Natho (© Star sport)
Natho (© Star sport)

Poslednja poruka Bibarsa Natha: Sledeće godine uzimamo sve

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.05.22. | 16:36

„Vratićemo se jači“, smatra Partizanov Izraelac

Okončao je Bibars Natho treći takmičarski ciklus u Beogradu i opet ga nije krunisao peharom. Iako je vodio dve trećine Superlige Partizan je posustao u poslednjoj deonici i nije uspeo da svrgne Crvenu zvezdu sa trona, a večiti rival ga je u četvrtak uskratio za znamenje u Kupu Srbije.

Ostavio je time ranu na duši Izraelca, iako centralni vezista uverava da je srećan kako su crno-beli izgledali u prethodnih deset meseci.

Izabrane vesti

Završili smo sezonu bez trofeja, ali želim da kažem da sam ponosan što sam deo ove ekipe, koja je imala sjajan učinak u prvenstvu, osvojila 98 bodova, stilgla do finala kupa i osmine finala Lige konferencije. Sve zahvaljujući saigračima i neverovatnom stručnom štabu“, pohvalio je Natho na oproštaju od sezone, posredstvom Instagrama, kolege, ali i trenera Aleksandra Stanojevića s kojim je odlično sarađivao.

U poslednjoj poruci pred odlazak na odmor, Bibars je izrazio nadu da će Parni valjak u narednoj sezoni izgledati još uverljivije, da će doneti makar jedan pehar u trofejnu salu.

Znam da se nećemo predati. Vratićemo se jači, puni energije da uzmemo sve trofeje naredne sezone. Nadam se da će navijači ispuniti stadion i podržati nas, jer smo zajedno jači“, želja je Izraelca da na tribinama bude više Grobara.

A Bibars Natho sigurno ostaje u Humskoj, nedavno je produžio ugovor za još dve godine.


tagovi

FK PartizanBibars Natho

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara