Potvrda Zvezdinog direktora: Želimo Mirka Ivanića!

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.12.18. | 09:18

„On je odličan igrač, tako je bilo u poslednja tri prelazna roka“, poručio prvi čovek sportskog sektora na Marakani

Novi prelazni rok, stara i velika Zvezdina želja. Na Marakani više ne kriju da će narednih dana učiniti sve kako bi vezni red srpskog šampiona pojačali vezistom BATE Borisova i crnogorskim reprezentativcem Mirkom Ivanićem.

Dva prethodna pokušaja nisu urodila plodom, mada je Vladan Milojević i na Kopaoniku, u četiri oka, pokušavao da omekša stav nekadašnjeg člana Vojvodine i objasni mu da bi za njegovu karijeru bilo najbolje da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi. Nije vredelo. Ipak, sada je situacija drugačija. Štoper Nemanja Milunović se već obećao Crvenoj zvezdi, bingo prelaznog roka predstavljao bi drugi deo paketa iz beloruskog šampiona.
„Da, vrlo smo zainteresovani za Mirka Ivanića. Tako je bilo i u poslednja dva, ili tri prelazna roka. On je odličan igrač, i želimo ga. Naravno, potrebno je da se slože sve kockice kako bi se transfer realizovao. Pitanje je za koje novce bi ga BATE Borisov prodao, isto tako da li on ima želju da se vrati u Srbiju“, poručio je u izjavi za MOZZART Sport sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Izabrane vesti

Nedavni duel između selekcija Srbije i Crne Gore bio je idealna prilika da crveno-beli još jednom, kako je tada naveo Sportski žurnal, poslednji put opipaju puls kreativnog veziste. Postoji nekoliko bitnih činjenica koje od Mirka Ivanića ponovo mogu da naprave samo veliku želju Crvene zvezde.

Crnogorski reprezentativac je u martu ove godine produžio ugovor sa BATE Borisovim. Nije navedeno do kada je saradnja potpisana, ali poznato je da bi Crvena zvezda morala da izdvoji ozbiljan novac kako bi angažovala dugogodišnju želju. Momak iz Bačkog Jarka, rođen 1993. godine, ove sezone je 44 utakmice za tim iz Borisova dao 16 golova i upisao devet asistencija. Doprineo je da se beloruski šampion domogne proleća u Evropi gde ga čeka dvomeč sa Arsenalom u okviru šesnaestine finala Liga Evrope.

Na poziciji Mirka Ivanića Crvena zvezda trenutno ima Lorenca Ebesilija i Marka Marina. Nekadšnji reprezentativac Nemačke je neprikosnoven na toj poziciji, predstavlja najbitniju kariku u sklapanju novog Zvezdinog tima. Holanđanin Ebesilio se još traži. Njegov potencijali odlazak bi približio Ivanića Marakani.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Mirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara