(©MN Press)
(©MN Press)

Potvrda iz APR-a: Ostoja Mijailović je novi predsednik JSD Partizan (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.09.22. | 17:53

Upisano ime novog prvog čoveka crno-bele familije

Mučan je bio ponedeljak za sve navijače Partizana, dok su pratili ekscese i rat dve struje oko funkcije predsednika sportskog društva.

Struja oko Ostoje Mijailovića, koja je imala većinu na Skupštini, izglasala je lidera košarkaškog kluba za novog predsednika JSD Partizan, a danas je stigla potvrda te odluke iz Agencije za privredne registre.

Izabrane vesti

Ime Ostoje Mijailovića upisano je na mestu zastupnika, na kojem je do skoro stajalo Milana Obućine, koji je ispunio uslove za odlazak u penziju.

Mijailović je dobio na Skupštini 52 glasa od klubova unutar sportskog društva, što je skoro dvotrećinska većina, a danas su se oglasili i Atletski klub, Odbojkaški klub, Ragbi klub, Teniski klub, Džudo klub i Streljački klub Partizan, koji su javno potvrdili da su dali glas novom predsedniku JSD.

Dojučerašnji prvi čovek JSD Partizan Milorad Vučelić, kojem je, inače, mandat istekao još pre neku godinu, osporio je legitimnost Skupštine koju je održao Mijailović, pa ostaje da se vidi da li će pokrenuti neku proceduru da ospori upisivanje novog predsednika u APR.


tagovi

SD PartizanOstoja MijailovićKK Partizanmilorad vučelić

Obaveštavaj me

FK Partizan
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara