(©Starsport)
(©Starsport)

Potera za Mašovićem: Spartak nudi do 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.07.23. | 17:39

Bohum čeka zvaničan dopis ruskog kluba, ali ima još zainteresovanih

Odigrao je Erhan Mašović najbolju sezonu u karijeri. I Nemci tvrde da je bio jedan od najzaslužnijih što je Bohum uspeo da ispliva iznad crte i da izbori opstanak.

Reprezentativac Srbije je u prolećnom delu sezone bio standardan u poslednjoj liniji plavo-belih, a iako je štoper, postao i golgeter Bohuma, pošto je postigao čak četiri gola. I sve to nije moglo da prođe neprimećeno...

Izabrane vesti

Nagrada bi mogla da stigne iz – Rusije. Kako ekskluzivno javlja nemački Sport1, Spartak iz Moskve se javio Bohumu sa željom da kupi Erhana Mašovića. Zvanična ponuda još nije stigla, ali najavljeno je da su crveno-beli spremni da plate između osam i deset miliona evra.

Ali, u isto vreme se kaže da za reprezentativca Srbije postoji veliko interesovanje i sa drugih strana Evrope. Oko na Mašovića su bacili i Anderleht, FK Kopenhagen, Torino, Monca, Gent i Vest Bromvič Albion. Samo što je za sada Spartak najdalje otišao u kontaktu sa Nemcima.

Mašović ima ugovor sa Bohumom na još dve godine, tako da nemački klub nije primoran da ga proda, međutim, ni tamošnji mediji nisu sigurni da će reći „ne“ sumi od 10.000.000 evra. 


tagovi

Erhan MašovićBohumSpartak Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara