Potvrda kvaliteta: Ranđelović potpisao do 2024. godine

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.02.21. | 16:33

Odlični srpski fudbaler uživa veliko poverenje kod trenera Pedra Martinsa, što je potvrđeno potpisivanjem novog ugovora

Nije lako dokazati kvalitet i izboriti se sa očekivanjima u klubu kao što je Olimpijakos, ali Lazar Ranđelović je uspeo u tome! Odlično srpsko krilo danas je stavilo paraf na novi ugovor sa klubom iz Pireja do leta 2024. godine.

Ranđelović je na Karaiskaki stigao u avgustu 2018. godine iz niškog Radničkog za obeštećenje od 550.000 evra, a tokom prošle i ove sezone zabeležio je 55 nastupa u crveno-belom dresu i postigao šest golova u svim takmičenjima.

Izabrane vesti

Momak koji je zabeležio i jedan nastup u seniorskoj reprezentaciji Srbije uživa veliko poverenje kod trenera Pedra Martinsa, što je jasno potvrđeno i potpisom novog ugovora. Ove sezone Ranđelović je ostvario 24 nastupa za Olimpijakos, nije često bio starter, ali se profilisao u pravog džokera pirejskog kluba. Martins ga često ubacuje u onim trenucima kada je potrebno promeniti tok igre u drugom polovremenu i Ranđelović svoj posao obavlja na izuzetno dobar način.

U poslednjem meču za Olimpijakos, kada je ostvareno prednost u prvom polufinalu Kupa Grčke protiv Arisa (2:1=, srpski krilni vezista je na terenu proveo svih 90 minuta i bio jedan od najboljih aktera u domaćemtimu.

Olimpijakos je obedljivo prvi u grčkom prvenstvu, sa čak 15 bodvoa više od Arisa, a pored plasmana u završnicu nacionalnog kupa, očekuju ga i bitke sa PSV-om u 1/16 finala Lige Evrope.



tagovi

Lazar Ranđelović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara