Sa prethodnog duela Brazila i Urugvaja
Sa prethodnog duela Brazila i Urugvaja

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Brazil i Argentina ne posustaju

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.10.21. | 11:11

Pročitajte nekoliko predloga za 14. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

 

Vredi probati
BRAZIL 1 | 23:55
Sao Paulo - Ceara CE
ID: 5891672

Budite hrabri i "zategnite" X na ovoj utakmici. Sao Paulo u minulih pet kola zna samo za remije i to uz malo golova, a Seara ih je tokom juna i jula vezala šest na gostovanjima (da bi potom dodala i četiri poraza). Pritom, prethodna četiri međusobna susreta okončana su sa 1:1.


Konačan ishod

Tip: X (3.35)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 02:00
Chile - Venezuela
ID: 5891385

 

Ako se od Venecuele nije ni očekivalo bog zna šta, Čile je najveće razočaranje ovih kvalifikacija i sva je prilika da će propustiti i drugo uzastopno Prvenstvo sveta. Ovo mu je prilika da koliko-toliko obraduje naciju jer gosti ne umeju sa njim, a keca bi moglo da isprati 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 23:00
Colombia - Ecuador
ID: 5891406

Ekvador je Kolumbijin veliki dužnik zbog toga što joj je prošlog novembra naneo najteži poraz od 2007. godine (6:1). Kafeterosi sada izgledaju mnogo bolje i samouverenije i očekujemo da mu se donekle revanširaju, i to uz 2-3 gola, pa ako želite veću kvotu birajte kombinaciju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 01:30
Argentina - Peru
ID: 5891381

Peru se prilično popravio posle očajnog otvaranja kvalifikacija, ali i dalje je daleko od Mundijala, posebno posle poraza od Bolivije. Istina, čak i ta minimalna nada čini ga nezgodnim protivnikom, međutim, Argentina je dovoljno jaka da ga slomi, ali ne uz obilje pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 02:30
Brazil - Uruguay
ID: 5891371

Oktobarski ciklus južnaomeričkih kvalifikacija za SP zatvara se okršajem velikih rivala. Istina, Urugvaj već dugo ne može da se meri sa Brazilom, koji uprkos remiju sa Kolumbijom i dalje ubedljivo vodi na tabeli. Gosti žele da zadrže mesto koje vodi u Katar, ali kec je realan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 23:55
Cuiaba - Sport Recife
ID: 5891650

Mi bismo rizikovali sa dvojkom. Svesni smo da domaćin bolje stoji i da ima pet bodova prednosti, međutim, vezao je pet kola bez pobede (istina, na četiri meča je remizirao). Sport Resife se bori za opstanak, dobio je tri utakmice u nizu, ali ako sumnjate u njega potražite 0-2.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.4)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 22:00
Bolivia - Paraguay
ID: 5891416

Paragvaj je blagi favorit jer nadmorska visina više nije moćno oružje Bolivijaca - rivali su naučili kako da se bore sa razređenim vazduhom (istina, Peru nas je demantovao u nedelju). Pritom, gosti imaju i mnogo bolji međusobni bilans. Ako niste sigurni u dvojku, tu je 0-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.25)
Za izbegavanje
RUSIJA 3 - GRUPA 2 B | 16:00
Lok.Kazanka - Khimik Arsenal
ID: 5895505

Ovo je jedna od onih utakmica na kojima je sve moguće, zbog čega je najpametnije da ih preskočite. Domaći su posle dva poraza vezali isto toliko pobeda, ali igraju izuzetno neefikasno. Njihovi rivali nisu slavili već četiri kola, međutim, u prethodna dva nisu ni izgubili.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara