Komentari na vest

Poslednji pokušaj oživljavanja Milana Pavkova

3

381

pre preko 2 godine

Nema puno priče- sve sami invalidi od administracije do poslednjeg igrača.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Ovo samo pokazuje koliko je tajming bitan. Jer Pavkov je "izboksovao" ugovor kakav ne bi dobio nigde na planeti. Za hvatanje zjala. Jer fudbal ne igra. Ali, neka iskoristi priliku za sebe kad mu se ukazala. A pravi golgeter koristi prilike. Šta ga briga što se tako plebsu zamazuju oči. Evo danas i marketinškog rešenja na poziciji levog beka. Još Prijović, Kolarov i Arnautović i ima sve da puca. Kako je jedan evropski debakl pokrenuo spin mašineriju koja treba da skrene pogled javnosti, pre svega navijača, od suštine problema. Da se niko ne zapita zašto bi se nekom ko provodi više vremena u kafanama i tribinama nego na terenu produžavao ugovor? Da li je lakše primetiti kvalitet nekog igrača u Rimu ili Banovom brdu? Govorili su da Zvezdi nije potreban bolji levi bek da Rodić ne bi sedeo na klupi? Ili kako to da samo do pre par meseci u Super ligi nije bilo igrača za Zvezdu kako reče jedan mađioničar iz uprave? Doduše, isti je prodao priču, koja je progutana bez problema, da je Jović morao da bude prodat budzašto da se klub ne bi ugasio zbog dugovanja, a kad se Zvezda finansijski konsolidovala i ojačala onda je neki Kostadin morao da stavi stan pod hipoteku da bi Zvezda dobila licencu. Zašto bi finansijski stabilan klub radio tako nešto? Kako je moguće da je Zvezdi svaki igrač, koji zna iole fudbala skup, uključujući i ovog Ohija, dok su se kojekakvi klovnovi plaćali preko milion evra da bi posle Zvezde i Lige šampiona karijeru nastavljali u trećeligaškim klubovima. Celo leto se nije ništa radilo a sada svakog dana po jedno čudo. Ko zna šta nas čeka sutra. Očekuj neočekivano kao što je glasio slogan u jednom rijalitiju. Što je Zvezda nažalost postala.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Debakal protiv Serifa???? 1:1 i 1:0, to nije debakal, Vosinih 6;1 i Cukinih 5:1 to je debakal, gosbodo novinari. Da je Partizan kojim slucajem izugbijo od Socija na penala, dali bi i to nazvali debakal, iako su igrali 1:1 i 2:2.
Z

ZDj

pre preko 2 godine

To bi bila propast a ne debakl jerza Partizan nebi bilo popravke. Ali kad se od treceg nivoa pravi takmicenje kao da je LS e onda e onda se to zove novinarska hobotnica.
o

ovo

pre preko 2 godine

je moglo i da se kaže onako narodski:pokušaj da se mrtvom konju digne ona stvar"....eto, isti rezultat će biti.....
S

Samrok

pre preko 2 godine

Svaka vest o Zvezdi na 100tine komentara LAZNIH 'zvezdasa' koji bi da teraju upravu,Dekija,Terzu,Mrkelu..itd mora da je slobin krimos vucelic sto je pokupio pare Srbima sa Kosova 99e dao ogromne milione ovoj njegovoj sekti iz bunkera da na svakoj vesti o Zvezdi lazno se predstavljaju kao 'zvezdasi' napadaju upravu i Terzica ne bi li na taj nacin okrenuli prave navijace Zvezde protiv uprave,Dzaba vam sve,toliko ste Providni bunkerasi da je to smesno,svaki drugi komentar ovde vas sa laznih profila!
Š

Šošonski Stevan

pre preko 2 godine

Ovo kao u sceni Nacionalne Klase kad Bercek u Kinoteci gleda Bunjuelov film. Samo sto bi umesto poznate replike trebao da kaže: “Auuu, kako spinuje”!
G

Gost111

pre preko 2 godine

Šerif Tiraspolj
Z

Za šaku evara

pre preko 2 godine

A jel postoji odgovornost za citav niz promasaja sto od strane uprave a sto od strane mistera rodjendanka? Sklonili su Degeneka, Pavkova, Kangu oterali Dijega? Za izugbljenih 11 miliona? Ili puj pike ne vazi? Prvo podlegli pritisku i vratili Degeneka u najvaznijoj utakmici ove sezone, momka koji nije uigravan i bez utakmica od pocetka? Gurali su Rajinog igraca ali sad kad je dogorelo vracaj Pavkova? Ko je doveo Dionija? Zasto je oteran Falcineli? Zasto Falko nije dobijao sansu? Zasto je doveden Krsticic a oteran Djed? Zasto Babic nije prodat kad su nudili lepe novce a sad je beskoristan? Zasto je Gavric prodat za samo 1.2 a zimus nudili skoro 3 puta vise? Gde su ta Zvezdina deca? Za sta sluzi omladinska skola? 1000 je pitanja a odgovora nema. A ovo boli svakog iskrenog simpatizera kluba kada vidi kako diletanti unistavaju klub. Pogledajte samo Dinamo iz Zagreba, pogledajte i taj Šerif… pa zar su oni toliko pametniji od nas a mi postali crna rupa u sred Evrope??? I sad se pise kako ozivljavaju Mići Pavkova karijeru? Ozivljavaju oni sebi svoje fotelje a ne Miću koji, kakav takav je, opet je za 2 klase bolji od ovih koji mu zauzeše mesto. Sikter bre!
3

381

pre preko 2 godine

Na sva tvoja "zašto" jedan je odgovor-svi su nabedjeni fudbaleri,svi isti komplet nule.

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Molim te dodji u inter da zamenis lukakua
T

Taribo

pre preko 2 godine

Pa ne ozivljava se karijera parama, nego minutima. I ne znam koji su to bili prethodni pokusaji, kad decko konstantno ne dobija sansu...
d

dukak

pre preko 2 godine

Trebao je da ode, pa neka Mistera sa Krstovicem i Dionijem ,nek osvoji Ling Long.
G

Gost22

pre preko 2 godine

Sem tri gola ovaj pani nista uradio nije
P

Pavkinjo

pre preko 2 godine

Pavkov je klasa za sebe. Pricajte sta god hocete, ali on je zlatnim slovima upisan u Zvezdinu istoriju. A nasantavanje za Samrok Stanoja na santi ne gine.
M

MareCZBGD

pre preko 2 godine

Ogrev za zimu.
M

Mikri

pre preko 2 godine

Setili se da imaju coveka koji je klasa za sve ove koje su dovodili (izuzeo bih falcinelija) koliko god pavkov licio na sve samo ne na fudbalera covek ima nos za gol i to niko ne moze da ospori i borac je. Gledajte pa neka sad spakuje kluzu 2 komada ili ako vudemo igrali konferenciju da bude prvi strelac pa ga opet na prolece stavite na klupu, to sta su njemu, jirki, kafuu i degeneku (dosta manje vremena) radili da sam na njihovom mestu ne bi ni dolazio na treninge....
A

Apatrid

pre preko 2 godine

More, imate vi više od 10 igrača koje treba zameniti.. Uozbiljite se, da vam kaže vaš brat Grobar, ako posle 4 titule niko ne pošalje ozbiljnu ponudu za igrača, tu nešto nije u redu, zar ne? Izgleda da su vas pročitali svi da nameštate prvenstvo. Odnosno, El Čkapi, izvinjavam se.
M

Mateus

pre preko 2 godine

te pozdravio grobaru.
N

Niko kao Milan Pavkov

pre preko 2 godine

Krecemo sa podatkom mozzart sporta 109 utakmica 39golova nije lose. Ako prebrojite minute koje odigrao Milan Pavkov, dolazi se na cifru od 60-65 utakmica po 90 minuta..Znaci daje gol na prosecno 0.75-0.80 meceva. Idemo dalje. Uzecemo primer 4 jake utakmice na kojima je dao gol. Helsinki ulazi u 72 min daje gol. Sa Milanom ulazi u 81 min daje gol u 93 min. Kopenhagen daje gol u 45 izmenjen u 46 min zbog povrede. Salzburg vodi 2-0 izgubljem mec ulazi Pavkov nakog faula nad njim kravave glave ucestvuje u obe akcije sve se preokrece 2-2. Jedinu utakmicu kad mu daju da igra celu sa Liverpoolom da je dva gola. ajmo ponovo Milan Pavkov ima 39 golova u Zvezdi sa smesnom minutazom po mecevima, koga se poslednjeg secate sa vise od 39 golova...Evo da vam pomognem Boaci dobar napadac 24 gola dosad, Goran Drulic sjajan napadac 25 golova, Zoran Jovicic 38 golova. U poslednje vreme samo je Zigic sa 49 golova i Mihajlo Pjanovic bili bolji ali naravno njihove minute su mnogo vece bile..Takodje Milan Pavkov je igrajuci kao pozajmljen igrac Crvene Zvezde dao 23 gola za Radnicki iz Nisa. Ako bi i te gole pridodali ispalo bi da je Pavkov najbolji strelac Zvezde u poslednjih 30 godina A sad jedno pitanje za sve da li se secate kad put Pavkov odigrao dva meca po 90 min ili priblizno tome..?? Ja se nesto ne secam. Pogledajte i nacine na koji postize golove...Ima tu i voleja i glavom i iz daljine i iz blizine svestran igrac....Samo pregledajte podatke golove i zapitajte se sta to ima Krstovi i Dioni da budu pre njega u timu....i da ne shvatamo ko je visak a ko treba da igra!
O

Omanuo si

pre preko 2 godine

Zestoko boaci je samo ujednoj sezoni dao 25 a ukupno okruglo 60 golova na 104 tekme imas na transfermarktu vidi, ben jos vise al ok on nije spic, ne buh da ulazim da proveravam ali verujem da je i ojanovic dao vise od pavkova
G

Gost7777

pre preko 2 godine

Napravi ti od njega Levandovskog. A onda protiv Kairata u 75 minuta koliko je igrao dodurnuo je loptu svega 7 puta. Toliko o njemu.
3

32 titula

pre preko 2 godine

Lepo receno. Samo jos da nije bilo perioda kada je bio povredjen sigurno bi ostavio jos jaci utisak. Ali cini mi se da ga je najvise kostalo to sto nije otisao u Kinu jer se to od njega ocekivalo.
I

Indirekt

pre preko 2 godine

Ovo znaci da se odustalo od dovodjenja centarfora o kojem se.spekulisalo zadnjih dana i da su dignute ruke od ambicija u Evropi...Sad ce se ispostaviti da je igrac koji nije putovao u Moldaviju upravo taj koji Zvezdi nedostaje...Novac je sacuvan od kojih Zvezda nece videti nista...prolazak u grupnu fazu preko Kluza koji da nije doslo do promena pravila vec bi bio izbacen od Borca iz BL bice opevan u javmosti kao Boj na Kosovu...Sa istim timom koji je ispao od Vajat Erpa ucemo u grupnu fazu gde su protivnici neuporedivo jaci ali koga to briga,uzece se pare a za neuspeh se uvek mogu optuziti partizanovci,petokolonasi i svi oni koji imaju oci i mozak da vide da odredjen broj fudbalera koji nastupa za Zvezdu nije ni za opstinsku ligu.
G

Gost98

pre preko 2 godine

Za prvenstvo: Borjan( Gordic) - Erakovic (bonus) , Dragovic, Degenek, Rodic, Kanga (Sanogo), Ivanic- Falko, Ben, Katai - Pavkov (Lazetic).
D

Dexxxi

pre preko 2 godine

Ziv je on odavno,nista njemu nije samo mu ne daju da igra i onda ocekuju da udje 10-15 min i rijesi utakmicu...e jbg.
s

silađi

pre preko 2 godine

Plivamo, plivamo u krug bez cilja, strategije nigde na vidiku. Na pučini nadam se tvorza.
R

RSrpska

pre preko 2 godine

Ne razumijem trenere i sportskog direktora. Ako nemas boljeg i ne znas dovesti boljeg igraca na toj poziciji od Pavkova, zasto onda ne istrajati na svom covjeku, zasto ga smicati zbog tamo nekog falcineli, tomane, dioni, kad je u najmanju ruku jednak kao i oni, ako nije i bolji.
Z

Za početak mu dajte da igra..

pre preko 2 godine

Aman!!! 🧠⚽️🥅🏟
P

Psycho

pre preko 2 godine

sad kad zasrali dobri su Pavkov i Degenek da ih vade a do juce nisu bili za prvi tim sramota ova nasa uprava i sramota za trenera koji ne sastavlja sm tim
N

Nebo

pre preko 2 godine

Sprdnja
С

Сале

pre preko 2 godine

Навијач сам црвене звезде. Али нисам никакав фанатик навијања. И само ме занима једна ствар?! Зашто када отворимо апликацију моцарт на насловној страни нису момци као ватерполисти, Новак, Ивана Шпановић и остали који заслужују то. А не неки милан павков, гобељић, момци који никада ништа нису урадили, то су момци за које нико не зна ни како су завршили у клубу у ком су завршили. Не бих да вређам, али предпостављам течо им је економ у звезди или нешто тако па су ту завршили преко везе. Фудбалери наши не заслужују да буду у новина чак ни и иза локалних вести неке паланке у Србији. Дајте више вести о људима који то заслужују. Нека Енглези, Шпанци, Французи, Италијани, Руси, Хрвати, Данци, Белоруси, Холанђани ... пишу о фудбалу. Али ми заиста немамо потребе да извештавамо о домаћем фудбалу било шта...
T

Tvorza

pre preko 2 godine

Hej Pavkov , skoci daj gol glavom Hej Pavkov! Malo je igraca u Zvezdinoj istoriji kome su se pevale pesme na Marakani! Pavkov Legenda!
K

Kula

pre preko 2 godine

Ovaj gospodin Chaki je cirkus, ma da svi su protiv vas, teorije zavere, hoce da vas sruse. Citav FSS, sudijska organizacija i tata su vasi zadnjih 10 godina. Kad neko nema obraza tako priča. Od drzave kazes 1 mil evra,a za 4 mil evra od Gasproma zadnjih 10 godina sto vam je drzava poklonila nikom nista, za oprostenih 17 mil evra duga Agrobanci i 5 mil Marfin banci nista, za firme navijaca opet nista, za nezvanicne sponzore poput Knez Petrola opet nista. Igrala ne igrala Evropu Zvezda ima svake godine obezbedjeno 10 mil evra, ne racunajuci prodaju igraca i ulaznica. Ali kad su ljudi prokleti pa im je sve malo tako je to. Da li si se zapitao kako žive ostali klubovi licemeru jedan.
P

Pavkovkralj

pre preko 2 godine

Kamo sreće da je Pavkov bio prvi spic celo vreme bez prestanka zvezda bi imala mnogo bolje rezultate nego sto ima.Svi špicevi koji su bili i koji su trenutno u zvezdi nemaju kvalitet milana pavkova.
7

777

pre preko 2 godine

Igrao protiv Kairata tamo i nije nijedan duel dobio covek od 1,90cm i zamenjen je na poluvremenu jer se video nije. Te price ne daju mu loptu su smesne kako je kod Falcinelija uvek bila lopta? Kako je Pavkov igrao protiv Kairata tamo tako je Dioni igrao protiv Serifa tamo obojica su pokazali jedno veliko nista.
G

GostNena

pre preko 2 godine

Onda je FKCZ u ekstremnom problemu ako toliko dugo nije imala boljeg napadača od Pavkova. On je blic igrač, zasijace u nekom trenutku a u drugom trenutku značajniju ulogu na terenu ima kofa sa vodom na sredini terena pored linije. Boaci, Falcineli, pa čak i Pešić su klasa za Pankova. Dodatna sramna činjenica je da FKP ima skating na svemirskom nivou za nas. Asano, Sadik, Nathko, Leonardo... Kako god, ova godina nije propala jer nas čeka minimum jos 6+2 utakmice u Evropi ali alarmi su uključeni. Levi bek, štoper, neko pouzdaniji od Sanoga i spremniji od Krsticica, napadač koji zna da da tuce golova i rasprodaja nepotrebnog balasta: Gobeljic, Bakajoko, Erakovic, Gavric, Krstovic, Krsticic.
G

Gost za Nenu

pre preko 2 godine

Asano je igrac kao i ti .
M

Mit

pre preko 2 godine

Doslo je do zasicenja, nekako imam utisak da se igrači brzo zasite u nasoj ligi. Drugo, Zvezdi fale brzi, moderni, fizicki spremni igraci. Imamo dva spora igrača u vezi, ni Kanga ni Sanogo ne mogu da povuku loptu u tranziciji, bekovi isto nisu brzi, aj da kazem na solidnom nivou, na desnom krilu i Ben i Falko isto, Falko ima brze pokrete, brzo razmišlja ali nije brz igrac. Sva četiri napadača takođe, sto je po meni nedopustivo. Previse smo spori, tromi, ne idemo u korak sa modernim fudbalom. Treba skautirati igrače u piku sa nekih 24-27 godina, zeljnih dokazivanja, u punoj fizickoj snazi kao sto je Ohi recimo. Neki reper bi nam trebao biti i taj Šerif sa modernim igracima, naravno da su tehničko - taktički na višem nivou. Postalo nas je dosadno gledati koliko nemamo ubojitost i hitrinu, sve nesto ide klaj-klaj, pogotovo kad Katai i Ivanic nisu u elementu.
G

Gostić

pre preko 2 godine

Svako se brzo zasiti kad igra sklanjalice u namestenoj ligi,cak se ni ne raduju golovima.
L

Lovim samo na bućku

pre preko 2 godine

Ovo je pravi komentar, ono sto sam rekao pred pocetak sezone. Totalno zasicenje Ivanica, Rodica, Kataia, cele ekipe ! Sve je to ttebalo pustiti da ide pa sa novim snagama u nove pobede ovako crno nam se pise ove sezone....
S

Spinbot

pre preko 2 godine

Potpisivanje ugovora sa miljenikom navijaca je klasicno spinovanje i odvlacenje paznje od postojecih problema koji sami od sebe nece nestati. Zvezda je opet potpuno devastirana, bez para, bez tima, bez plana, bez vizije. Sve sto sad imamo je nesposobna uprava koja brani trenera od nas navijaca, a trenera 95 posto nezadovoljnih navijaca ne dozivljava kao krivca za stanje, vec upravu koja je umislila da ne Zvezda njihova, a ne nasa zajednicka. Pare od LS i LE su nemilice trosene, kao da sutra ne postoji. Da li se radi o neznanju ili nameri na nama je da procenimo, posto se sud sasvim sigurno sa tim nece baviti.
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Dobro da se konacno neko setio da se bunker protivnika ne razbija beskonacnim kruzenjem oko senaesterca protivnika nego udarcima sa 18-20 m( do duse kad to pokusavaju nasi igraci lopta odlazi minimum 20 metara iznad gola) ili stalnim centarsutevima na visoke napadace koji znaju sutnuti glavom. Inace ovo sto se desava sa Pavkovom u zadnjih godinu i po ne bi palo na pamet ni scenaristima za skeceve Top liste nadrealista. Ne zna covek da se smeje od muke ili da place.
p

podesen

pre preko 2 godine

Bunker se ne razbija centarsutevima na visokog centarfora, jer dok primi loptu oko njega trojica. Bunker se razbija brzom pas igrom, brzim krilima a ne sporacima. Kad se ekipa brani bunkerom, namerno im das loptu u noge, pustis ih do svoje polovine i na 70 m od gola protivnika krece jak presing. Gube loptu, vezni tipa Kolovoz krece napred u punom trku ka krilima, oba da budu brzi a onda centarfor moze i Pavkov da bude tu nema omane. Zasto su deficitarni bekovi koji igraju na krilu jer takvih nema. Ali moras biti brz tipa Alonso iz Celzija. Zasto Lazar Markovic pravi razliku, brzo krilo prodje dvojicu onda Rikardo dve promasi ali trecu ga da.
R

REA

pre preko 2 godine

apsolutno si u pravu za razliku od @podesen. Bunker se razbija visokim igracom da bi krila imala prostora a ne samim krilima...Dizacete ga opet u nebesa samo polako. Jean je PAVKOV
G

Gost za podesan

pre preko 2 godine

Vise gluposti u zivotu nisam procitao,bunker se razbija svakako samo ne tako kako si ti objasnio.Sut sa distance,dupli pas,dribling,centarsut,promena mesta to ti je najbitnije.Kad odbrambeni igrac stane u kazneni i čeka boli ga uvo da li si ti Bolt ili baba,mozes da ga pretrcis samo na tribine.
G

Gost1672

pre preko 2 godine

A gde je terzino saopštenje mozzarte?
m

miile

pre preko 2 godine

BUČUK ako znate šta je to
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

U prevodu "seci usi krpi d..e".Ako se vi uzdate u Milana Pavkova onda mozete titulu odmah da nam date a Bogami i kup.
o

ohi

pre preko 2 godine

Brat moj
B

BRATE MINLI

pre preko 2 godine

dokle vise o “magicnoj noci”, biće skoro tri godine od tada
C

CZBgd

pre preko 2 godine

Gost027@ Kupili onog debelog Dionija,nasao ga mita u redu isped narodne kuhinje u Anžeu, kako ceka repete,nespreman debeo,onaj Krstovic cepanica,pa daj da izvucemo Milana iz salamurge,dok ne stigne onaj iz Moldea, da zamazemo oci navijacima,ionako ga stalno traze.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Надамо се ускоро и првим данимда дрТворзана у пругастом оделу
N

Nikola156444

pre preko 2 godine

Pa iskreno to se ne zaboravlja!
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Najvece pojacanje bi bilo da odu Terzinjo, onaj drugi lopinjo i mister čestitač rodjendana...
s

snm

pre preko 2 godine

Zna Terzic koga publika voli,ali oteracemo te zapamti to
D

DJJanko97

pre preko 2 godine

Za Dionija i Krstovica on je Drogba lično!
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Ljudi moji sta je ovo... nebo se otvorilo... Šteta, bas šteta. Mislio sam da je uprava CZ postala ozbiljna, posle svih rezultata. A ono... cvrc. Umesto neki spic igrač da se dovede da grmi... ono Pavkov.
F

FKPartizan

pre preko 2 godine

Mislio si da je uprava Zvezde postala ozbiljna... 😂
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Pomislio sam... :-)
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Pomislio sam... :-)
G

Gost027

pre preko 2 godine

Ljudi, ja vise ne mogu da se nacudim potezima uprave kojoj izmice tlo pod.nogama, decko im uooste ne igra, daju mu novi ugovor, sta je sad poenta, znaju da cemo ga uvek gotiviti zbog golova Liverpulu i Milanu pa ajde malo da se dodvorimo ljudima, ali ljudi, daleko je on od neke ozbiljne opcije u napadu, moze da udje pred kraj da proba da razgrne odbranu i to je to, i to dok je bio u najboljoj formi, ssd ne moze ni to. Tuzno je sto je "najbolji tim od Barija" zapravo losiji od onog iz 2017.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Prerasli smo Kangu, Degeneka i Pavkova, brt. Kako da ne. Hehehe
G

Gost4

pre preko 2 godine

KUKU
B

Babaroga

pre preko 2 godine

Nemaju oni ni srama ni obraza samo se u Zemlji Srbiji ne odgovara za los razultat jos dadose Gavrica za 1.2 koliko je tu love primljeno ispod stola hmmm!!!
D

Dell

pre preko 2 godine

Dajte mu Dionijevu platu, daće 2 Kližu i 5 u grupi
s

sola

pre preko 2 godine

Pravo na respirator na ozivljavanje
M

Milo123

pre preko 2 godine

Protiv Kluža čak upariti Dionija i Pavkova. Od starta jako. Krstović je pokazao da je nažalost i dalje na nivou Zete. Nadam se da on neće bivati bonus ove godine. Nije u stanju nijednu loptu sačuvati. Forsirati Nikolića. Kad smo ga već istrpeli celu prošlu sezonu, doradi ga malo. Čim je ušao u igru protiv šerifa (sa benom) odmah smo povezali par akcija.
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Nikolić više nije bonus, a nije ni Petrović... Knjiga je spala na dva igrača, Lazetića i Krstovića...i jedan od njih dvojice mora da igra svaku utakmicu...
S

Samo pitam

pre preko 2 godine

U volovsku zapregu? Moze i Krsta, mlad je moze dobro da povuče.
S

Simić

pre preko 2 godine

Bonus je i golman Gordić. I njega treba forsirati. Sa Lazetićem ili Krstovićem imamo igrača manje na terenu.
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Ovo je smešno. Uprava napolje,
9

951357

pre preko 2 godine

Mislim da je sad svima jasno koji stomacni virus je imao Pavkov, neki ga zovu i novi ugovor sa povecanom platom, cuj mene procentom, platom. Inace, ako ce da se igra da njin u spicu, ne bi bilo lose upariti njega i Dionija, jer je Dioni u intervjuu rekao da najbolje funkcionise u paru sa visokim napadacem. Juce mu dali ugovor na tri godine, a sad je poslednji pokusaj ozivljavanja? A sta ce da radi te 3 godine? Da gleda utakmice sa tribina? Svasta...
D

Dioni prvi spic

pre preko 2 godine

Dionija je odlican i bilo bi dobro da ga do kraja izguraju. Pavkov je igrac koji svake prestupne zasija, ali ga do tacke sijanja nema ama bas nigde. Definitivno nije spic na kom bi Zvezda trebala da zasniva igru.
B

Bojan-ue

pre preko 2 godine

Kad je muka ajde Pavkov, a kad ___ebete Pavkova ne zovete...
G

Gost87

pre preko 2 godine

Jesmo li mi Real da posle par utakmica ocenjujemo da li je neko opravdao očekivanja ili ne? I oni su čekali Jovića duže. Majke mi, imam utisak kao da su sve ovo spinovi i plasirane informacije da bi se manipulisalo navijačima. Ne branim Dionija, ali kao da se suptilno sve svaljuje na njega. Treba čoveku dati šansu. Tako su pakovali priču za Falćinelija na kraju se ispostavilo da je greška što je otišao.
A

Apatriđanin

pre preko 2 godine

Na kraju se ispostavilo da ste Zvezda..
G

Gost76

pre preko 2 godine

Pavkova je trebalo prodati ubrzo nakon utakmice sa Liverpulom dok je jos moglo da se uzmu neke pare za njega, ali to je greska uprave sto nisu iskoristili priliku. Od tada je prilicno pao u formi, sklon je gojenju, verovatno i na treninzima ne radi dobro cim su ga i Milojevic i Stankovic retko koristili... Sad mu dzabe produzavaju ugovor, tesko da ce ga i kinezi hteti.
M

Mikri

pre preko 2 godine

Druze pavkov je takav igrac da ako mu das sansu on ce ili dati gol ili namestiti penal, neki to zovu luda sreca, a neki skolovani centarfor. Pogledaj recimo mitra, covek jedva trci, ali je zato uvek na pravom mestu. Pametnom dosta, ko nije igrao sa pravim napadacima ne zna koje su to muke, zakuca ti pakat da niko ne vidi, zagradi se mozes na ledja da mu se nakacis opet ce da primi loptu ili glavom spusti nekom. To nije sreca nego je neko ko zna posao radio sa takvim napadacima...koliko je puta oavkov opalio sa distance mozda 4-5 puta a dao je 3 gola. Zapamti pavkov ce uvek biti najkorisniji igrac za te minute koje dobije.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Mozzarte, Terzinjo izbacio saopštenje, a vi ga još niste objavili, šta se čeka pobogu i zaboga?
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Не браним Дионија, али читава екипа је очајна, игра јадна. И како онда неки нови играч да се истиче у том сивилу..
b

bingosale76@gmail.com

pre preko 2 godine

Ljudi,budimo realni. Ja volim Pavlova,ali on kada igra od početka nema ga nigde. On samo može da odigra kada uđe sa klupe i to je dokazano. Zašto se pravimo da ne vidimo to. Imao je on prilike i igrao od početka,ali nema ga na terenu. Ja ne znam dali gledate utakmice,ali to je tako...
g

ghost11

pre preko 2 godine

Dajte čoveku da igra, Krstovića poslati u Grafičar, tu je mladi Lazetić
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

I kuso i repato je ustalo protiv Zvezde. Ovakav pritisak nije viđen odavno. Svaka čast za saopštenje. Iza velike Zvezde stoji armija navijača i NIKO I NIŠTA JE NE MOŽE SRUŠITI!! Neka to dobro znaju svi crno beli mediji, lažni Zvezdaši, uplakani derviši, botovi, hejteri koji su se ova 3 dana utrkivali ko će više da opljune po Zvezdi iako je Zvezda već obezbedila takmičenje u ligi konfekcije i u igri je za LE. Jel mora Zvezda svake godine da igra LŠ? I to sa samo 1M evra od države (Telekom). Derviše razumem zbog patnje i ogromnog bola, zbog 111 bodova zaostatka u zadnje 4 sezone, zbog 4 uzastopne titule, zbog duple krune i 2xLŠ i 2xLE, zbog toga što u 3 derbija prošle sezone imaju 2 poraza i jedan nerešen ishod, što nisu pobedili Zvezdu i šutnuli joj na gol, zbog istine da im je Zvezdan Terzić noćna mora i opsesija... To ih je baš ubilo u pojam i dotuklo. Ali, svi oni moraju da znaju da niko i ništa ne može da sruši Zvezdu najveću srpsku ikonu i svetinju. SVE ZA ZVEZDU!! SVI ZA ZVEZDU!! ZVEZDA IZNAD SVEGA I SVIH!! IZNAD ZVEZDE NIKO!! JASNOOOOO BOTOVI?
D

DrZT*

pre preko 2 godine

Popij terapiju i vrati se u sobu terzicev bote
K

Kruščaga

pre preko 2 godine

Milion je samo od Pošte Srbije, 2 miliona od MTS-a i 4 miliona godišnje već 10 godina na ime 50% jeftinije rudne rente od strane Gasproma. Njegov duh koji lebdi i čija slika pleni prostorije lica sa poternice je sam izjavio na RTS-u da to sponzorstvo ne bi bilo moguće bez intervencije države i da je to sponzorstvo u državnom interesu... Dakle to je 8 miliona direktno, a gde je indirektno i kako firma koja nema nijednu građevinsku mašinu dobija poslove od države i gradi po Beogradu? Razumem tvoj nalet ludila, moraš na internetu da se odradiš svoju dnevnicu, ali ne vređaj inteligenciju ostalima. Ispali ste od ekipe koja je šampion 45.lige po snazi u Evropi, šta si očekivao, da vam se čestita i da vas svi hvale? Ako si to očekivao, evo ja vam prvi čestitam.
H

Haha

pre preko 2 godine

Bas si duhovit, kad smo vec kod konfekcije pasala bi crno bela tvom idolu.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nije on ni bio umro, samo ga niste uvodili!! Ulazio je kad nije imao ko da igra!!
P

Poslednji pokusaj

pre preko 2 godine

Da TRIO MTS nesto pametno uradr, jer fotelje se ljujaju i to jakim intenzitetom, pa sada ajde PAVKOV do sada ga je stankovic izbegavao kao i Degeneka, po direktivi terze!!! Tako da sam na njegovom nestu ja bih bas sve namerno minirao kao oni njega, PAVKOV je bolji i od Dionea i Krstovica zajedno, ali je bio sabotiran!!! Pozdrav 👋
Z

ZZ Crew

pre preko 2 godine

Stalno pominjete Falcinelija,evo ja ne znam sta je to on uradio,cak imao losiji pocetak od Dionija... promasio penal i ispali od Omonije,cekali ga par kola da da gol... Zvezda nema napadaca jos od Vijere... Tesko je naci napadaca jer se danasnji fudbal igra na krila... Nema vise napadaca koji ce dati 20-30 golova,nema one 9-ke
G

Gost6161

pre preko 2 godine

ne moze terza nikog da proda da se ugradi pa povecava plate i to je dobro procenat pa neka kaplje
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

I ovakav nespreman i van forme sigurno je bolji od Krstovića i Dionia .....
V

Vladan7777

pre preko 2 godine

Bas tako... Ali što tek sad ugovor, što tek sad da igra? Presjedio na klupi i sad novi ugovor kao vadiona za ove krševe što dovode i guraju.. Ccc
1

10ticker

pre preko 2 godine

Zabijanje Liverpulu i Milanu...sta treba vise...
b

bingosale76@gmail.com

pre preko 2 godine

Sve je to tačno zebra,ali jel znaš šta treba? Treba da igra u kontinuitetu,ne kažem da mora i nije realno da daje golove svaku reknu,al mora biti prisutan na tekmi. Ne da jedan gol i nema ga nigde dva meseca,a svi znamo da zvezda znači rezultati. Mi navijači ne trpimo poraze. Znači da mora biti puno ozbiljniji,takav Pavkov nam treba...

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Poslednji pokušaj brice da od guzice napravi lice
9

951357

pre preko 2 godine

Pavkov... sut, boooooomba! Kakav gol Pavkova! Stojkovic je nemocan!!!

Boka123

pre preko 2 godine

degenek umesto kljakavog pankova i pavkov umesto okruglog dionija, ili cak zajedno sa njim u napadu, i ponovo imamo skok kao prosle sezone. naravno dragovic se podrazumeva
d

drax

pre preko 2 godine

3-5-2- BORJAN, DEGENK, DRAGOVIĆ, RODIĆ, SANOGO, KANGA, IVANIĆ, FALKO, BEN, KATAI, PAVKOV.
E

EL MACAK

pre preko 2 godine

Valjalo bi probati sa dva spica
D

DRAX

pre preko 2 godine

Dok je bio Milunović neje se moglo sa 3 u zadnjoj liniji sad može i dokle više da se plašimo na domaćem terenu, zato sa dvojicom u napadu opteretiti njihovu zadnju liniju pri tom ponovo imamo pavkova da iskoristi visoke lopte !!!

Darko Lazic

pre preko 2 godine

sram vas bilo, igraju vam panjkovi i gobeljici a prodajete nasu decu za polovnu hondu sivik
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Sve mi se čini da hoće da ga prodaju na zimu,živi bili pa videli.
9

951357

pre preko 2 godine

Kome brate? On ostaje kod nas, i ja sam skroz ok sto se toga tice.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

951357-Ne znam kome,ubedjen sam da će napraviti neki dil sa upravom.Neka muljaža je upitanju,ko će sve povatati šta se dešava u Zvezdi,ovo je dodvoravanje zvezdašima koji su tražili Pavkova kao što je bio slučaj sa Degenekom.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Gde se Pavkov pogubio, gde je nestao. Ptolećni deo šampionata odigrao dobro, a onda dobio minute na kašičicu u finišu utakmice ptotiv Vojvodine i počeo prvu protiv Kairata. On je jedininigrač koji može da prihvati ili da dpusti dugačku loptu, trener ga nije koristio. Opasan je na prekidima, može dati gol a i odvlači pažnju protivničke odbrane. Trebaju nam centaršutevi, a to se ne može sa Gajićem ili Gobeljićem na desnoj strani. Treba prodati Gajića, Gobeljić može da ostane kao rezerva, jer ga niko neće i dovesti jednog dobrog desnog beka. Tolikk nam fali da prođemo grupnu fazu LE. Nadam se da Kluž prolazimo, jer su i oni u većim problemima, a jedva su preskočili Borac iz Banjaluke. A Pavkov je uvek bio među najboljima u najvažnijim utakmicama, pod uslovom da je dobio šansu da zaigra.
a

abc

pre preko 2 godine

Kluž je dobar tim, to sa Borcem je bio loš dan, podcenjivanje...
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Па нисам сигуран даје Клуж у вечим проблемима! Прилично сигурно гази у шампионату Румуније и то са шареним саставом, а то против борца је било пре месец дана док је Јанг Боис био превелик залогај. Коднас се ништа неможе променити до уторка, бар не суштински. Станковиќ је показао да незна, играчи да немогу, притисак је огроман тако да неверујем у пролаз, а некако и изјаве Терзиќа имају призвук као дасмо се помирили са Лигом Конференција. Пуно је лоших ствари, требала је шок терапија, али су одлучили да збију редове, па да видимо!
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Ne igra im jedan od najboljih igrača Paun. Evo i Čipčiu se povredio, puni su žutih kartona i u prvoj moraju da se paze, jer su počeli od prvog kola i u svakoj dobijali kartone, posebno druga protiv Borca BL i obe sa YB. Rumunska liga je takođe slaba, što je dokaz i ispadanje njihovih klubova iz kvalifikacija. Bogdan Planić tamo bio ozbiljan half. YB ih je pokidao, kao da su druga dimenzija. Opet mi sa Kanhom smo mnogo bolji tim, Pavkov će dati migućnost da se igra dugim loptama i da spušta krilnim igračima, opet se rešava problem da ne mogu igrati presing dok prenosimo loptu iz faze odbrane na protivničku polovinu. Možda Bakajoko umesto Gajića ili čak Srnić.
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Retko odan,pozrtvovan i korektan igrac.Objektivno bez uticaja ogorčenja na sav javasluk i lopovluk u klubu,koji je vlast,Vučić konkretno aminovao,Pavkov je uz Borjana,Degeneka,Bena,Rodića,Krstičića iznosio Zvezdu u Evropu i kroz Evropu unazad par godina.Dakle sav teret 5-6 igrača cimalo i vuklo..Uprava promašila 30 i kusur transfera,jedini igrač unazad 3 godine je sada Dragović(došao iz ozbiljnog kluba i lige sa statusom).Sa tih pozicija Pavkov je zaslužio bolji tretman pa bi mu i ucinak bio bolji.Ekspetimrnti s povratkom Boaćija,sad Dioni ili klempavi Mng Krstović(kujna Rajo Božović)..su dodali Zvezdi ovo sramno ispadanje...Mića je pogrešio što nije bilo u Kini ili drugde naplatio pre 2 godine i resio egzistenciju.Ovo sad je foliraža za ogorcene navijače,spin i tanak EPP za upravu
P

Potezi

pre preko 2 godine

Očajnika