Komentari na vest

Poter od Čelsija napravio kopiju Brajtona u koju je bačeno 600.000.000 evra

Š

Šmuci BauBau

pre oko 1 godinu

Ništa on nije napravio . ON JE SAMO UNAZADIO . UGASIO SE ČELSI KAO JUGOSLAVIJA . NE MOŽE DA IM POMOGNE NI FLORENTINO PEREZ . NI GVARDIOLA I ANCELOTI I MURINJO DA DODJU SVI ZAJEDNO NEĆE DA IM POMOGNU. VRATIĆE SE U ONO VREME KAD NIKO NIJE ZNAO ZA NJIH .
L

Litl Poter

pre oko 1 godinu

U svijetu fudbala postoji samo par ljudi koji su sposobni upravljati tako velikim projektom.Čelsi ima zdravu osnovu koju čine nekoliko igrača iz njihove škole a kojima su dodana vrhunska pojačanja.Valja to uklopiti a za to je potreban pravi autoritet koji Poter nema.
a

artur2

pre oko 1 godinu

Na kraju da uzme titulu sa celzijwm sledece god,il ove ligu sampiona idioti bi pisali a i ja bi sa tim budzetom..tako da najveca smrt covjecanstva je internet i citanje sta budale pisu..ja sam bar imo zdravo djetinjstvo daleko od ovakvih stvari,cekao sam svaki dan kad ce doci sport il zurnal i uzivao sam..ovo sad kad udjem i procitam sta pisu ljudi,muka me uvati
A

Alex DeLarge

pre oko 1 godinu

Pa sa ovim igracima ti bukvalno moras biti u vrhu sve i da si Limeni... Ja ne razumem sta tu nije jasno?... Igrati ovako sa toliko ulaganje je supersramotno, to sto si ti navijac nema veze ni sa cim realnim u ovoj prici..
P

Pioli

pre oko 1 godinu

Ko voli Partizan, ko voli Čelsi - ni pobede ni trofeja, već sve ide Sitiju i Zvezdi
s

smesan si

pre oko 1 godinu

Celzi 2 LŠ a koliko siti hahaha mali klub uvek bio sa smesnim pepom na celu
P

Pioli

pre oko 1 godinu

Ne volim ni ja Siti ali mora malo realnosti... Forza Milan!
n

neka vrate

pre oko 1 godinu

Murinja i Lukakua i osvojit ce PL dogodine
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Sigurno, posebno sto se njih dvojica bas slazu.
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Ja ne volim Čelsi ali Potter nije glavni krivac. Tih 600 miliona je na prosečne i još gore igrače bacio onaj bahati Amerikanac. Koji god trener da dođe imaće isti problem, a najgore po Čelsi je što ni jedan ozbiljan trener koji drži do sebe neće doći među gomilu loših igrača vezanih dugim ugovorima. Najbolje da Amerikanac bude i trener, i da bude prvi trener koji je ispao iz lige sa igračima koje je platio milijardu funti
h

hakunamatat

pre oko 1 godinu

Preci na postavu 5 2 3 resiti se viska igraca, nov trener na kraju sezone dati Lukaku-u jos jednu sansu najbolje bi bilo ako mozes Kontea da vratis na kraju sezone tad bi dobio i pravog Lukakua, dovesti jos jedno desno krilo pravo Manueke da ga menja. Golmani: Kepa, Slonina Desni Bek: James, Gusto Levi bek: Chilwell, Cucurella Stoperi: Badiashile, Coldwill levo; u sredini Silva, Koulubaly; desno Fofana, Chalobahh Veza: Enzo,Kante, Kovačić, Chukvuamenka , Rlc Levo krilo: Mydruk, Sterling, Mount Desno krilo: Pojacanje, Manueke Spic: Lukaku, Fofana I trener Konte i visak sav rasprodati
G

Gosty3758699

pre oko 1 godinu

bate ajde ti na spavanje
h

haeaehaehae

pre oko 1 godinu

ako gledamo rezultate i potrosene pare , ovo je definitivno najgori trener u istoriji modernog fudbala, makar zadnjih 20-ak godina kolko ja pratim i znam za fudbal . ja sam sokiran da on jos uvek sedi na klupi kluba kao sto je celzi.
n

nije do trenera

pre oko 1 godinu

kako to ne možete da shvatite vi površni poznavaoci fudbala. Doveli mu 10 igrača na zimu, nisu ni pripreme prošli zajedno. Nemaju automatizam u igri, nemaju igru,ne poznaju se. Vi svi sad očekujete pet komada da daju svakome,al ne ide to tako. Potrevan je proces. A ovde će taj proces dugo da traje jer je vlasnik čudan i sumnjiv tip. Pijani milioner.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Кад кажу ,не игра новац...не слажем се ...Сити,ПСЖ,Реал,Барса сви улажу ,нису шампиони Лидс и Рајо... Али Челзи...право тим без шпица и резервног шпица...док други преплаћују,они разваљују колико преплаћују...Кукуреља 60+м...Енцо ..Мудрик из Украјинске лиге која се ни не игра,шта игра Хаверц? Да имају шпица и резервног,можда би другачија прича била... Да,плус оставити Зијеша па и Пулишића...
K

Kosta11

pre oko 1 godinu

Kakav skor ima grant,svaka cast,to pokazuje da nije toliko ni do trenera vec i igraca.poter deluje kao neko poput zole,ali ovom timu treba neko kao zidan.
4

46

pre oko 1 godinu

Ne mogu da verujem da niko ne komentariše da Brajton igra pet puta bolje sa De Zerbijem nego sa Poterom a još su otišli Trosar i Kukurelja od tada. Grejem Poter je engleski Gordan Petrić .
М

Марјан

pre oko 1 godinu

Таман исти Г.П.
J

JoNik

pre oko 1 godinu

Da se vrati Kante pobede će se redjati
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Izdrzi sto duze na klupi majstore 😂....💪
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Poter je fin i pristojan trener, ali citam, mediji u Engleskoj komentarisu kako mu je to i nedostatak, nema strasti i vatre u njemu. Olako, luzerski prima poraze koji su u Celsiju neprihvatljivi. Morace brzo da preokrene stvari jer ako nastavi pitanje da li ce docekati kraj sezone koja je vec izgubljena. A u redu za naslednika cekaju Zidan (najbolje resenja), Poketinjo ili mozda povratak Tuhela ili Murinja
D

Danko Mijaljevic

pre oko 1 godinu

Vratite Beniteza on se dobro pokazao u Čelsiju.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Običan pacer od trenera. Gde li njega nađoše, baš me intetesuje?
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Nije da ga branim, ekipa zaista ocajno izgleda u svakom pogledu, ali isto su pisali i za Artetu i pljuvali ga na sve strane, a sada ga dizu u nebesa. Vreme ce pokazati da li je trener za velika dela ili ne, ali mu se u ovom trenutku crno pise.
r

rea

pre oko 1 godinu

Jel neko stvarno veruje da je ove igrače dovodio Poter?
T

Transfer Boy

pre oko 1 godinu

Naravno da nije, nego novi vlasnik - Tod Boli bez nekog pravog plana samo dovodio nove igrace da se "pokaze"..