Mario Gomez (Štutgart) na derbiju sa Hamburgerom
Mario Gomez (Štutgart) na derbiju sa Hamburgerom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Bez zaletanja u Štutgartu, VG 2 je najbolja opcija

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.05.20. | 11:01

Pročitajte nekoliko predloga za 28. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
Stuttgart - Hamburger
ID: 4870991

Štutgart je nastavak šampionata otvorio porazima kod Vehena i Holštajna, dok je HSV remizirao sa Grojterom i Bilefeldom, koji je najviše i dobio tim ishodima. Tradicija najavljuje GG3+, ali probali bismo sa više golova u drugom poluvremenu jer bi zaletanje moglo da bude kobno.


Poluvreme sa više golova

Tip: drugo (2)
Vredi probati
DANSKA 1 | 19:00
Aarhus - Randers
ID: 4870874


Orhus ima zadatak da u naredna tri kola, koliko je ostalo do kraja ligaškog dela šampionata zadrži poziciju koja vodi u doigravanje za titulu, odnosno Evropu. Ako pobedi na ovoj utakmici i matematički će je obezbediti pošto je Randers prvi “ispod crte”, sa šest bodova manje.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
ČEŠKA 2 | 18:00
Slovan Usti - Brno
ID: 4870853

U poslednju utakmicu 18. kola češke Druge lige gosti ulaze izuzetno motivisani. Naime, Zbrojovka je među nekoliko ekipa koje se bore za plej-of za promociju (odbegle Pardubice imaju veliku prednost), a pobedom u ovom okršaju probila bi se na drugo mesto. Stoga biramo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Fiksevi dana
TURKMENISTAN 1 | 15:00
K.Asgabat - Altyn Asyr
ID: 4873631

Lider na tabeli i branilac titule Altin Asir ima tri boda više nego rival, a odigrao je i utakmicu manje. S obzirom na to da je i u boljoj formi (u dosadašnjem delu prvenstva doživeo je samo jedan poraz) usudićemo se da mu damo prednost, iako su sredinom aprila odigrali 1:1.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
TURKMENISTAN 1 | 14:15
Shagadam - Ahal
ID: 4873630

Na poslednja četiri međusobna duela ovih ekipa došli su kečevi, ali ukupno gledano Ahal ima malo bolji bilans. Međutim, ne preporučujemo vam dvojku, iako su gosti izjednačeni sa Altin Asirom na vrhu, i to zbog toga što je Šagadam minulih sedmica igrao odlično. Gađajte 2-3.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Fiksevi dana
FARSKA OSTRVA 1 | 20:00
Skala IF - AB Argir
ID: 4872808


Kako su startovali, verujemo da fudbaleri Skale ne bi imali ništa protiv da je prvenstvo još malo okasnilo. Domaći posle tri kola nemaju ni bod, a gol-razlika im je 5:13. Gosti su bolji tek za mrvicu i jedni su tim koji nije postigao pogodak, a primili su osam. Tipujte na 3+.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.5)
Fiksevi dana
KOSTARIKA 1 - KLAUSURA | 23:00
Guadalupe FC - Perez Zeledon
ID: 4870629

Bilo bi prilično izenađenje da na ovoj utakmici ne dođe kec. Ne samo da domaći imaju devet bodova više nego protivnik, nego su vezali pet kola bez poraza (od toga su čak triput trijumfovali), dok je Perez Zeledon u istom periodu osvojio samo jedan bod. Sumnjamo u goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara