Prandeli o Vlahoviću: Mora više da se usresredi na tim i pronađe ravnotežu u sebi

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.02.21. | 18:45

"Ima prostora za poboljšanje, radi sa velikim intezitetom i željom. On je momak koji puno sluša", hvali svog pulena iskusni strateg

Dušan Vlahović je u Seriji pogodaka, ali trener Čezare Prandeli smatra da mladi srpski golgeter ima još mnogo prostora za napredak u svojoj igri. Tu pre svega misli na znatno veći uticaj u igri celokupne ekipe.

Ono što je ključno u razvoju nakadašnjeg napadača Partizana jeste ogromna želja za radom.

Izabrane vesti

"Ima prostora za poboljšanje, radi sa velikim intezitetom i željom. On je momak koji puno sluša. Ponekad mora više da se usresredi na tim i pronađe ravnotažu u sebi. Može da ima drugačiji uticaj, ali ja sam srećan sa njim", rekao je Prandeli.

Vlahović je ove sezone postigao osam golova u Seriji A, a čak sedam dao je od sredine decembra do danas, kada je počeo da igra u kontinuitetu. Mladi golgeter već godinama unazad rapidno napreduje, ima samo 21 godinu i prostora da postane uskoro postane jedan od najboljih napadača Serije A.

Fiorentina je napravila pravi potez što ga nije poslala na pozajmicu prošlog leta. Vlahović je ostao u klubu iako nije imao garancije da će igrati u prvoj postavi, sačekao je svoj trenutak i maksimalno ga iskoristio. Sada je na Prandeliju da ga svojim iskustvom učini još boljim napadačem.


tagovi

Dušan VlahovićĆezare Prandeli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara