(©Starsport)
(©Starsport)

Postupak protiv Pazara zbog ispada publike na utakmici – bez publike

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.11.23. | 16:27

Na teren im se stavlja vređanje Duljaja, previše posetilaca u loži, zastave Palestine

Prekršaji publike na utakmici – bez publike. I to može u Mozzart Bet Superligi Srbije i to može u Novom Pazaru...

Samo što sada preti plavo-belima još žešća kazna zbog ispada na utakmici protiv Partizana. Disciplinska komisija na današnjoj sednici pokrenula je postupak protiv Novog Pazara zbog niza ispada na meču protiv crno-belih prethodnog ponedeljka i od kluba sa obale Jošanice se traži izjašnjenje.

Izabrane vesti

A, ono zašta će Pazar biti na tapetu je: salve uvreda na račun trenera Partizana Igora Duljaja, koje su se čule sa tribina dok je davao izjavu u kamere posle meča, potom mnogo više ljudi na tribinama ili loži, kako se uzme, od dozvoljenog broja s obzirom na to da je klub već kažnjen igranjem bez publike.

Dalje, pre početka utakmice na tribinama su bile izlepljene zastave Palestine, dok se provokativno skandiranje “Palestina, Palestina” čulo kada je iz igre izlazio Bibars Natho, fudbaler Partizana, doskorašnji kapiten reprezentacije Izraela. A, sve to se tretira kao direktno mešavanje politike i sporta.

Sve kada se sabere, a uz sve minule prekršaje, koji Pazarov dosije čine obimnim kao “Rat i mir”, plavo-belima se ne piše dobro, jer su i kod poslednje kazne, izrečene u oktobru – dva meča bez publike – dobili i dodatnih pet utakmica uslovno na godinu dana. Nisu prošle ni dva kola od tada…

(©Starsport)(©Starsport)



tagovi

FK Novi PazarMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara