Komentari na vest

Posle Srbina – Srbin: Ivić se vratio na mesto uspeha i zamenio Krstajića

g

gost134

pre gotovo 2 godine

ni ime mu ne znaju, a kazu welcome
R

Realista Gost

pre gotovo 2 godine

U kakvoj je buli ( rupčagi ) Partizan, govori i ovaj sklopljen posao između Makabija i Ivića. Sledeće sezone,naš prvak ide direktno u Ligu Šampiona a vice šampion u kvalifikacije,sa osiguranom grupnom fazom Lige Evropa. Dakle, ozbiljan fudbal i tekme ( a i novac) u najavi. Čovek izabrao RASPALI (ali očigledno manje raspali od Partizana) Makabi iz Tel Aviva,koji u Evropi igra kvalifikacije za Ligu Konferencija,a u prvenstvu ima za 30% slabiji tim od Haife,pa i od Ber Sheve. Svi koji i malo bolje prate fudbal znaju,da je Makabi institucija u Izraelu,ali pre svega u basketu ( prvaci Evrope nekoliko puta ) ali da u fudbalu,tek ponekad zalutaju u neko grupno takmičenje. Liga Izraela je SLABIJA od Ping Pong naše Lige,a za razliku od Tel Aviva,Haife, Jerusalima,ovde mu ćerkica može OPUŠTENO spavati,zar ne ? Svakako, potvrda da je Partizan u stanju RASPADANJA !!!!
E

Ej

pre gotovo 2 godine

Izabro pare.
J

Jova1245

pre gotovo 2 godine

Gospodin covek! Samo zahvaljujuci njemu je Radnicki igrao kvalifikacije kod kuce protiv Makabija. Odlican trener i covek a ovi sto ga vredjaju da se stide. Mnogo smo losi ljudi!
m

medjed

pre gotovo 2 godine

Takav utisak je ostavio u prvom mandatu da mu ni ime nisu zapamtili....
J

Jdjdjd

pre gotovo 2 godine

Sta je osvojio predhodni strucnjak???
P

Potraži je u predgrađu...

pre gotovo 2 godine

Zar nije ranije važila priča kako je otišao odande zbog ćerkice koja se plašila sirena za uzbunu i svakodnevnog bombardovanja?! Nisam znao da se situacija u međuvremenu toliko smirila..:)) Kako ljudi brzo zaborave šta su pričali, samo da bi na kraju dobili ono što žele...