Komentari na vest

Postaje sve ozbiljnije: Mančester junajted krenuo po Vlahovića

a

asdf

pre preko 2 godine

Junajted ne deluje kao stabilna sredina za njega trenutno. A mislim da nije ni Juve, nzm sto forsirate, oni se od tih velikih 4-5 klubova u Italiji, pored Napolija najvise raspada. Osim ako ne krenu jako ofanzivno u prelaznom roku pa skroz promene sredinu a cisto sumnjam da ce kupovati 4-5 igraca.
f

fizioterapeut92

pre preko 2 godine

Ne bi mu legao Junajted, nikako... Dortmund, Atletiko, Sevilja, cak i Barselona...
M

MiaSanMia1

pre preko 2 godine

Ja bi voleo da ga vidim u Bajernu iskreno,treba neko da zameni Levandovskog,jedino je problem sto će Leva da igra na top nivou Jos 2-3 godine.
N

N1204

pre preko 2 godine

U Totenhem majstore najbolje.Igrao bi uz Kejna i Sona i cuda bi pravio.

Falični Tom

pre preko 2 godine

Junajtedu apsolutno nije potreban još jedan napadač. Grinvud, na špica Sančo desno i Rašford levo krilo i eto ga napad za narednih 10 godina. Ronaldo i Kavani kao mentori. Zadnji vezni je prioritet. Barem jedan mora da se dovede. Tu je ekipa najtanja. Takođe i desni bek jer je Van Bisaka u napadu gotovo neupotrebljiv.
n

nemoj molim te

pre preko 2 godine

u MU Prolaziš kao Jović ako odeš tu... Juve idealan za tebe! Igraćeš bar još 10 godina na vrhunskom nivou.
9

951357

pre preko 2 godine

Mogu da zamislim da je bilo koji klub pošao po njega, samo ne Junajted. Klub koji ima na špicu Ronalda, Kavanija, Rašforda i Grinvuda će da dovede još jednog špica? Čisto sumnjam. Pre bih poverovao da je Siti zainteresovan nego Junajted.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Tu će biti često svadje sa ronaldom. Imaju iste karaktere, obojica teze da budu najbolji. Ronaldovo vrijeme je proslo, a Dušanovo dolazi. Ronaldo to ne prihvaca kao sto se koze vidjeti. Mislim sa će tu često da sjedi na klupi samo zbog Ronaldove istorije. Ne vjerujem da će se naigrati dok je on tu. Ali bi bio dobra opcija za Man Utd. Visina, snaga, udaranje, prgavost, igra glavom, volja, volja za preuzimanjem inicijative.
f

fizioterapeut92

pre preko 2 godine

Pa gde poredis Vlahovića i Ronalda bato. . polako brat moiii
G

Gostyeyw

pre preko 2 godine

Liverpul je najbolja opcija
K

KROJF

pre preko 2 godine

Šećer i vodu.Kakav Junajted
M

Maestro

pre preko 2 godine

Treba ostati u Italiji,ili u Interu ili Milanu,a van Italije idealna sredina mu je Dormund posto odlazi Haland,u Engleskoj Arsenal ili City.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Mozda i moguce posle jucerasnjeg dana da Inter moze da skupi pare za njega, prolaz dalje u LS donosi Interu ozbiljnu cifru, naravno ako ostane u italiji bilo bi to placeno iz dve rate sto bi Inter sebi i mogao da dozvoli, inkasirace od prolaza dalje najmanje 35 miliona eura premije od UEFA , taj novac bi mogli da iskoriste kao prvu ratu za Vlahovica, imaju i nove spozore koji im daju vise para, sigurno da bi Vlahovic bio investicija za narednih 10 godina, Interovi novi sponzori im svake godine iskesiraju 45 miliona eura, Soci.com, Lenovo i Digitalbits, im daju ovu cifru, otvaraju se Interove mogucnosti za Vlahovica, podgotovo sto su u plusu kad je FFP u pitanju to je 167 miliona eura, Korea je kupljen u tri rate po 9 mil eura, moze moze Vlahovic ako on bude hteo i oni takodje
A

Ac Millano

pre preko 2 godine

Bolje mu Se oprostiti od Fudbala nego u Kineski klub koji je Pred Bankrotom
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Ac Millano, bolje mu je u Interu nego bilo gde drugo, pitaj Calhanogla sto je dosao u Inter, pa milan nije imao pare da mu produzi ugovor, toliko da milan ima pare a Inter ne, sad im ide i kesi iz milana jel nemaju pare da mu produze ugovor, taj bakrot je milan a ne Inter koji im redovno pokupi sve igrace koje oni zele, sad ces da vidis u januaru kako se uzmimaju sve slobodni igraci koje milan zeli a Inter moze da ih ispostuje platom dok milan ne, dovidjenja laku noc sirotinjiu u crveno crnom.delu milana AHAHAHAHAHA
1

101

pre preko 2 godine

U Inter brate, da budete narednih 10 godina najubojiti napadacki par: Lautaro-Vlahovic. Uh!
A

Alex55

pre preko 2 godine

Još kad bi Junajtedu pored svih silnih problema u odbrani i veznom redu bio potreban napadač. Vezni red im drže Fred i Mektomini, odbranu Megvajer i Lindelof, a u napadu imaju Ronalda, Sanča, Rašforda, Marsijala, Grinvuda, Kavanija... tako da sumnjam da su i oni ludi toliko da traže napadača sad. Pre bih rekao da su ovo medijska povezivanja sa svakim klubom u Evropi, kao što se svojevremeno radilo sa Sergejom i Jovićem. Igraće svakako Duća za neki veliki klub, samo se nadam da se neće baš zaleteti poput Jovića
G

Gost555

pre preko 2 godine

Odličan potez za Junajted na duže staze. Jer Kavani i Romaldo mogu još sezonu dve max da odigraju na visokom nivou i to je to. Oni su još od prošle sezone u potrazi za mladim perspektivnim napadačem. A Dući i zaslužuje da igra u nekom kultnom velikom Evropskom klubu. Čitam komentare kao Junajted je krš ovo ono. Pa nije to Ajntraht da jedne god ima dobru ekipu pa je rasproda i onda sve nanovo. Junajted je veliki klub, ogromnu fan bazu ima u čitavom svetu i uvek će da juri da bude u vrhu a finansijska strana mu je teška par milijardi evra. Odličan bi to potez bio i za Duću i za Junajted.

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

Ma Kavaniju istice ugovor na kraju sezone, ide sad u januaru ili na kraju sezone sigurno. Kao navijac Junajteda, recicu da mi je krivo zbog toga. Treba da ide Marsial, ne bi bilo lose da dodje Vlahovic, ali treba zadnji vezni i stoper sto pre, inace i dalje je isto koga god u napadu doveli...
P

PFS

pre preko 2 godine

Juventus ili Bajern da se usetava u gol!
K

Koma=953157

pre preko 2 godine

Gde god da ode bice na svom nivou, decko je razbijac i jedan od najboljih spiceva danasnjice. Hvala Partizanu koji ga je odskolovao da bude pismen fudbaler.

Marko Milivojevic

pre preko 2 godine

Ja bih, onako navijački, voleo da dođe u Junajted. Ipak, činjenica je da je Junajted u ovom trenutku katastrofa živa. ima vremena, razmisliće on dobro.
D

Dil

pre preko 2 godine

Kad izbace Megvajera iz tima i jos neke invalide fudbalske, tek onda bi se moglo reci Junajted je ok.
T

Trololo

pre preko 2 godine

Koliko god da bih voleo da se ovo desi, kao navijač Junajteda, nisam siguran da bi za Vlahovića bio pametan potez. Takođe, nisam siguran koliko je ova vest tačna, s obzirom da Junajted trenutno ima Ronalda, Kavanija i Grinvuda, koji je po vokaciji spic, iako je pokrivao desno krilo. Junajted svakako mora da pojača odbranu i sredinu, a tek onda da razmišlja o napadačima.
N

Nije lako

pre preko 2 godine

Ako se odluci za Englesku, onda City, igraju napadacki, vrhunski veznjaci, a bio bi jedini pravi napadac!
H

Harry Potter

pre preko 2 godine

Najbolje ekipe za njega su Juventus, Inter, Milan, Atletiko i Liverpul. Svuda bi imao mesto prvog spica, eventualno Barsa pa da bude predvodnik nove generacije ali nemaju para za njega sigurno. Ja licno bih najvise voleo da ode u Liverpul, ekipa na najvisem nivou a imao bi mesto prvog spica, najjaca liga.
I

I

pre preko 2 godine

Samo ne u Junajted i Totenhem. Ako vec treba u PL, Sitiju bi legao najbolje, a i Zezus je nikakva konkurencija, a i nesrecni Arsenal je bolje i zdravije resenje od Junajteda i Totenhema.
J

Juveee

pre preko 2 godine

Idi u juve i budi BOG
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Nekako imam osecaj da ce otici u PSG,jer ovima odlaze Mbape i Icardi
@

@ssss

pre preko 2 godine

Za Vlahovića je prava sredina Juventus. Tu će biti prva opcija u špicu. Igraće u velikom timu koji mora da rekonstruiše tim. Samim tim Vlahović može biti igrač na kojem će Juve graditi svoju budućnost uz još nekoliko mladih fudbalera koje imaju u timu poput Lokatelija, Kjeze, De Lihta, Bentankura..... Nisam siguran da će u Mančesteru dobiti pravu šansu.
T

TiP

pre preko 2 godine

Kakav bre Juventus niko ne zna ni da igras fudbal u PL te gleda cela planeta.
В

Видић

pre preko 2 godine

Као што сам рекао и пре, душу дао за Арсенал
a

asd

pre preko 2 godine

sta ce mu ta muka u zivotu....
W

Ww

pre preko 2 godine

A koji ce im djavo on imaju rupcage u odbrani i na zadnjem veznom
B

Bzzz

pre preko 2 godine

Oni imaju jedan od najkvalitetnijih sastava sano im treba jos jedan top stoper i npr Renato Sances.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Iz BPL-a jedino Totenham ima smisla. Junajted, em je rupčaga, em će da greje klupu Penaldu dok se ovaj vucara po terenu do pedesete godine života.
G

GLAS RAZ U MAN

pre preko 2 godine

NE U MAN UTD, ne u Englesku. Ostani u ITA i postaćeš klasa, a klasa je večna. Engleska je za štopere polumozgaše nije za plemenitog igrača kakav je Vlajko.
K

Koma

pre preko 2 godine

Ne boj se, neće ga uzeti niko iz Premijer lige, možda može kod Mitra u niži rang.
@

@Koma

pre preko 2 godine

Sine imas kompleks od Mitrovica toliki da peku oci dok citam tvoje nebuloze.
K

Koma

pre preko 2 godine

Živa istina, nikako da prebolim njegov odlazak u drugu ligu.