Komentari na vest

Poziv za Nasera Đigu, Zvezdin štoper na Kupu afričkih Nacija

m

milo123

pre 5 meseci

Djiga je Kulibali u nastajanju! Odlican, jak, brz, visok, dobro se postavlja. Malo je trapav, i zna da kiksne, ali je premlad i igrao je protiv najboljih igraca na svetu. Obavezan otkup i jos jedna sezona u Zvezdi, pa prodaja za nekih 10+ miliona. Odlican posao Zvezde.
P

Pjer

pre 5 meseci

Nadam se da se šališ...ako si ozbiljan onda si u problemu.
g

gost1978

pre 5 meseci

kako na revans sa fiorentinom bez djige
N

Naser Djiga

pre 5 meseci

Nek igra Djigaaa nije me brigaaa za nju me nije brigaaa
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 5 meseci

Điga još jedno vašarsko kljuse , još jedan Terzićev pronalazak, igrač za koga niko neće ponuditi ni teglu pekmeza. Čovek nije čak ni prosek.
t

tog

pre 5 meseci

dana kad je naser djiga dosao u klub ja sam znao da od casnog bodovnog salda u ls nema nista a znate li zasto? Bazel vec 6 godina biva torpedovan od jang bojsa, nisu dobili jang bojs preko 15 utakmica na jang bojsovom terenu uglavnom pucaju po 3 razlike minimum.Bazel nikad slabiji znaci evo ga bori se prvi put u istoriji za opstanak i ti dovedes igraca koji je visak u bazelu da sa njim igras protiv jang bojsa od kog prvotimci bazela primaju trojke i petarde redovno...bukvalno mi je to bila prva misao kad je dosao

Bojank91

pre 5 meseci

Da mi je tvoj mozak da odmorim
b

barranjacccccccc

pre 5 meseci

Džaba pričaš ovde. Momak ima neke fizičke predispozicije koje su ga dovele do odredjenog nivoa i to je to. Momak više gleda fudbal nego što ga igra.....nikad da glavu okrene da vidi dali neko uleće iza njega u prazan prostog. Tako smo sigurno 4-5 golova prilili jer čovek samo gleda tamo gde je lopta! Strašno bre, još ga ovde ljudi brane.
G

Gost83

pre 5 meseci

Bas me zanima dal ce ga otkupiti na kraju sezone ili smo postali i razvojni klub za tudje igrace...
S

Sta.

pre 5 meseci

Ima Zvezda od toga, pa nije Zvezdin nego Bazelov stoper na pozajmici u Zvezdu.
P

Pst

pre 5 meseci

Sretan mu put. Besramno favorizovan. Nijednu loptu iz kornera nije udario glavom. Kardinalne greske kod golova. Nepotreban Zvezdi. Vratite Babica ako je moguce i poklonite Rodica ako ga bilo ko hoce zajedno sa strucnjakom Mrkelom.
Z

Zvezdas1989

pre 5 meseci

Dobar stoper,ima potencijala da bude odlican,Ipak se u danasnjem fudbalu trazi tip stopera kao sto je on,greska bi bila da se ne otkupi.Mnogi ga vredjaju,a da je Srbin dizali bi ga u nebesa,kako ga Piksi ne zove bla bla
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Jos kad vi umeo da skoci i da udari loptu glavom, i da ne da poprecnu u noge bar jednom po utakmici, i da ne napravi lose ispucavanje jednom po utakmici, imalo bi smisla angazovati ga
j

ja123

pre 5 meseci

Svaka mu cast kako se izborio za poziv u paklenoj konkurenciji Burkine Faso
@

@ja

pre 5 meseci

Ti sine ne mozes biti pozvan ni za reprezentaciju kucnog saveta...
П

ПЕРА ЛОЖАЧ

pre 5 meseci

Вала он везе нема.
L

Lepo

pre 5 meseci

Nek ostane tamo.

Gost55

pre 5 meseci

Djiga je veliki potencijal, fali mu samo vise minuta u seniorskom fudbalu i vise sigurnosti. Za svoju visinu je jako brz.
D

DS3

pre 5 meseci

Otkad Kraso igra za Ganu? 🤣
g

gost89

pre 5 meseci

verovatno misle na ADU