako se već privremeno rastala sa golmanom Nikolom Vasiljevićem i zadnjim veznim Edmundom Adom (prešli u niški Radnički), dok bi u narednim sedmicama mogla da se pozdravi i sa Urošem Kabićem, pošto je procenjeno da je talentovanom ofanzivnom fudbaleru potrebno nekoliko meseci kaljenja. Zato se prema informacijama Mozzart Sporta traži klub koji bi bivšeg člana Vojvodine prihvatio u aranžmanu koji podrazumeva pozajmicu do kraja sezone, a onda ga vratio na stadion „Rajko Mitić“ u sklopu priprema za narednu.

Izabrane vesti

Ovakav rasplet je očekivan, jer je po dolasku iz Novog Sada Kabić odigrao samo 169 minuta za Zvezdu. Nije počeo nijedan meč u prvenstvu, starter je bio samo na dva susreta Kupa Srbije, pa je i njemu jasno je da budućnost maglovita, bez obzira na promenu trenera. Prethodni, Barak Bahar ga nije mnogo koristio, a ni povratnik Vladan Milojević ga ne vidi u rotaciji tokom proleća. Naročito ako se zna da neće za crveno-bele biti trećeg fronta, posle eliminacije iz Evrope.

Kabić je posle vrlo dobrih igara u Vojvodini bio meta nekoliko italijanskih klubova, ali ga je u prethodnom prelaznom roku ugrabila Crvena zvezda za 800.000 evra.



tagovi

FK Crvena zvezdaUroš Kabić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara