Gelor Kanga i Aleksandar Katai (Crvena zvezda)
Gelor Kanga i Aleksandar Katai (Crvena zvezda)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Nije patriotski, nego realno

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.09.21. | 11:20

Pročitajte nekoliko predloga za 16. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJA | 21:00
Roma - CSKA Sofia
ID: 5821845

 

Roma i CSKA lani su se našli u istoj grupi u Ligi Evrope i tada su Bugari naneli jedini poraz Rimljanima, ali ovi su već bili obezbedili prvo mesto. Sada će izabranici Žozea Murinja biti fokusirani na osvajanje sva tri boda i već se nazire efikasan kec. Birajte kombinaciju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.63)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Crvena Zvezda - Braga
ID: 5821696

Šampion Srbije peti put uzastopno igra u fazi po grupama nekog od evropskih takmičenja. Crveno-beli uspeli su da prevaziđu razočaranje posle eliminacije iz LŠ i u seriji su od pet pobeda, a na svakom od tih mečeva došlo je 3+. Braga pruža promenljive partije, pa probajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJA | 21:00
Anorthosis - Partizan
ID: 5821730

 

Usudićemo se da danas i drugog srpskog predstavnika u Evropi proglasimo blagim favoritom, na otvaranju grupne faze novog takmičenja u organizaciji UEFA. Jedna od prednosti crno-belih je to što su u punoj formi, dok je domaćin odigrao tek prvi meč kiparskog prvenstva i izgubio.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Galatasaray - Lazio
ID: 5821685

Galata od početka sezone ima vrlo dobre rezultate, ali u najvažnijim utakmicama - sa PSV-om u kvalifikacijama za Ligu šampiona - pretrpela je poraze. Lacio je još veći izazov, pa je dvojka najizvesnija, iako su Rimljani u nedelju razočarali svoje pristalice neuspehom u Milanu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJA | 18:45
Lincoln RI - PAOK
ID: 5821833

Ovo je istorijski dan za Linkoln pošto su Red Impsi prvi klub sa Gibraltara koji se domogao grupne faze nekog međunarodnog takmičenja. O njihovoj motivisanosti nepotrebno je pričati, ali znatno iskusniji i kvalitetniji PAOK će slaviti uz makar tri postignuta gola. Kombinujte.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.77)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJA | 18:45
Rennes - Tottenham
ID: 5821858

Totenhem je jedan od kandidata za osvajanje Lige konferencija, ali pitanje je kako će izgledati u Renu bez ijednog zdravog štopera i povređenog Enmin Sona, odnosno sa prilično indisponiranim Harijem Kejnom. Na vašem mestu pre bismo tipovali na malo pogodaka, nego na dvojku.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.77)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 2 | 21:15
Academica - Estrela Amadora
ID: 5821178

Preskočite ovaj par pošto i jedni i drugi igraju katastrofalno. Akademika zauzima poslednje mesto na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, dok je njen protivnik tek za mrvu uspešniji i ima pobedu kod kuće i remi na strani. Pritom, oba tima umeju da se naprimaju golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Leicester - Napoli
ID: 5821711

Iza obe ekipe su derbiji u domaćim šampionatima. Lester je izgubio od Mančester Sitija sa 1:0, a Napoli preokretom savladao Juventus sa 2:1 i do "čepa" se napunio samopouzdanjem, ali i fizički i mentalno izduvao. Zato su svi ishodi jednako realni i najbolje je da gađate 2-4.


Ukupno golova

Tip: 2-4 (1.47)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara