Postevrposko Koševo spremno za utešno slavlje protiv Radnika

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.19. | 11:22

Sarajlije posle BATE Borisova nastavljaju trku u premijerligaškom karavanu, a trener Husref Musemić veruje u pobedu nad jako tankom gostujućom ekipom

U okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sarajevo na Koševu dočekuje ekipu Radnika iz Bijeljine. Husref Musemić, šef struke domaćina ima zbog čega da žali. Naime, njegov sastav je u drugoj kvalifikacionoj utakmici za ligu Evrope sa BATE Borisovom odigrao 0:0, ali to nije bilo dovoljno za prolaz dalje zbog pobede beloruskog tima od 1:2 u prvoj utakmici.

Pred utakmicu sa Radnikom, on zato poručuje: Iskoristio bih ovu priliku da čestitam svojim igračima na odigranoj utakmici u Borisovu, mislim da su ove četiri utakmice u Evropi pokazale da možemo i da smo iz ove četiri utakmice jako puno naučili, kako mi, tako i igrači. Oprostili smo se od takmičenja u Evropi, ali mislim da nismo razočarali. Žreb nas nije nešto preterano mazio, ali iz ovoga možemo izaći jači, pokazali smo da imamo kvalitet, pa želimo to nastavimo već u ponedjeljak, da završimo prvenstvo u kojem smo relativno dobro startovali. Iz ove tri utakmice imamo sedam bodova. Što se tiče igračkog kadra videćemo ko će biti spreman, da li ćemo nekoga odmarati ili ne. Radnik je sigurno ekipa koja je kvalitetna i bez obzira gde igra, kući ili gostuje, oni žele da igraju, žele da postignu gol više. Sigurno da nam neće biti lako, ali skupićemo snage i svežine, kvaliteta da rešimo ovu utakmicu”, rekao je Husref Musemić na konferenciji povodom nastupajućeg meča, a zatim reč prepustio prvotimcu Anelu Hebiboviću.

Izabrane vesti

“Okrećemo se prvenstu, Radnik je kvalitetna ekipa, i mislim da igra bolje na strani nego kući, bez obzira što su ušli ovako u sezonu, mislim da nisu očekivali ovakav start sezone. Sigurno da će doći da se nadigravaju, da pokušaju uzeti bodove, ali imamo i mi svoju računicu i svoj cilj i nadam se da ćemo ga ostvariti. Što se tiče osvježenja ekipe, imamo skoro tri dana, mislim da ćemo uspjeti vratiti ekipu na onaj nivo na kojem smo bili prije Evropskih utakmica”, rekao je fudbaler.

Inače, Radnik iz Bjeljine je loše statovao u prvenstvu BiH. Tim je savladao jedino Tuzlu sa 3:0, a sa 3+ ishodima poražen je od Slobode, Širokog Brijega i Borca.

BiH 1 - 5. kolo
20.30: (1,22) Sarajevo (5,50) Radnik Bijeljina (13,0)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara