Rikardo Grasa (Vasko da Gama)
Rikardo Grasa (Vasko da Gama)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Neko "odozgo" pomaže Vasku

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.20. | 11:36

Pročitajte nekoliko predloga za 19. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
EVROLIGA | 18:00
Khimki - Efes
ID: 5215657

Efes je u dosadašnjem delu takmičenja ostvario polovičan učinak (po četiri trijumfa i poraza), dok je Himki zabeležio tek dve pobede, od kojih samo jednu na svom terenu (protiv Crvene zvezde). Zbog svega pomenutog usudićemo se da vam preporučimo dvojku, kvota na nju nije loša.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Vredi probati
RUMUNIJA 2 | 19:30
Rapid Buc. - Univ.Cluj
ID: 5213786

Rapid u ovu utakmicu ulazi sa bodom manje nego što ima protivnik, međutim, klub iz prestonice ohrabren je činjenicom da je u nedelju konačno prekinuo seriju poraza, tako što je savladao Farul rezultatom 2:1. Gosti su dan ranije izgubili u Rešici, pa bi smo ipak probali keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Vredi probati
EVROLIGA | 20:30
Bayern - Cska
ID: 5215658

 

Ovo bi trebalo da bude prilično neizvesna utakmica. Bajern zauzima drugu poziciju, iako je izgubio prethodna tri susreta. CSKA je korak iza domaćina, ali od poraza protiv Crvene zvezde u Beogradu zna samo za trijumfe. Rizikovali bismo sa kecom, kvota je apsolutno vredna pažnje.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.05)
Za izbegavanje
JORDAN 1 | 15:00
Maan - Al-Aqaba
ID: 5218340

Domaći imaju samo četiri boda više nego rival, koji se nalazi u zoni ispadanja, i pritom su vezali tri nerešena rezultata (što je u ovoj situaciji daleko važnije). Akaba je bez poraza od početka septembra (dve pobede i čak pet remija) i ovde je sve realno. Zato ih preskočite.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 2 | 18:45
Telstar - Dordrecht
ID: 5216408

Da Telstar igra protiv iole ozbiljnije ekipe imali bismo dileme. Naime, domaći su bez pobede u poslednje četiri utakmice (što u Kupu, što u prvenstvu). No, fudbaleri Dordrehta "zakucani" su za dno tabele sa pet bodova, a trenutno su u seriji poraza. Zato je kec najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 2 | 21:00
De Graafschap - Cambuur
ID: 5216409

U pitanju je derbi ovog kola holandske Druge lige. De Grafshap je lider na tabeli, ali ima samo tri boda više nego trećeplasirani Kambur. Pritom, gosti su odigrali utakmicu manje. Rivali su u sličnim formama, a na njihovim međusobnim duelima česti su remiji. Naš savet je GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.37)
Fiksevi dana
EVROLIGA | 20:30
Baskonia - Panathinaikos
ID: 5215659

Ni jedni, ni drugi ne mogu da budu zadovoljni svojim partijama. Istina, Baskonija je uspela da se izdigne posle tri poraza i trijumfuje nad Fenerbahčeom, dok su Zeleni nanizali baš toliko neuspeha. Gosti imaju za nijansu bolji međusobni bilans, međutim, sada verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 23:00
Vasco da Gama - Fortaleza CE
ID: 5214725

Vasko je i dalje u opasnoj zoni, međutim, partije koje pruža u poslednje vreme mogu da uliju optimizam njegovim navijačima. S druge strane, gosti su vezali pet neuspeha u različitim takmičenjima, a kako im ni tradicija u međusobnim okršajima ne ide u prilog kec je najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara