Leroj Sane (©Reuters)
Leroj Sane (©Reuters)

Pozitivni i Sane i Upamekano, Nagelsman ima 14 igrača i golmane za meč s Borusijom

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.01.22. | 15:53

Tu možda neće biti kraj…

Korona ponovo u naletu. I možda omikron soj nije tako opasan kao neki prethodni, ali sportski klubovi širom sveta opet proživljavaju pakao sa zaraženim igračima. Pa i oni najorganizovaniji poput Bajerna. Bavarski klub je objavio da će Leroj Sane i Dajo Upamekano morati u samoizolaciju zbog pozitivnog testa.

To znači da sigurno neće igrati u petak u meču sa Borusijom Menhengladah, dok će njihov status za naredne mečeve zavisiti od oporavka.

Izabrane vesti

Lekarski tim Bajerna će sa druge strane pažljivo pratiti da se još neko ne inficira, mada je u ovakvim situacijama izuzetno teško kontrolisati virus, čak i ako su igrači vakcinisani.

Primer je Josip Spanišić, koji je već dva puta bio pozitivan na testu. Drugi put nakon što je primio obe vakcine. Sada je opet bio na testu, ali je bio negativan.

Julijan Nagelsman ne može da bude zadovoljan, jer pred Novu godinu je pozitivan bio i Manuel Nojer, zatim su juče iz rotacije ispali Lukas Ernandez i Tangi Nijanzu, sada Sane i Upamekano. Ko zna ko je sledeći.

To znači da će za meč sa Borusijom, ako izuzmemo golmane Svena Ulrajha i Kristijana Frihtla, Nagelsman na raspolaganju imati 14 igrača i to pod uslovom da se Leon Gorecka i Serž Gnabri oporave na vreme od sitnih povreda.


tagovi

Leroj SaneDajo UpamekanoZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara