Tomane (©Starsport)
Tomane (©Starsport)

Poznat prvi klub koji cilja Tomanea, malo verovatno

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.08.20. | 13:28

Bar kad je reč o Boavisti

Sezonu je počeo kao prvi špic Crvene zvezde, onda je šansu dobio Nikola Krstović, a na kraju je zgrabio El Fardu Ben i čini se da je Dejan Stanković pronašao ono što je tražio, ali i da je Tomane izgubio ono što je toliko želeo: mesto u startnih 11.

Nije zato nezamisliv scenario po kome bi Portugalac ovog leta mogao da napusti Ljutice Bogdana, ali samo u slučaju da Crvena zvezda dobije adekvatno obeštećenje. Prošlog leta je platila 800.000 evra i želeće svakako da povrati novac uložen u Tomanea, pa ako se ukaže prilika i da zaradi.

Izabrane vesti

Portugalski mediji pišu da za Tomanea postoji interesovanje prvenstveno iz njegove zemlje, ali i Rusije i sa Bliskog istoka, a danas objavljuju i ime prvog udvarača. Reč je o Boavisti u kojoj je Tomane igrao kao omladinac.

Malo je ipak verovatno da će ga Zvezda pustiti tamo, jer barem prema dostupnim podacima Boavista nije klub koji daje preveliki novac za obeštećenja. Nekad jeste, rekordni transferi su joj oni od po 900.000 evra, ali to je bilo pre više od 15 godina. Poslednjih sezona to su uglavnom slobodni agenti ili simbolične sume.

Malo verovatno, ali čisto da notiramo...



tagovi

TomaneLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara