Komentari na vest

Praćeni na Pirinejima: Ajntraht, posle Reala, pred prodajom napadača i Barsi

C

Cccc

pre oko 3 godine

Tebi savetujem (a i Jovicu bi bilo bolje) povedi Kostica sa sobom on vam je zaslužan za pola i više od pola golova. Isplatilo bi im se njega plaćati iz svog džepa.
M

Mrcau

pre oko 3 godine

Rano je jos za njega, ovako su poleteli i sa Jovicem pa je izgubio 18 meseci u Realu, minimum dve sezone na ovom nivou i moze da se prica!A sad cim neko odigra jednu odlicnu sezonu ide u top klub za cenu preko 50 miliona sto nije realno!Jeste on mlad i karijera je tek pred njim ali je isto tako u Milanu bio promasaj a evo i do ove sezone nije imao ni neki ucinak u dosta napadackom Ajntrahtu pa da se kaze da je neka klasa za Barselonu!
s

sans

pre oko 3 godine

Ako vec peicas o ucinku, decko je dao 21 gol u ligi, deli drugo mesto na listi strelaca sa malim Halanfom, koga svi dizu u nebesa.
M

Mrcau

pre oko 3 godine

Procitao sam ja ceo tekst, nije sporno da je dao 22 gola i 7 asistencija u 26 meceva to je odlicna statistika!Ali kao sto sam rekao u Milanu je bio totalan promasaj i ako se uzme u obzir da se igraci posle samo jedne sezone dizu u nebesa mislim da treba bar jos jednu sezonu sa ovakvim ucinkom da ponovi da bi se pricalo o nekom boljem klubu a ne o Barseloni koja u kakvom god da je stanju je sam vrh fudbala!