Poslednja prilika: Pogodite protivnike Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.12.23. | 10:07

Dele nas sati od ceremonije u Hamburgu, vreme je da naplatite intuiciju

Došao je jedan od dana u domaćoj fudbalskoj javnosti iščekivan godinama, pa i decenijama - Srbija će danas sazanati rivale u grupi na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Žreb za prvu kontinentalnu smotru na kojoj će se naći naša reprezentacija još od 2000. godine zakazan je za danas od 18 časova u Hamburgu, a nekoliko sati pre ceremonije idealna je prilika da se naplati eventualna intuicija, ili sreća.

Izabrane vesti

Mozzart vam nudi kvote za potencijalne rivale Srbije iz sva tri šešira, a eventualni pogodak protivnika nosi kvotu 5,70.

Podsetimo, Orloivi su u četvrtom šeširu, a potencijalni protivnici iz grupe nosliaca su Nemačka, Portugalija, Francuska, Španija, Belgija i Engleska, u drugom šeširu se nalaze Mađarska, Turska, Danska, Albanija, Rumunija i Austrija, dok su u trećem šeširu Holandija, Škotska, Hrvatska, Slovenija, Slovačka i Češka.

Kompletnu ponudu pogledajte OVDE, takođe Mozzart u ponudi ima i kvote na osvajača Evropskog prvenstva koje možete pogledati OVDE. Favoriti da se popnu na kontinentalni tron su Francuska i Engleska sa kvotom 5,00, iza kojih slede Nemačka (7,00) i Španija (8,00), dok je kvota na Srbiju 65,0, koliko je i na Švajcarsku i Tursku.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeEURO 2024Evropsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara