Komentari na vest

Povratak na mesto uspeha? Marko Nikolić posle 499 dana pauze blizu novog posla

S

Sta se lozite vise?

pre oko 1 godinu

Covek ima zagarantovana primanja iz Lokomotive i nece nikog i nista da trenira dok mu traje taj ugovor. Kakva crna Madjarska, obican spin.
1

1.1. moskva

pre oko 1 godinu

Neto do juna 2024, 1 .1 evra od rusa, lokomotiva. To je sasvim solidno za njega.Zasto? Kažete ne valja!?
Z

Zvezdasssssssss

pre oko 1 godinu

Jedino sto je vredelo u Zvezdi i Prtizanu, pricam o trenerskim imenima i o znanju, su Vladan Milojevic i Savo Milosevic, zato su i otisli, jer znaju i mogu, ovo ostqlo su marionete i treneri ekipa kojima ne treba trener...Deki Stankovic, Marko Nikolic, Aleksandar Stanojevic, Miodrag Bozovic, s takvim igracima koje su imali i konkurenciju koju su imali, svako od nas bi mogao da budee trener i da ih vodi!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

@ Gost 123456789 Ti i jesi Pamela. A JA SAM NARAVNO NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪
G

Gnjatic Paviljoni

pre oko 1 godinu

Ivic, Jokanovic, Nikolic i Stanojevic su blago receno krem a la krem sto dolazi iz trenerske Srbije. Svi predokazani napolju. Samo steta sto se Nikolicu izjalovio Juventus, prosle sezone. Kako se pricalo da je pobedio Italijanski lobi, da ne kazem mafioze. Pregovori su trajali dugo i Juventus nije zeleo da odustane ali ipak... To bi mu bila odskocka daska da krene po malo ozbiljnijim klubovima liga petica. Ovako ce morati kroz mala vrata iako ni Videoton uopste nije naivna ekipa. Orban je ulozio mnogo i to se sada vraca. Imaju ozbiljne planove za Evropu a mozda cak i neki pehar, ko zna? Takodje u tom klubu je vec ostavio dubok trag da se pricalo da ce juzna tribina nositi njegovo ime. Svako od nas bi naravno najvise voleo da ga vidi na klupi Partizana ali kako je i sam izjavio u tradicionalnom novogodišnjem intervju a o tome je i čika Mile govorio, kako sad nije dobar momenat za povratak jer mu titulu nece dozvoliti. Znaju i plaše se jer vec je jednom pobedio sistem, sam protiv svih. A i realno posle Madjarske u Rusiji ce garantovano imati ponude, Turskoj pa cak i Španiji gde bi mu nabolje legao stil igre jer forsira leprsavo, takticki cvrsto i lepo za oko (setite se samo kako je uništavao Zvezdu. Skoro ko Ludogorec)... bice trazen.
u

uprava

pre oko 1 godinu

Znači vvv ostaju i dalje, još ako se Džajić dočepa funkcije, gotovi smo 150 godina će nam trebati da se oporavimo
d

d.g.

pre oko 1 godinu

To je otprilike taj nivo.
G

Gdin Nikolic

pre oko 1 godinu

A gde je deki gradnja? Eno ga place sto je upropastio Sampdoriju. Naklon do poda gospodinu Nikolicu koji je uspesno vodio Lokomotivu u tada izuzetno jakoj ruskoj ligi, uzeo titule gde god radio. Ziv bio
@

@gdin

pre oko 1 godinu

Deki upropastio sampdoriju? Sampdorija se vec rapala pre Dekija. Ostavio si glup komentar samo da provociras. Nikolic nikada nece voditi neki tim iz liga petice
G

Gost99999

pre oko 1 godinu

Pa nece ni glavonja, kredit vrhunskog fudbalera je skoro potrosio...
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Misli da je trener
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Marko Nikolić, je odličan trener, On je i pametan i principijelan čovek, i kao takav apsolutno ne ispunjava uslove da bude trener u Srbiji, ili bilo šta u Srpskom fudbalu.
P

Pa zar ne

pre oko 1 godinu

Ako je odličan trener šta će on onda u Srbiji? Nek ide u Premijer ligu, 2 godine ne moze da nadje zaposlenje.
G

Gost123456789

pre oko 1 godinu

I ti si navjač Zvezde koliko sam ja Pamela
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Zašto Mađari plaćaju ovog, on ili neki konobar nikakva razlika
H

Hesler

pre oko 1 godinu

Čovek bio prvak Srbije, vodio Lokomotivu iz Moskve, bio prvak Madjarske sa Videotonom i ko prati i razume fudbal dovoljno. Mnogo trenera bi volelo da imaju takve rezultate ali mi Srbi nismo normalni, pljujemo po svakom čoveku, ligi, zemlji,..... kad nas neko sluša verovatno pomisli da smo višestruki svetski prvaci u fudbalu
Ž

Žgane

pre oko 1 godinu

Biti šampion u Srbiji sa Zvezdom ili Partizanom ili u Mađarskoj sa Videotonom ili Ferencvarošom je nikakav podvig i šta više dosta lako.

milford

pre oko 1 godinu

Što nije otišo u Sautempton. Jače prvenstvo, veći izazov, grad na moru, blizu mu je i London, veća plata, bolji tim, čak i gazda priča njegovim jezikom. Jedino ako nisu hteli da ga angažuju, ali ne znam zašto kad svi koji se razumeju u fudbal kažu da je on najbolji slobodan trener u Evropi.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

ovaj bolji od Poketina?

rising999phoenix@gmail.com

pre oko 1 godinu

Kakav Fehervar, kakvi bakrači...Džabe više pričati ali bolje da su na njega potrošili sve pare, makar postao i najplaćeniji trener u Partizanu ikada, nego na prosečne strance poput Traorea,Andradea ili Meniga. Živa sramota je da danas Partizan iza sebe po svetu ima takve veličine kao što su on, Ivić,Jokanović, pa jedan Mijatović, a svi beže od kluba kao đavo od krsta... Čak je i Stanojević bio klasa ali je previse verovao upravi i ulizici Ilievu, što ga je najdirektnije koštalo boljih igrača u januaru i titule.I sada flegma i dobričina Petrić nešto pokušava dok komšinica i dalje uzima titule, podiže budžet i evo pravolinijski ide i u LŠ. Ako je već godinama jasno je da je dvojac VV ključni problem kluba, zbog čega ti dilerčići i tzv navijačke grupe samo galame po Areni i kao kunu se u Partizanovo ime, a ovamo puštaju višedecenijskog partijskog direktora koga je samo fotelja ikada zanimala... da i dalje radi kako mu volja.
i

istina

pre oko 1 godinu

stanojevic klasa hahahahahahahahahahahahahahahahah u kom vi svetu zivite pa ovo nije realno hahahahahahahahaha
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Stanojevic je klasa samim time sto se cigani zapjene cim mu se spomene ime. Sto ne pljuju po nekome ko ih nije razbijao godinama nego bas po njemu? I Savu su mrzili dok je bio fudbaler, a koliko ih ga spominje kao trenera? Pametnom dosta.
p

prti

pre oko 1 godinu

Ozbiljna pauza u karijeri I 3 koraka nazad. Jedino losiji korak po njega bi bio nazad u Partizan.. Ocekivalo se vise medjutim...
J

Jovo nanovo

pre oko 1 godinu

Nedostaje mu Tole Karadza
S

Smejurija

pre oko 1 godinu

Cudno se pise Juventus
e

ejj

pre oko 1 godinu

Madjarksa liga mu je vrhunac njegovog trenerkosg znanja, smesan trener koji radi samo u projektima vlast
S

Saša K.

pre oko 1 godinu

Šećeru slatki 🥰
0

0902020

pre oko 1 godinu

Od liga petice do Mađarske... Eto šta ti je loša procena. Pisao sam već, posle Lokomotive je morao da prihvati štagod, a ne da čeka godinu i po dana. Ionako nije bio u prevelikoj žiži javnosti da bi ga neko iz gore navedenih liga angažovao, a pauza i odmor su još više doprineli tome da se zaboravi u dobroj meri šta je uradio sa Lokomotivom i Vidijem pre toga. Sad će naravno neko odmah ovo da tumači kao da pljujem čoveka, a ja stvarno protiv istog ništa nemam, želim mu uspeha, samo smatram da je pogrešio ovoliko čekajući ponudu.
D

Dejan455

pre oko 1 godinu

Pobedio državu i sistem 2017.god, sad može gde hoće
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Isto kao Stanoje, ne zna se ko je od njih dvojice "poštenije" utakmice igrao
G

Gost1234567789

pre oko 1 godinu

Još jedna priča iz edicije "Najlepše grobarske bajke"
P

Pikachu

pre oko 1 godinu

A ja mislio Vozdovac nas dobio i tako osvojio titulu. 🤣🤣🤣 Jel vas uveo mozda u Ligu Šampiona tad? 🤣
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Zar nije trebalo sigurno da preuzme nekog uz Serie A? Na stranu šala, Nikolić je dobar trener, samo možda ne onoliko dobar (još uvek) koliko ga naši mediji uzdižu.
G

Gost1234567

pre oko 1 godinu

Kreće bunkerica ponovo :D