Komentari na vest

Potera za Mašovićem: Spartak nudi do 10.000.000 evra

V

Veljko9

pre 9 meseci

Sta ce nam ovaj u reprezentaciji
k

keric

pre 9 meseci

Iskreno ne znam sta uopste ocekivati od reprezentativnog fudbala, kostic i vlaha ne igraju evropu, onaj osao u arabiju, erak u zenit, ovaj ce verovatno isti tim putem, ovi ostali ni ne igraju evropu osim par njih..... Bice to jako lose ako odemo na evropsko uopste, ali sa onakom igrom tesko..
r

rnduljo bre

pre 9 meseci

Kako su Rusi podmukli, kad kupuju iz Srbije, nebitno koga da se ne lože ovi Zvezda-Partizan. Kako nas Srbe ponižavaju, daju nam siću a kad im treba nešto sa zapada znaju da ih zapad ne ferma 3% plati bato debelo pa nosi. Ovaj da igra u Srbiji ponudili bi 800.000. E. Kad je Zenit u ono vreme kupovao Hulka platio ga 80.miliona E. a da je igrao u Srbiji dali bi nekom klubu 8 miliona. Tako je i za Vidića bilo. Zvezda ne sme da prekine ugovor sa Gaspromom jer bi Rusi celoj Srbiji podigli cenu gasa, sad smo zarobljeni ucenama Gasproma za bednih 5 miliona E. Jer im je Zvezda jedini prozor u svet. To prekinuti, garant bi Zvezda dobila nekog Arapskog sponzora za 30 miliona Evra, ali žrtvujemo Zvezdu zbog interesa države.
s

suplia prica

pre 9 meseci

Gasprom je uz Zvezdu vec godinama, kad je Zvezdi bilo najteze, kad nismo bili ni blizu evrope, bili su tu...Tako da pusti te suplje price, zovu nase igrace, oni ako hoce ici ce, ako nece ne moraju...Erakovic odigra tamo 2-3 godine ako nastavi ovako da napreduje eto ga u Engleskoj, Italij, Spaniji...
G

Gost1234

pre 9 meseci

Kao izraziti rusofil i antizapadnjak totalno se slazem tobom!!!
T

TUneki

pre 9 meseci

To ti zavisi koje imas drzavljanstvo
D

Djape45

pre 9 meseci

Nebitno dal su Rusi ili neki drugi narod to je biznis, problem je nasa liga koja je takva kakva je
h

haha

pre 9 meseci

Koliko gluposti na jednom mestu.
g

grobar890

pre 9 meseci

Skuplji od onog seje kalaca iz zvezde🤣🤣🤣 Igraci nam igraju u prosecnim klubovima.
M

Mile led

pre 9 meseci

Hahah čak je i ovaj skuplji od maldinija iz zvezde
@

@čmaru

pre 9 meseci

On ima platu od milion a ti druže sedi tu i troluj...