Dragan Džajić (©Starsport)
Dragan Džajić (©Starsport)

Posle Zapada i Istok i Vojvodina stali uz Džajića, potpise dostavili Gašić, Babović, Vojvodina, Spartak, TSC...

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 12:07

Posle Zapada...

Fudbalski savez regiona Zapad prvi je digao ruku za Dragana Džajića na mestu predsednika FSS, a za njim su isto učinili i Istok i Vojvodina.

U saopštenju Fudbalskog saveza Vojvodine navodi se da je danas održanoj sednici Odbora za hitna pitanja jednoglasno odlučeno da se podrži Džajićeva kandidatura.

Izabrane vesti

"Fudbalski savez Vojvodine smatra da će Dragan Džajić svojim autoritetom, znanjem i iskustvom doprineti daljem razvoju fudbala u Srbiji". 

Dodaje se da su pored FSV podršku Džajićevoj kandidaturi dali su i svi klubovi Super i Prve lige Srbije sa teritorije FS Vojvodine. Od Superligaša to su Vojvodina, Spartak, TSC i Mladost Novi Sad, a od članova Mozzart Bet Prve lige Srbije tu su Železničar Pančevo, Radnički iz Sremske Mitrovice, Inđija, RFK Novi Sad i OFK Vršac. 

Što se tiče Istoka, Sportklub navodi dalje da je odluka usvojena na sednici Izvršnog odbora u utorak. U njoj piše...

Fudbalski savez regiona Istočne Srbije zvanično podnosi kandidaturu Dragana Džajića za predsednika FS Srbije, u mandatnom periodu 2022–2026. godine, za Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije, koja će biti održana 14. marta 2023. godine“.

Fudbalski savez regiona Istok je istovremeno dostavio i potpise 12 delegata. Među njima su Vladan Gašić, prvi čovek modernog Trajala i istočnog regiona, Zoran Ignjatović, predsednik FS RiS, Ivan Nikolić, prvi „disciplinac“ Srbije, Dejan Branković, predsednik Organizacije trenere FS RiS, Miloš Mitrović, član Odbora za hitna pitanja, Stefan Babović, delegat Napretka, dr Vladan Miladinović Koska, predstavnik futsala, Marko Mihajlović, Novak Popović, Dragan Milentijević, Nenad Stanković i Nebojša Milićević, iz grupe sportskih radnika.

Podsetimo, izborna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije održaće se 14. marta u Staroj Pazaovi, sa početkom u 14 sati.



tagovi

FSSDragan DžajićNemanja VidićStefan BabovićVladan Gašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara