(©Reuters)
(©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Milan, Totenhem i Seltik idu u grupnu fazu Lige Evrope

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.10.20. | 10:07

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 1. oktobar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.


Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?


Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:00
Dinamo Brest - Ludogorets
ID: 5113723

Biće ovo prvi okršaj beloruskog i bugarskog predstavnika, a Ludogorec je rešen da nastavi tradiciju redovnog nastupanja u evropskim takmičenjima. Dinamo jeste domaćin, ali tim iz Razgrada je u odličnoj golgeterskoj seriji – šest puta uzastopno je postizao dva ili više pogodaka, a ukupno ih je nanizao 15 uz pet pobeda i jedan remi.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LE | 21:00
Sporting - LASK
ID: 5113705

Lavovi dočekuju austrijskog predstavnika sa kojim su u prošlogodišnjoj grupnoj fazi Lige Evrope u dva navrata odmeravali snage. Na stadionu Žoze Alvelade u Lisabonu bilo je 2:1 za domaćina i to posle preokreta, dok je Sporting iz Linca ispraćen sa tri gola u mreži i bez gola na svom kontu. Zato treba biti oprezan sa ovim parom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 21:00
Rio Ave - Milan
ID: 5113704

Portugalski klub bio je nagazna mina za Bešiktaš koji je eliminisao posle penala u gostima, a sada mu na noge dolazi Milan koji iza sebe ima dve uvodne pobede u Seriji A bez primljenog gola i koji nije izgubio utakmicu od marta 2020. godine. Rosoneri jesu dopustili Bode Glimtu da im dva puta zatrese mežu na San Siru, ali je probleme rešio Hakan Čalhanoglu. Milan je od starta sezone demonstrirao da ima vliki broj raspoloženih napadačkih opcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:00
Sarajevo - Celtic
ID: 5113718

Drugu godinu zaredom evropske kvalifikacije spojile su Sarajevo i Seltik – prethodne sezone ovi rivali igrali su dvomeč koji je pripao Keltima 5:2. Sada će odlučivati jedan susret u kojem će ekipa Nila Lenona biti izraziti favorit. Seltik igra po principu, postižemo mnogo i jedva primamo golove, dok je Sarajevo takođe u seriji pobeda u domaćem prvenstvu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (1.57)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:30
Young Boys - Tirana
ID: 5113712

Šampion Švajcarske ima priliku da na svom stadionu obezbedi grupnu fazu Lige Evrope. Rival je Tirana koja za početak već mesec dana nema ni tamkičarsku, ni prijateljsku utakmicu u nogama, a poraz od Crvene zvezde pratio je neuspeh u finalu Superkupa protiv Teute. Ne bi smelo da bude problema za izrazitog favorita.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.15)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Malmo - Granada
ID: 5113717

Granadu jeste otreznio debakl 6:1 protiv Atletika, ali pre toga su izabranici Dijega Martineza igrali odlično i vezivali pobede. Klima u Švedskoj im svakako ne odgovara, ali uzdamo se u Roberta Soldada i saigrače da imaju keca u rukavu i plan kako da izbace lidera švedse lige, raspucani Malme.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 19:00
Sevilla - Levante
ID: 5113966

Glavni protagonisti predstojećeg duela na stadionu Ramon Sančez Pishuan su prvenstvo otvorili na identičan način – pobedama u gostima od 3:1. Poslednji put kada su se sastajali Sevilja i Levante bilo je 1:1, ali su Andalužani pre toga četiri puta pobeđivali, u dva navrata sa po minimum pet golova u mreži protivnika.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 21:00
Tottenham - Maccabi Haifa
ID: 5113709

Nije da Pevci nisu imali problema u Plovdivu protiv Lokomotive, odnosno u Tetovu gde je rival bila Škendija. Ali na novom Vajt Hart Lejnu ne bi smele da se ponovo boljke iz prethodnih duela. Idealna prilika da se ubedljivom pobedom nad Izraelcima popravi raspoloženje pred nastavak Premijer lige.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.28)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:30
Celta - Barcelona
ID: 5113967

Nebeskoplavi su tokom 2019. i 2020. umeli pošteno da namuče Barselonu. Prethodni duel na Balaidosu završen je rezultatom 2:2. Iz dva meča pre pomenutog oba rivala imaju po trijumf. Selta je u prethodne tri utamice sa Kataloncima svaki put tresla mrežu, u dva navrata čak dva puta. Dakle, možete pokušati sa golovima u Vigu.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA KUP | 18:30
Brentford - Fulham
ID: 5113284

Fulam je u uvodna tri kola pokazao da nije na nivou Engleske elite, tako da bi okršaj sa rivalom iz Čempionšipa trebalo da bude po meri. Realno je da odbrana koja u Premijer ligi deluje zaista neozbiljo, ponovo napravi neki kiks i kapitulira bar jednom, ali takođe se treba uzadati u to da će Aleksandar Mitrović i saigrači biti raspoloženi na drugoj strani terena.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara