""
""

Potpisano: Luka Jović do 2019! Za 200.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.06.17. | 14:26

Plus, opcija o otkupu ugovora

Sad je i zvanično. Posle godinu i po dana potrošenih u drugom timu i ponekog sedenja na klupi A ekipe, Luka Jović je napustio Benfiku. Kao što je i najavljeno, nova sredina nekadašnjeg napadača Crvene zvezde je Frankfurt.

Jović je potpisao papire kojima se obavezao na dvogodišnju pozajmicu Ajntrahtu, uz napomenu da je nemački klub u ugovoru stavio opciju kupovine ukoliko u junu 2019. bude zadovoljan učinkom momka iz „klase 1997“.

Izabrane vesti

Sam Jović deluje zadovoljno prelaskom na „Komercbank arenu“:
Nivo fudbala u Bundesligi ne može da se poredi s onim u Portugalu. Nestrpljiv sam da počnem, a zahvalan sam rukovodiocima što su mi omogućili da napravim ovaj korak u karijeri“, rekao je Jović.

U dresu Benfike odigrao je samo četiri meča za seniore. Za juniore nešto više (18, četiri gola), a od njega se očekuje da se što pre adaptira na uslove nemačkog fudbala. Pogotovo što su ga u Ajntrahtu sačekali krilni vezista Mijat Gaćinović (nedavno produžio ugovor do 2021) i zadnji vezni Slobodan Medojević (novi jednogodišnji ugovor).
„Srećni smo što smo sklopili posao o pozajmici i nadamo se da će se Luka brzo prilagoditi našem klbu. Bili smo veoma zainteresovani za Luku, što smo i pokazali opcijom o otkupu ugovora“, rekao je Fredi Bobić, sportski direktor Ajntrahta.

Nije potvrđeno, ali ranije se ranije pisalo da će Ajntraht za dvogodišnju pozajmicu na račun Benfike da prebaci 200.000 evra. Sad 100.000, a isti iznos narednog leta.

(FOTO: www.eintracht.de)


tagovi

PortugalNemackaLuka JovićFredi BobićEvropaBenfikaAjntraht Frankfurt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara