Posle skoro 300 golova u Evropi, Pipita se i u Americi pita

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.20. | 16:02

Gonzalo Iguain kod Dejvida Bekama

Osnovao ga je tek pre dve godine i kusur, ali Dejvid Bekam je ozbiljan čovek, rešen da od Intera iz Majamija napravi klub koji će pre ili kasnije postati prvak MLS lige, o čemu svedoči činjenica da je posle Bleza Matuidija doveo još jednog doskorašnjeg fudbalera Juventusa – Gonzala Iguaina.

Kao što se očekivalo, Argentinac je odmah po raskidu ugovora sa Italijanima potpisao za Amerikance, čiji će član biti do kraja 2022, sa zadatakom da sve ono što je radio u dresovima Real Madrida, Juventusa, Napolija, te na pozajmicama u Milanu i Čelsiju nastavi na novoj adresi. Iza njega je 291 gol na 599 utakmica u evropskom fudbalu i 14 trofeja tokom boravka u Španiji, Italiji i Engleskoj. Sa takvim pedigreom trebalo bi da predstavlja veliku napadačku silu Bekamovog kluba.

Izabrane vesti

Novi trener Juventusa Andrea Pirlo pre tri sedmice saopštio je da ne računa na Pipitu, posle čega se dao 32-godišnji centarfor u potragu za novim klubom i najbolje uslove dobio od Amerikanaca. S tim što je dobro naplatio i prevremeni rastanak sa Starom damom, i angažman na Floridi.

Prilikom raskida sa velikanom iz Torina, Pipiti je pripalo oko 5.000.000 evra, što je više od polovine sume koja mu je sledovala za poslednju godinu ugovora. A od Intera mu sleduje oko 6.500.000 evra na ime saradnje u naredne tri sezone.


tagovi

Gonzalo IguainInter MajamiDejvid Bekam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara