Foto: FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina

Povrede kvare atmosferu na pripremama Vojvodine: Vukadinović i Nešković napustili Sloveniju

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.06.21. | 16:50

Krilni napadač i jedan od najboljih igrača Stare dame iz prošle sezone obnovio povredu kolena

Peti dan kako su fudbaleri na pripremama u Mariborskom Pohorju. Prva kontrolna utakmica okončana je pobedom protiv Slaska, nakon toga izabranici Slavoljuba Đorđevića su nastavili da treniraju u visokom intenzivnom ritmu, ali danas su atmosferu donekle pokvarili zdravstveni problemi dvojice prvotimaca - Miljana Vukadinovića i Mihajla Neškovića.

(1,60) El Masri (3,60) El Entag (5,70)

Izabrane vesti

Klupski doktor Nikola Vukosav je potvrdio da je Vukadinović obnovio povredu kolena, te da je bolje da lečenje nastavi u Novom Sadu jer će treninzima moći da se vrati tek za dve nedelje. Kada je reč o Neškoviću, omladinski reprezentativac Srbije je pripreme napustio takođe iz zdravstvenih razloga, pa ći i on, poput Vukadinovića, nastaviti rad sa ekipom tek kada se Stara dama vrati u Srbiju.

Za to vreme, Luka Cucin koji je juče potpisao trogodišnji ugovor sa Novosađanima, odradio je prvi trening i videćemo hoće li mu šef stručnog štaba ukazati priliku da debituje u prijateljskom meću protiv slovenačkog Maribora. Do kraja priprema, klubu sa Karađorđa ostale su još tri kontrolna meča, jer ga posle okršaja sa Mariborom očekuju dueli sa Murom (30. jun) i hrvatskom Goricom (3. jul).


tagovi

Miljan VukadinovićMihajlo Nešković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara